Scarab 06.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mam problem ze schodami.... a mianowicie z ich ceną. potrzebuję zwykłych, prostych schodów, czy muszą one kosztować 6000? podzielcie się proszę doświadczeniami - jakie drewno? może drewno z metalem? a może jeszcze coś innego? nie chcę wydać tyle kasy na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 06.06.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mam problem ze schodami.... a mianowicie z ich ceną. potrzebuję zwykłych, prostych schodów, czy muszą one kosztować 6000? podzielcie się proszę doświadczeniami - jakie drewno? może drewno z metalem? a może jeszcze coś innego? nie chcę wydać tyle kasy na schody No pewnie ze nie , ja robiłem sam, pospawłam ze zykłego kątownika sobie takie cosik (hheheeh) a potem kupiłem deski, wyheblowałem je na heblarce, pofrezowałem i pomalowałem, bardzo tanio mnie to wyszło a efekt doskonały :0, ale jeśłi maja one być do super wypasionego alonu to niepolecam lepiej dać 6tysiaków i miec super schody :0 jak co to pisz to Ci takie zrobie heheh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 06.06.2005 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 schody nie beda w saloniku... maja swoje miejsce w domu daj fotke tych twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 06.06.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 schody nie beda w saloniku... maja swoje miejsce w domu daj fotke tych twoich. oki dam dam Tylko najpierw musze zrobic ta fotkle hehhe a to musis zpoczekac do piatku bo tow domku na wsi a tam jestem w weekendy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 NO to dla nas też gorący temat - wypatrzyliśmy schody u lokalnego producenta - niestety cena 1200 euro.Dajcie znać czy można kupić taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 06.06.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 funio, maly - nie dajmy umrzec temu tematowi schody...!!! schody...!!!!..... kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 07.06.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 funio, maly - nie dajmy umrzec temu tematowi schody...!!! schody...!!!!..... kupie no to ja sprzedam heheheh ...... spoko spoko niedamy umrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jezeli szukasz zwyklych,prostych,tanich schodow,to:Bierzesz dwie deski,wycinasz w nich katy proste,pod katem,ktory wynika z ich dlugosci.Nastepnie laczysz je stopniami,czyli deskami o szerokosci Twoich schodow.Malujesz je na dowolny kolor.Koszt na pewno niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 09.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 A może z jakiegoś supermarketu budowlanego, ja widziałem w NOMI, są tam w zestawach stalowo - drewniane schody w cenie poniżej 2000zł. Sprawdziłem na ich stronie maja dwa modele, 1200-1700zł, są chyba dosyć strome. http://www.nomi.com.pl/search.php?q=schody&s=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malyyy2002 09.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 hmmm powiem tyle że te schody dość stormy:) nie są zbyt poręczne i wygodne ale zajmują mało miejsca! zależy kto ich będzie używał! Jeśli masz dużo miejsca to lepiej zrobić zwykłe schody o kącie nachylenia oklo 50% POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts