lokman 06.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ja też chciałbym podzielić się z forumowiczami swoim arcydziełem. W tecj chwili dom wyglada tak http://foto.onet.pl/upload/25/16/_486494_s.jpg ale myśle że niedługo się już trochę zmieni pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Popieram calkowicie. Ja dopiero przymierzam sie do budowy ale na 90% bedzie to wlasnie parterowka. jeszcze nic nie wybralam. Jak podoba mi sie z zewnatrz, to srodek albo wymiary domu nie pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 06.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 A to moja parterówka - zdj. obok. Za dwa tygodnie przeprowadzka. Plejada z Domusa z dorobionym daszkiem nad oknem kuchennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 A to moja parterówka - zdj. obok. Za dwa tygodnie przeprowadzka. Plejada z Domusa z dorobionym daszkiem nad oknem kuchennym. Jaki ładniutki się twój domek zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts