Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam wykonawcy schodów drewnianych - okolice Warszawy

ania.mor

Recommended Posts

Mam dobrego stolarza z Łomży.

Na pewno zrobi Ci piękną kuchnię i garderobę, ale o schodach też możesz z Nim pomówić (projektuje i podpowiada rozwiązania). Polecam gorąco, ponieważ jest o wiele tańszy niż rynek lokalny - i jest bezpośrednim producentem. Podaję kontakt:

Robert Rogiński - 608-65-11-49

Oto link do albumu z Jego rękodziełami:

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2

Powołaj się na mnie, kiedy będziesz z Nim rozmawiać.

Życzę ładnych mebli :)

Pozdrawiam.

Nina

Polecam panów nie z Warszawy, ale często tu bywają, bo robią schody. W Pruszkowie też chyba robili kilka miesięcy temu, więc tereny nie są im obce. Jak na ceny warszawskie to są konkurencyjni. Możesz spojrzeć do mojego albumu, jakie mi zrobili schody. Oczywiście co sobie zażyczysz, to zrobią.

Są warci polecenia, więc podaję namiar na forum:

Krzysztof i Józef Faron

tel. 0-18 / 33-46-216 i 0-18 / 33-23-726,

kom. 604 695 689 i 506 896 409.

Pozdrawiam i życzę udanej współpracy :)

Gość Mariusz Cuch

Właśnie - szukam wykonawcy schodów drewnianych z okolic Warszawy (konkretnie Kanie Helenowskie koło Pruszkowa). Jak na razie nie mam pojęcia jak maja wygladać i z czego mają (...)

Witam,

Polecam wykonawcę z Lubelszczyzny, mam tm meble robione, można zobaczyć: http://mcuch.webpark.pl/index2.htm 02, 03

Realizował też schody mojego brata w Legionowie, na tyłach CSP, wg mojej koncepcji, tylko włożył tam toczone tralki... Jak zdobędę foto zamieszczę i dam link. Mogę zaoferować też pomoc w opracowaniu projektu, jezeli są to schody samonośne.

Pozdr,