raba 06.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Witam! Jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo się orientuję w zasadach tu działających, więc prosze o zrozumienie.czy wie ktoś skąd możnaby ściągnąc lub w tytułąch jakich książek są podane schematy elektryczne urządzeń grzewczych jak konwektory, piece akumulacyjne, kurtyny powietrzne, ogrzewacze wody przepływowe i pojemnościowe...itp? Potrzebuję tch schematów do pracy dyplomowej, a niestety nie moge ich znaleźć. Szukałem już po biblitekach,kilka znalazłem, ale z urządzeń z lat 70 i nic 'świerzszego'. Proszę o pomoc.Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 05.07.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Trochę "materiału" znajdziesz w marketach - tam sa proste opisy. Więcej info na stronach producentów.Spróbuj do nich zadzwonić i umówić ... może ci coś więcej pokażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Na stronach Devi, Elektry i Bursy jest sporo informacji - broszury dot. elektrycznego ogrzewania podłogowego. A ja to z ogrzewania elektrycznego chyba niedługo się powinienem habilitować , tyle już się tego naczytałem - u mnie będzie cały dom na prąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts