Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w maliniaku - malinkowe komentarze

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No własnie!!!!!!!!Jak mogłam zapomnieć, :oops: .Marzy mi sie jeszcze jaśmin,bez i taki piękny krzak w ogromne kule białe ale nie znam nazwy.Chyba faktycznie pójde w sielanke i dam sobie spokój ze skalniakami.Wkońcu drewniany dom plus polskie kwiaty -jak najbardziej pasuje :D ,oj ale sie rozmarzyłam...a tam tylko glina :-?

Napisz do niej na priv lub mail i poproś żeby usunęła, tylko, ze jeśli zależy Ci na usunięciu bez śladu, to najpierw musisz usunąć swój ostatni post. Zasada jest taka, że posty, na które ktoś odpowiedział można tylko zmienić, a nie da się ich usunąć. Jeśli więc wykasujesz swój, to post do usunięcia bedzie widniał jako ostatni i jego autorka też będzie mogła go wywalić.

Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo :oops:

• 2 weeks później...
No kurcze Aggi ,tu normalnie działka taka jak moja to "chodzi" po 400-500zł za ar ,a ciotka wyskoczyła z 1300 no moze 1000zł za ar.Jest różnica :o ,tym bardziej że to działka bez dojazu,pod lasem,krzywa i widnieje jako pastwisko.I licz tu na rodzinke. :evil: :evil: Ale i tak musze to chyba kupić bo zawsze to 6arów więcej.No i nikt mi nie bedzie łaził pod oknami.Najwyżej fundamenty przesuną się na przyszły rok :cry: Ciocia chyba wyczuła,ze by mi pasowało za domem troche sadu i dlatego tak wywindowała.A tak apropo to po ile wy płaciliscie za ziemie???Bo może ja przesadzam,zaznaczam że mieszkam na podkarpaciu z dala od miasta.

Agnieszka faktycznie tereny to masz cudne :p

Wiesz co ci powiem wstaw link do swoich komantarzy tam gdzie masz link do dziennika :-? Ostatnio coś ci chcialam napisać w komantarzach ale zbrzydlo mi szukanie ich, :oops: dwa razy przejżalam pierwsze trzy strony i nie znalazlam i odpuścilam sobie :oops: :-? a tak jak będzie latwo znależć to napewno i inni chętniej skomentują. :oops:

Może to niezbyt ladnie z mojej strony że tu takie rzeczy wypisuję ale tak bylo ze mną a moze i ktoś jeszcze tak mial :-?

Oczywiście rób tak jak ci jest lepiej ja jak zechcę bardzo się ci wpisac to znajde napewno :wink:

Pozdrawiam :p

Masz we mnie stalą czytelniczkę :p