Aggi 06.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Agusia! No i nareszcie. Bardzo slodki poczatek. Dawaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 06.06.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 bede sie starała ,i dzieki za tytuł-ogromnie mi się spodobały "malinkowe komentarze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Zdjęcia - czytam tylko te dzienniki, które są okraszone fotkami Apeluję o dużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dom w maliniaku to bardzo sympatyczna nazwa,czekam na dalsze wiadomosci i oczywiscie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Tak tak, narób sobie skalniaków a potem będziesz miała więcej podlewania.. Ja zrobiłem taki błąd Nigdy więcej skalniaków - no może jeden czy dwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 06.06.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 To może wizja taka----Skarpe obsieję trawą,rumiankami,bławatkami,dzwonkami resztę wiatr zasadzi a skalniaczek malutki przy tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.06.2005 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 A gdzie miejsce na maciejke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 06.06.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No własnie!!!!!!!!Jak mogłam zapomnieć, .Marzy mi sie jeszcze jaśmin,bez i taki piękny krzak w ogromne kule białe ale nie znam nazwy.Chyba faktycznie pójde w sielanke i dam sobie spokój ze skalniakami.Wkońcu drewniany dom plus polskie kwiaty -jak najbardziej pasuje ,oj ale sie rozmarzyłam...a tam tylko glina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.06.2005 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Czesto impregnuje sie olejem - choc to podobno nieekologiczne , ale pomysl na altanke znakomity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Agnieszka zapowiada sie ciekawie Zdjęcia , zdjęcia-szczególnie tej altanki fantazyjnej i dzialeczki A maciejka obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2005 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Oj, ktoś Ci napaskudził w dzienniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 10.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 no właśnie.i co mam pokrzyczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.06.2005 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Napisz do niej na priv lub mail i poproś żeby usunęła, tylko, ze jeśli zależy Ci na usunięciu bez śladu, to najpierw musisz usunąć swój ostatni post. Zasada jest taka, że posty, na które ktoś odpowiedział można tylko zmienić, a nie da się ich usunąć. Jeśli więc wykasujesz swój, to post do usunięcia bedzie widniał jako ostatni i jego autorka też będzie mogła go wywalić. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja też proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.06.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 No i masz - następny bank rozgarnięty jak kupa liści. Nie zrażaj się! W końcu dotrzesz do kogos, kto będzie umiał ocenić prawidłowo perspektywę domu z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.06.2005 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Hej, pomysł żeby kupić ciotczyne włości jest bardzo dobry! Czy rzeczywiście cena wyjściowa jest nie do przyjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 27.06.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 No kurcze Aggi ,tu normalnie działka taka jak moja to "chodzi" po 400-500zł za ar ,a ciotka wyskoczyła z 1300 no moze 1000zł za ar.Jest różnica ,tym bardziej że to działka bez dojazu,pod lasem,krzywa i widnieje jako pastwisko.I licz tu na rodzinke. Ale i tak musze to chyba kupić bo zawsze to 6arów więcej.No i nikt mi nie bedzie łaził pod oknami.Najwyżej fundamenty przesuną się na przyszły rok Ciocia chyba wyczuła,ze by mi pasowało za domem troche sadu i dlatego tak wywindowała.A tak apropo to po ile wy płaciliscie za ziemie???Bo może ja przesadzam,zaznaczam że mieszkam na podkarpaciu z dala od miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.06.2005 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Agnieszko,my kupilismy ziemie rolna z prawem zabudowy, ogrodzona i z podciagnieta woda. Cena to 20 PLN za metr. Niemniej jednak cena "zwyklej" ziemi rolnej w tych okolicach waha sie od 3 PLN (za kompletne ugory na kompletnym odludziu) do 9 PLN za m2 (ziemia sasiadujaca z nasza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Agnieszka faktycznie tereny to masz cudne Wiesz co ci powiem wstaw link do swoich komantarzy tam gdzie masz link do dziennika Ostatnio coś ci chcialam napisać w komantarzach ale zbrzydlo mi szukanie ich, dwa razy przejżalam pierwsze trzy strony i nie znalazlam i odpuścilam sobie a tak jak będzie latwo znależć to napewno i inni chętniej skomentują. Może to niezbyt ladnie z mojej strony że tu takie rzeczy wypisuję ale tak bylo ze mną a moze i ktoś jeszcze tak mial Oczywiście rób tak jak ci jest lepiej ja jak zechcę bardzo się ci wpisac to znajde napewno Pozdrawiam Masz we mnie stalą czytelniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ja również witam Cię w naszym gronie Działka bardzo mi się podoba..... Życzę Ci szybkiego budowania! Pozdrawiam! Tez będę czytelniczką Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts