Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w maliniaku - malinkowe komentarze

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga bo my stare wyjadacze to już pierwszą teczkę mamy dawno zamkniętą, a ty nam tu nowoczesność w domu i zagrodie proponujesz. :lol:

A kwit jest kwitem, i pieczątke czerwoną mieć musi (oczywiście :-? ). Oczywiście 8) .

A ty nam tu na Forrum Muratorrum jakoś tak od wieśniaków inssssssynuujesz :evil: :x :evil: , co to niby klikać nie potrafią.

Jak żeś taka nowocześna, to se naklikaj do gminy, że ty tych Warunków to nie chcesz inaczej jak z podpisem elektronicznym. A jak ci odklikają, że nie ma takiem możliwości. To im naklikaj, że już kilka lat temu widziałaś jak Miłosciwie Nam Panujący Aleksiej taką podpis skłądał i, że som wsiury.

Chcesz nam zaimponować to tak naklikaj, a potem próbuj budować. 8) :lol: 8)

Tylko sie tak odgrazasz... :wink: , a szkoda :(

no jasne hihihi ,przeciez mam poczucie humoru,czego jak widze

kroyena nie zauważył/a :-? :-? i od jakich wieśniaków :o :o :o przeciez ja jestem z głebokiej wiochy ,brrr jakoś mi sie tu niemiło zrobiło

Ciekawe czy jak juz wybuduje chałupke to tez sie zamienie w złosliwa i cyniczną jędzę naśmiewającą się z podnieconych kazdym papierkiem---nowicjuszy :-?

No dobra drażliwa, miał to być żart, a' la Stańczyk. :oops:

Powiem Ci więcej, jak bedziesz miała uprawomocnione Warunki to oprócz teczki będziesz też mogła kupić projekt, a nawet go zaadoptować.

Co poniektórzy to musieli zmienić orientacjębudowlaną po Warunkach. :-?

przeciez mam poczucie humoru,czego jak widze

kroyena nie zauważył/a :-? :-? i od jakich wieśniaków :o :o :o przeciez ja jestem z głebokiej wiochy ,brrr jakoś mi sie tu niemiło zrobiło

Co Ty Aga!? Na Kroyenie sie nie znasz :wink: ? On sobie tylko tak dworuje, oczywiscie 8) ? Oczywiscie.

Ja tez z wiochy. Chociaz nie pasalam niczego :(