Aggi 21.07.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Może im zacznij odpisywać? Trzeba się jakoś w tej sytuacji zachować, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.07.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Oj dziewczyny,kazdy tak ma z tymi pismami??Ile mnie tego jeszcze czeka????Chyba założe jakąs teczke na te pisma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Oj dziewczyny,kazdy tak ma z tymi pismami??Ile mnie tego jeszcze czeka????Chyba założe jakąs teczke na te pisma. To ty jeszcze jej nie masz I nie zapomnij prowadzić dziennika korespondencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No kurcze nie mam kupie taką ładną .Dla potomności Może za 15 lat bede sobie przypominac z usmiechem jaka to była droga od papierków do mojego bujanego fotela na tarasie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Teczkę musisz mieć koniecznie, albo kilka, albo segregator . Podziel pisma tematycznie..., albo alfabetycznie , zrób kolorowe zakładki. Jak skończysz, to się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 nabijacie sie ze mnie, a ja tak przeżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 tylko troszkę , bo teczkę naprawdę trzeba mieć, a że w jedną się nie zmieści, to trzeba mieć teczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Oj zemszczę sie zemszcze Kurde poprostu nie lubie papierów,wszystko mam na dyskietkach i płytkach.Takie zboczenie zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Sorry, jakoś nie mgę jadaczki zamknąć bo mam pomysł! SKANUJ! Zeskanuj i skataloguj O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No naprawde sie zemszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aga, no co ty, drukuj natychmiast. Jak ci bin ladin coś na krzynkę przyśle to gdzie ty potem taką dokumentację znajdziesz? a poza tym, co ty chcesz udowadniać Panią z urzędu, że są zacofane i nie noszą palmików przy sobie, żeby pisma pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.07.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 hmmmm podobaja mi sie wasze emaile ,a branza moja a billadenkowi to ja moge wysłać a mówiłam że sie zemszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Tylko sie tak odgrazasz... , a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aga bo my stare wyjadacze to już pierwszą teczkę mamy dawno zamkniętą, a ty nam tu nowoczesność w domu i zagrodie proponujesz. A kwit jest kwitem, i pieczątke czerwoną mieć musi (oczywiście ). Oczywiście . A ty nam tu na Forrum Muratorrum jakoś tak od wieśniaków inssssssynuujesz , co to niby klikać nie potrafią. Jak żeś taka nowocześna, to se naklikaj do gminy, że ty tych Warunków to nie chcesz inaczej jak z podpisem elektronicznym. A jak ci odklikają, że nie ma takiem możliwości. To im naklikaj, że już kilka lat temu widziałaś jak Miłosciwie Nam Panujący Aleksiej taką podpis skłądał i, że som wsiury. Chcesz nam zaimponować to tak naklikaj, a potem próbuj budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Tylko sie tak odgrazasz... , a szkoda no jasne hihihi ,przeciez mam poczucie humoru,czego jak widze kroyena nie zauważył/a i od jakich wieśniaków przeciez ja jestem z głebokiej wiochy ,brrr jakoś mi sie tu niemiło zrobiło Ciekawe czy jak juz wybuduje chałupke to tez sie zamienie w złosliwa i cyniczną jędzę naśmiewającą się z podnieconych kazdym papierkiem---nowicjuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No dobra drażliwa, miał to być żart, a' la Stańczyk. Powiem Ci więcej, jak bedziesz miała uprawomocnione Warunki to oprócz teczki będziesz też mogła kupić projekt, a nawet go zaadoptować. Co poniektórzy to musieli zmienić orientacjębudowlaną po Warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 22.07.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 no daj juz mi spokój z tymi teczkami właśnie sie martwie bo projekt juz kupiłam a przeciez moga mi coś tam narzucić -prawda???ale mój domek bedzie bardzo prosciutki i zwyczajny bez wodotrysków,to moze sie uda?mimo wszystko buziaki i bardzo mi sie podoba twój dziennik,gratuluje talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 przeciez mam poczucie humoru,czego jak widze kroyena nie zauważył/a i od jakich wieśniaków przeciez ja jestem z głebokiej wiochy ,brrr jakoś mi sie tu niemiło zrobiło Co Ty Aga!? Na Kroyenie sie nie znasz ? On sobie tylko tak dworuje, oczywiscie ? Oczywiscie. Ja tez z wiochy. Chociaz nie pasalam niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Łże jak pies. Sama się chwali, że w Kalonce labladora wypasa. A ty zamiast żyć w niepewności to idź do gminy i zajżyj w te warunki. Będziesz tydzień do przodu, a w tydzień to można fundamenta zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.07.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 masz racje - labrador trawe zre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts