andrzejka 27.07.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 No to gdzie ten barszcz sosnowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 W kanjpie u Sosnowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 już wklejam bo kochany Zbychu mi robił zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.07.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 No to grarulki Teraz do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.07.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 I jak? Winko dobre było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gratuluję odebrania WZ!!!! :) To kiedy fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 29.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 I jak? Winko dobre było? Nie pamiętam ,impreza zrobiła sie ogólnoblokowa.Zeszło sie stado sąsiadów z bloku.Bardzo sie cieszyli ,pewnie im bardzo za skóre zalezliśmy. i nie moga sie doczekać aż sie spławimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 29.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Gratuluję odebrania WZ!!!! :) To kiedy fundamenty? Dzięki serdeczne.Oj nie tak szybko,jeszcze droga przez architekta,odnowienie granic,i znowu czekanie na POZWOLENIE NA BUDOWE. Ale licze na swoje szczęscie i mam nadzieje ,że w tym roku fundamenty zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.07.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja także mam nadzieję, że uda mi się zrobić stan "0" - piwnicę, co do której mamy POWAŻNE plany! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Agnieszko, trzymam mocno kciuki za Twój nowy domek i za szybkie budowanie. Dzielna Kobitka z Ciebie!!! A tytuł dziennika możesz zmienić edytując swój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Noooo..... Nic się tu nie działo, już wiem dlaczego.... Znalazłem Twój inny wątek i wszystko już jasne. Ale pamiętaj o bombie atomowej i DO ROBOTY!!! Nie bój się kredytu, to nie takie straszne (sam sobie to powtarzam ) Z kim miałaś zamiar budować, że zrezygnowałaś z drewniaka? U nas np materiał na ściany wycenili na 36kpln (bal 24cm) a robociznę na 35k... Chyba się na nich zdecydujemy. Może nie wszystko jeszcze skreślone (jeśli chodzi o drewniaczka), co? Fajnie byłoby mieć towarzystwo podczas budowy (no wiesz, wymiana doświadczeń, rozwiązań i takie tam...). Ja chętnie dzielę się moimi pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 10.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Uuufff,jurand79,zmiana wynikła z tego ,ze kasa że sprzedaży mieszkania plus mały kredyt miała byc na zakup całosci materiału i montaż.Jak sam wiesz domek z bala powinien byc zrobiony właściwie za jednym zamachem i przez ludzi którzy potrafia to robić-a tych nie jest wielu i tani te nie są. Ponieważ kasy będe miała duzo mniej to wystarczy mi na zakup materiałów na murowańca a ekipa budowlana to będzie z firmy mojego przyjaciela.W ramach wzajemnej pomocy-on mi ekipe -ja jemu papierkową robotę do przetargów przez rok.Uważam że sie opłaci kazdej ze stron.Ja sie nie znam na budowie,on na programach komuterowych. Inspektor nadzoru to wujek-tez obiecał pomóc. Gdybym budowała z bala musiałabym zatrudnic profesjonalna firme,wziać duzy kredyt którego sie boje poprostu.Nikogo kto sie zna na budowie takiego domu nie mam.Projekt Celinka,który mi Xena poleciła jest taniutki w budowie,bedzie mnie na niego stać.I napewno wszystko co sie da zrobie sobie potem w drewnie.Nie chce pomocy od nikogo z rodziny,a moze kiedyś postawie jeszcze jeden dom???Jak bede bogata staruszką???Narazie postanowiłam zrobić odnowienie granic,bo chce mieć dokładnie wymierzone co do centymetra-moje to moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.09.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Znalazłem Celinkę - no faktycznie - prosty, ładny domeczek i ekonomiczny w wykonaniu.... Fajnie chcesz sobie poradzić z ekipą budowlaną ;o) BUDUJ BUDUJ!!! BĘDZIEMY KIBICOWAĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 AGNIESZKO ciesze sie , ze doszłaś troche do siebie po całej tej przykrej sytuacji Celinka to ładny domek, będę ci kibicowac w je,go budowie i trzymać kciuki Jesteś dzielna jak mało kto Dasz sobie radę Pozdrawiam serdecznie A co do tego biednego skatowanego chłopaka to niestety na zadupiach też już chyba nie ma spokoju Zastanawiam się czasami czy wogóle gdzies na tym świecie jest spokój Może na zadupiu żadziej zdazaja sie takie historie ale zawsze są ogromnym szokiem dla społeczności Mam nadzieję , ze ten chłopak dojdzie pomału do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.09.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Aga, a co ty masz w zasadzie w Warunkach Zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 13.09.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 W WARUNKACH NAPISANOdom parterowy z uzytkowym poddaszem,kąt nachylenia dachu-30-45 stopni.dach dwuspadowy.studnia wierconai własciwie reszta rubryk to -nie wyznacza sie.Działka szeroka 22m długa 35.Czyli własciwie moge budowac co chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witaj Agnieszko,Dziś dopiero doczytałam, że zmieniłaś technologię.Dobrze, że tak dzielnie wyszłaś ze zmiany tej decyzji, bo pamiętam jaka byłaś zauroczona domkiem z bala.Życzę Ci tylko miłych niespodzianek w czasie budowy swojego domku.pozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 13.09.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Edziu ostatnio bez przerwy mam jakies przeboje,ale mam nadzieje,ze kiedys to sie skończy.Zazdroszcze Ci Twojego domu,ale może swój tez pokocham,chociaz nie z bala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.09.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Oj Aguś, wiedziałam, że to wszystko dobrze się skończy. Fajnie, pogadałaś zze staruszkami. I może lepiej, że tak wyszło. No i pogratuloawć rodzeństwa - stanęli za Tobą murem, a to gdy chodzi kasę - nie często się zdarza. Za niezłomną postawę należy Ci się medal (ale jak za jakiś czas dołożąna dachówkę, to też będzie fajnie ) Ja w każdym razie cały czas Ci kibicuje Ps. może zajrzyj do mnie i zobacz naz projekt. Fundamenty wydawały się małe, ale teraz widać dużo przestrzeni, no i w łazienkach możnz oddychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.09.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Zdecydować się na projekt to nie łatwa sprawa Ale wierzę ze cos wynajdziesz, żebyś nie chciała tej sypialni na dole to namawiałabym cię na Marysię a tak to już odpada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts