Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w maliniaku - malinkowe komentarze

Aggi

Recommended Posts

Zdecydować się na projekt to nie łatwa sprawa :-? :-?

Ale wierzę ze cos wynajdziesz, żebyś nie chciała tej sypialni na dole to namawiałabym cię na Marysię :wink: :wink: :wink: a tak to już odpada :(

pozdrawiam 8)

Właśnie...

Szukaj, szukaj...Szukaj aż w końcu trafisz na ten jeden jedyny :) po którym możesz oglądać dziesiątki innych i będziesz je krytykować pod kątem tego JEDYNEGO... Też tak miałem parę razy. Ostatnio z projektem, a wcześniej z Żoną :lol:

POWODZENIA (z projektem :wink: )

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:lol:

czytając Twój dziennik cyt: "Maż mnie niestety nie wspiera.Dla niego ważne żeby był w kolorach niebieskich i ma skromne wymaganie-sypialnia nasza na parterze a dzieci na góre ... "

uśmiałam się. Może ten by mu pasował?

http://www.male-domy.com.pl/28/28_p_m.jpg

spełnia te oczekiwania... a w ogóle to fajna strona i mają cieplutkie projekty.... zaglądałaś tam?

Życzę Ci samych dobrych wyborów i z całego serca wspieram Twoje poczynania... jesteś dzielna i mądra, inny na Twoim miejscu by się załamał........

I pisz dalej...........

Eeeee tam....

Zaraz kurnik! A pomyśl ile mniej do sprzątania i do ogrzania (o kosztach budowy nie wspomnę)! :) Same zalety! A i gości na dłużej więcej ci się nie wprosi, bo masz mały domek :wink:

Osobiście uważam, że każdy buduje taki domek na jakiego go stać. Z wielkością i tak nie ma co przesadzać, bo czas, kiedy dorosłe dzieci mieszkają z rodzicami daaawno minęły. Dziś tylko się patrzy jak tu z gniazda wyfrunąć :lol: A pomyśl teraz sobie, co zrobisz np z 200m kw powierzchni użytkowej sama z mężem na starość... Wynajmiesz komuś 3 pokoje?

Widze ,że pokrewna dusza. :D :D Ja buszuje w kolekcjach , antykach i horrorach.Z allegro mam już setki rzeczy z miedzi i mosiądzu -bo takie kocham,.Musze juz sie zacząć ograniczać bo w małym domku to mi sie nie pomiesci.No ide spać i Tobie też radze,bo sie Żonka wkurzy a kobieta zła to kobieta rozdarta przeważnie(wiem z doswiadczenia)-a już cisza nocna :wink:

kroyena i maksiu----Wasze oba domki cudne!!!!

A jednak po godzinach śleczenia przy kompie--mam!! CHYBA MAM :oops: :oops: :oops:

Domek do budowy etapami.Na poczatku bedziemy wszyscy mieszkac na parterze.Za pare lat wykończe poddasze i wygonie tam dzieci,a jak Bozia da to moze wcześniej niż za kilka lat.

:wink: :wink: i niebieski :wink: :wink:

http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W16l.html

A jednak po godzinach śleczenia przy kompie--mam!! CHYBA MAM :oops: :oops: :oops:

Domek do budowy etapami.Na poczatku bedziemy wszyscy mieszkac na parterze.Za pare lat wykończe poddasze i wygonie tam dzieci,a jak Bozia da to moze wcześniej niż za kilka lat.

fajny projekcik... takie proste domku mają w sobie dużo uroku, no i co najważniejsze są proste w budowie, a co za tym idzie również i tanie..

pozdrawiam

m.

fajny projekcik... takie proste domku mają w sobie dużo uroku, no i co najważniejsze są proste w budowie, a co za tym idzie również i tanie..

pozdrawiam

m.

Popieram w całej rozciągłości :p

Nie ma to jak prosta forma 8)

:)

U moich rodziców na budowie rosły 2 świerki - metr od fundamentów. Podczas budowy nikt na nie nie uważał. Stawiano rusztowanie, zwalano na nie dechy...

Jeden z nich przeżył. Ma tyle lat co ja, a wysokiiii..... Sięga 2m ponad dach piętrowej kostki :)

Myślę, że spokojnie częśćz iglaków można posadzić - oczywiście mając na baczeniu odległość od budowanego domku, zaplanowanych składowisk materiału itp. Zawsze można je "opalikować" i uprzedzić ekipy, że "igła ma z drzewek nie spaść!!!" :lol: :lol: :lol:

Nie!!!Napewno nie!!!Bo jak mam usłyszec ze cos "w pokretny sposób "-cytat-osiagnęłam to odrazu chęc przyjecia prezentu-pryska jak banka mydlana.Sama sobie projekt kupie .

Zastanawiam sie i zastanawiam i jest tak jak mówił Jurand79-cały czas wracam do Sosnówki i wszystkie projekty do tego porównuje.No i ta nazwa -Sosnówka to prawie brzmi jak sosna -czyli prawie ze drewniany projekt z nazwy. :(