jurand79 13.09.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Zdecydować się na projekt to nie łatwa sprawa Ale wierzę ze cos wynajdziesz, żebyś nie chciała tej sypialni na dole to namawiałabym cię na Marysię a tak to już odpada pozdrawiam Właśnie... Szukaj, szukaj...Szukaj aż w końcu trafisz na ten jeden jedyny po którym możesz oglądać dziesiątki innych i będziesz je krytykować pod kątem tego JEDYNEGO... Też tak miałem parę razy. Ostatnio z projektem, a wcześniej z Żoną POWODZENIA (z projektem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.09.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 czytając Twój dziennik cyt: "Maż mnie niestety nie wspiera.Dla niego ważne żeby był w kolorach niebieskich i ma skromne wymaganie-sypialnia nasza na parterze a dzieci na góre ... " uśmiałam się. Może ten by mu pasował? http://www.male-domy.com.pl/28/28_p_m.jpg spełnia te oczekiwania... a w ogóle to fajna strona i mają cieplutkie projekty.... zaglądałaś tam? Życzę Ci samych dobrych wyborów i z całego serca wspieram Twoje poczynania... jesteś dzielna i mądra, inny na Twoim miejscu by się załamał........ I pisz dalej........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 13.09.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Jeeee.... Ewusia - ładny domek podesłałaś Agnieszce, ale nie podałaś żadnego linku... NO I NIEBIESKI!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 13.09.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 O własnie Ewusia z jakiego biura ten domek??Bo widze po raz pierwszy.No i faktycznie niebieski-Adasiowi by sie spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 13.09.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Eeeee tam.... Zaraz kurnik! A pomyśl ile mniej do sprzątania i do ogrzania (o kosztach budowy nie wspomnę)! Same zalety! A i gości na dłużej więcej ci się nie wprosi, bo masz mały domek Osobiście uważam, że każdy buduje taki domek na jakiego go stać. Z wielkością i tak nie ma co przesadzać, bo czas, kiedy dorosłe dzieci mieszkają z rodzicami daaawno minęły. Dziś tylko się patrzy jak tu z gniazda wyfrunąć A pomyśl teraz sobie, co zrobisz np z 200m kw powierzchni użytkowej sama z mężem na starość... Wynajmiesz komuś 3 pokoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 13.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dzięki zbawco za dodanie otuchy. Oczywiscie dalej siedze choc miałam iśc spać.Mam jasno sprecyzowane wymagania a i tak nic nie moge znaleśc. Więc max 100m2,żadnych balkonów,łamanych dachów,mile widziany taras za domkiem,dodatkowy pokoik na parterze no i oczywiście niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 13.09.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Oczywiscie dalej siedze choc miałam iśc spać. Hehehe, Skąd ja to znam.... Wertuję forum i inne budowlane strony (z Allegro włącznie ) aż żonka mnie opierdziela, że pracy inż. nie kończę... A muszę przyznać, że ma rację - w październiku OBRONA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 13.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Widze ,że pokrewna dusza. Ja buszuje w kolekcjach , antykach i horrorach.Z allegro mam już setki rzeczy z miedzi i mosiądzu -bo takie kocham,.Musze juz sie zacząć ograniczać bo w małym domku to mi sie nie pomiesci.No ide spać i Tobie też radze,bo sie Żonka wkurzy a kobieta zła to kobieta rozdarta przeważnie(wiem z doswiadczenia)-a już cisza nocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.09.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 http://www.male-domy.com.pl to adres strony z której wzięłam ten projekt i nazywa się STAR 28. Podobają mi się domy z tej pracowni - sama kupiłam od nich projekt Są funkcjonale i mają dużo ciepła w sobie..... zresztą co się komu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Może Kopciuszek Archipelagu? Niech ktoś wybuduje Kopciuszka przede mną. Pli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Agnieszko: nie zebym chciał Ci coś sugerować, ale może zainteresujesz się tym projektem: Dom w Prymulkach (pracownia Archon) Domek prosty w budowie, względnie tani, 120m powierzchni.. w razie czego jest kilka wersji do wyborupozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 15.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 kroyena i maksiu----Wasze oba domki cudne!!!! A jednak po godzinach śleczenia przy kompie--mam!! CHYBA MAM Domek do budowy etapami.Na poczatku bedziemy wszyscy mieszkac na parterze.Za pare lat wykończe poddasze i wygonie tam dzieci,a jak Bozia da to moze wcześniej niż za kilka lat. i niebieski http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W16l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 kroyena i maksiu----Wasze oba domki cudne!!!! A jednak po godzinach śleczenia przy kompie--mam!! CHYBA MAM Domek do budowy etapami.Na poczatku bedziemy wszyscy mieszkac na parterze.Za pare lat wykończe poddasze i wygonie tam dzieci,a jak Bozia da to moze wcześniej niż za kilka lat. i niebieski http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W16l.html fajny projekcik... takie proste domku mają w sobie dużo uroku, no i co najważniejsze są proste w budowie, a co za tym idzie również i tanie.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Chciałem go teges, a' la kroyena'. Ale się cholera nie dała.Jedyne co bym zmienił to może to okno w drugiej sypialni, a do szczytu z czasem dobudowałbym garaż. Będzie tanie przy podatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.09.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 kroyena i maksiu----Wasze oba domki cudne!!!! A jednak po godzinach śleczenia przy kompie--mam!! CHYBA MAM Domek do budowy etapami.Na poczatku bedziemy wszyscy mieszkac na parterze.Za pare lat wykończe poddasze i wygonie tam dzieci,a jak Bozia da to moze wcześniej niż za kilka lat. i niebieski http://www.wm.com.pl/katalog/domy/W16l.html fajny projekcik... takie proste domku mają w sobie dużo uroku, no i co najważniejsze są proste w budowie, a co za tym idzie również i tanie.. pozdrawiam m. Popieram w całej rozciągłości Nie ma to jak prosta forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.09.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Nie inwestuj w iglaki, bo jak oberwą przy budowie i nie będą już tak ładnie wyglądały to potem, jak będziesz musiała na nie patrzeć, to ci będzie ciśnienie skakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 16.09.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 hmm,a o tym nie pomyslałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 16.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 U moich rodziców na budowie rosły 2 świerki - metr od fundamentów. Podczas budowy nikt na nie nie uważał. Stawiano rusztowanie, zwalano na nie dechy... Jeden z nich przeżył. Ma tyle lat co ja, a wysokiiii..... Sięga 2m ponad dach piętrowej kostki Myślę, że spokojnie częśćz iglaków można posadzić - oczywiście mając na baczeniu odległość od budowanego domku, zaplanowanych składowisk materiału itp. Zawsze można je "opalikować" i uprzedzić ekipy, że "igła ma z drzewek nie spaść!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Agnieszko super że sobie trochę odpoczęłaś Jeszcze w takich tematach Co do projektu to bardzo mi się podoba Sosnówka I widze ,ze macki juz znowu wysówaja sie w moim kierunku A czy dasz im się dopaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 19.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Nie!!!Napewno nie!!!Bo jak mam usłyszec ze cos "w pokretny sposób "-cytat-osiagnęłam to odrazu chęc przyjecia prezentu-pryska jak banka mydlana.Sama sobie projekt kupie . Zastanawiam sie i zastanawiam i jest tak jak mówił Jurand79-cały czas wracam do Sosnówki i wszystkie projekty do tego porównuje.No i ta nazwa -Sosnówka to prawie brzmi jak sosna -czyli prawie ze drewniany projekt z nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts