kroyena 03.10.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Będę sobie musiał znowu kamieni do kieszeni nakłaść co by nie odlecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pozostanie jeszcze naklikanie, do Włada czy wyraża zgodę na zmiany. Zwykle wyrażają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.10.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 No to sobie polatasz twoje poczucie humoru nie jeden raz mnie z doła wyciągało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Hello, Noo... bardzo mi przykro, ze masz takie perypetie z wlasna rodzina, ale niestety wydaje mi sie, ze beda one nie do unikniecia i w przyszlosci . Wiem to po sobie. Dlatego buduje sie na tyle daleko od rodzicow i tesciow, zeby sie z nimi... lubic . Fakt, z dzieciakami musimy radzic sobie sami, ale komfort braku konfliktow w rodzinie jest nie do przecenienia . Pozdrawiam i zycze wytrwalosci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Po cholere ja sie pcham w to gniazdo os..... Odpowiedź prawidłowa brzmi: "Bo lubisz" Te miętka, preludium grają, spektakl dopiero się zaczyna, a ty wychodzisz bo ci jeden skrzypi, a druga bąki puszcza. Twarda bądź. Pamiętaj dziewuchę poznać nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy. PS. Resecik z sąsiadem b. fajna rzecz, ale co an to małż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 06.10.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Kroyena na Ciebie to zawsze mozna liczyć...Sąsiad jest fajny-zbiera dziwne rzeczy jak stare wiaderka i rózne złomostwo-pozatym fajnie pachnie.... Wiec o zazdrosci nie ma mowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Poczekaj zmienisz zdanie jak stal zbrojeniowa przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 06.10.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 no i już mam humor lepszy.Dzieki Kroyena -----rozsmieszyłes mnie do łez.A ze własnie ide na spotkanie z sasiadka i sasiadem --troche sie wyluzowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.10.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ostra z Ciebie dziewczyna! Podobasz mi się! Ja na szczęście mam tylko jednego wrednego sąsiada, pozostali są fajni. Najsmutniejsze są Twoje relacje z rodzicami. wierzyć mi się nie chce! Moi rodzice są baaaardzo dobrzy. Nawet jak mi przynoszą warzywa z działki, to je umyją, żebym miała mniej pracy. I co sobotę mamay ruskie pierogi, A dzieci dostają w nagrodę za zjedzenie ich po 10 zł!! Nie wiem, po co Ci to piszę, ale teraz uzmysłowiłam sobie, jacy są kochani....Muszę im to dzisiaj powiedzieć! I jeszcze jedno! Nie patrz na kosztorys! To jakieś jaja! Co oni tam wypisują. Ja też mam projekt z Archipelagu ( Zosię) i wydatki są o wiele większe. Pozdrawiam i życzę "spokoju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 07.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Moi tez sa kochani dopóki nie chodzi o kase lub zrobienie czegos nie po ich mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.10.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Agnieszka-gratuluję dyplomacji z sąsiadami..Jesteś zahartowana w bojach ,więc pójdzie jak po maśle. Co nas nie złamie to nas wzmocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witaj Agnieszka po dłuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie. Obejrzałam projekt i bardzo,bardzo mi się podoba,ma to co lubię-ganeczek z daszkiem i kominek,pokoje na poddaszu spore-i to co potrzebne garaż.Gratuluję wyboru.Projekt jest bez udziwnien,prosty w budowie więc nie będzie droga inwestycja.Trzymam kciuki i życzę powodzenia całym serduchem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 04.11.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Dziekuje Kasieńko,mam nadzieję ze uda mi sie postawic ten domek szybko.Na mojej długiej i wąskiej działeczce powinien sie wkomponować.Zrezygnowałam z duzego domu ale mam nadzieje ze sie pomieścimy w 5 tke.Dziewczynki postanowiły ze jak maja byc na strychu- to chca byc razem.Nie będzie drewnianego domku ale w srodku wszystko zrobimy w dębie i czereśni.Troche mała ta kuchnia ale tak naprawde to u mojej kolezanki jest ogromna i wszyscy tam sie pchaja ,ja nie lubie jak mi ktos na brudne gary patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.11.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Agnieszka dom budujesz dla siebie i swojej rodzinki i to WAM a nie komu innemu ma się podobać.Więć budujcie dla swej radośći i dumy z takiej inwestycji.Będzie dobrze,najważniejsze aby zacząc a potem do przodu i do góry ciągnąć mury. Co do działki czy jest wąska to zależy od tego co posiadasz w porownaniu z innymi, nasza ma wymiary 20x44,3m wię jest dłuższa i węższa od waszej,i nic to najważniejsze że jest nasza,nasza,nasz kawałek świata,nasze miejsce na Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Hej! Cieszę się i gratuluję mapy! Trochę Ci zazdroszczę tych roślin posadzonych na działce,od razu inaczej ten plac boju(budowy) wygląda.nie przypomina księżycowego krajobrazu.Co do zmian w projekcie na miejscu dowiesz się ile jaka zmiana kosztuje i wtedy podejmiesz decyzję.U wszystkich budujących pojawia się chyba cecha liczykrupy lub szkota,bo u nas w domu jak chcemy coś kupić to przeliczamy to na ceny pustaków-a przecież budowa dopiero w przyszłym roku.Powodzenia i skuteczności w działaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Jeszcze jeden projekt wrzucony do wora, a nie w indywidualny temat i nie ocenię. Potem ludziska po tytułach szukają i trzeba robotę powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 25.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 oj nie złosc sie kroyena Pszczoły tak juz mają.... Kasia -dzieki...jeżeli chcesz zawsze moge wysłać Ci troche tuii w paczce oczywiście za darmoo.-ostatnio wysyłałam do ciotki do Sosnowca i o dziwo wszytkie doszły bez szwanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Agnieszka-dzięki,niewykluczone że za rok się zgłoszę-tylko gdzie ten Twój koniec świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 25.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Kasia-jak wezmiesz mape i narysujesz od Gdyni kreske w dół,do samego końca mapy-to ukłujesz mnie w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img226.imageshack.us/img226/2986/nikolausstiefel16pj.gifMIKOŁAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts