Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w maliniaku - malinkowe komentarze

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hello,

Noo... bardzo mi przykro, ze masz takie perypetie z wlasna rodzina, ale niestety wydaje mi sie, ze beda one nie do unikniecia i w przyszlosci :-? . Wiem to po sobie. Dlatego buduje sie na tyle daleko od rodzicow i tesciow, zeby sie z nimi... lubic :D . Fakt, z dzieciakami musimy radzic sobie sami, ale komfort braku konfliktow w rodzinie jest nie do przecenienia :lol: .

Pozdrawiam i zycze wytrwalosci,

Po cholere ja sie pcham w to gniazdo os.....

Odpowiedź prawidłowa brzmi:

"Bo lubisz" 8)

Te miętka, preludium grają, spektakl dopiero się zaczyna, a ty wychodzisz bo ci jeden skrzypi, a druga bąki puszcza.

Twarda bądź. 8)

Pamiętaj dziewuchę poznać nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy. :lol:

PS. Resecik z sąsiadem b. fajna rzecz, ale co an to małż?

Ostra z Ciebie dziewczyna! Podobasz mi się! :D

Ja na szczęście mam tylko jednego wrednego sąsiada, pozostali są fajni.

Najsmutniejsze są Twoje relacje z rodzicami. wierzyć mi się nie chce!

Moi rodzice są baaaardzo dobrzy. Nawet jak mi przynoszą warzywa z działki, to je umyją, żebym miała mniej pracy. I co sobotę mamay ruskie pierogi, A dzieci dostają w nagrodę za zjedzenie ich po 10 zł!! :lol:

Nie wiem, po co Ci to piszę, ale teraz uzmysłowiłam sobie, jacy są kochani....Muszę im to dzisiaj powiedzieć!

I jeszcze jedno!

Nie patrz na kosztorys! To jakieś jaja! Co oni tam wypisują. Ja też mam projekt z Archipelagu ( Zosię) i wydatki są o wiele większe.

Pozdrawiam i życzę "spokoju" :D

• 4 weeks później...

Witaj Agnieszka po dłuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie. :lol:

Obejrzałam projekt i bardzo,bardzo mi się podoba,ma to co lubię-ganeczek z daszkiem i kominek,pokoje na poddaszu spore-i to co potrzebne garaż.Gratuluję wyboru.Projekt jest bez udziwnien,prosty w budowie więc nie będzie droga inwestycja.Trzymam kciuki i życzę powodzenia całym serduchem. :lol: :lol: :lol: .

Dziekuje Kasieńko,mam nadzieję ze uda mi sie postawic ten domek szybko.Na mojej długiej i wąskiej działeczce powinien sie wkomponować.Zrezygnowałam z duzego domu ale mam nadzieje ze sie pomieścimy w 5 tke.Dziewczynki postanowiły ze jak maja byc na strychu- to chca byc razem.Nie będzie drewnianego domku ale w srodku wszystko zrobimy w dębie i czereśni.Troche mała ta kuchnia ale tak naprawde to u mojej kolezanki jest ogromna i wszyscy tam sie pchaja ,ja nie lubie jak mi ktos na brudne gary patrzy.

Agnieszka dom budujesz dla siebie i swojej rodzinki i to WAM a nie komu innemu ma się podobać.Więć budujcie dla swej radośći i dumy z takiej inwestycji.Będzie dobrze,najważniejsze aby zacząc a potem do przodu i do góry ciągnąć mury.

Co do działki czy jest wąska to zależy od tego co posiadasz w porownaniu z innymi, nasza ma wymiary 20x44,3m wię jest dłuższa i węższa od waszej,i nic to najważniejsze że jest nasza,nasza,nasz kawałek świata,nasze miejsce na Ziemi. :roll:

Hej!

Cieszę się i gratuluję mapy!

Trochę Ci zazdroszczę tych roślin posadzonych na działce,od razu inaczej ten plac boju(budowy) wygląda.nie przypomina księżycowego krajobrazu.Co do zmian w projekcie na miejscu dowiesz się ile jaka zmiana kosztuje i wtedy podejmiesz decyzję.U wszystkich budujących pojawia się chyba cecha liczykrupy lub szkota,bo u nas w domu jak chcemy coś kupić to przeliczamy to na ceny pustaków-a przecież budowa dopiero w przyszłym roku.Powodzenia i skuteczności w działaniu. :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...