karolinka 06.06.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Prosze podzielcie sie opiniami nt. czajników elektrycznych, jakie sie u Was sprawdziBy. Dotychczas miaBam rózne rodzaje Philipsa - ale nie polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 06.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Lepiej się sprawują czajniki z płytą grzejną niż grzałką. Czym czajnik częścej używany tym dłużej podziała. Dosyć sprawdzone są Zelmera z płytą grzejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Tak.Philips to szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 07.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja mam MPM, jakaś niaznana firma, ale czajnik debeściak, z małymi przerwami już 4 lata wodę mi grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 07.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A ja mam Philipsa i bardzo go sobie chwalę. Jest z normalną grzałką. Chętnie bym go już wymieniła, bo jest staruszek, ale skoro dobrze mi służy, to trochę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 07.06.2005 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kupilam Zelmera, dziekuje Wszystkim za opinie, ale wpisujcie nadal sprawdzone przez Was marki, to jest bardzo pomocne w zakupach. Mi pomogBa opinia na forum oraz opinie na stronie http://cokupic.onet.pl/181,217,223,0,1,0,6899,produkt.html oraz to, |e jest to Polska firma - Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 07.06.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 philips z płytą, od 5 lat, wówczas jakiś lepszy model, złego złowa na niego nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 07.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Philips ze zwykła grzałką. Działa bez kłopotu już piąty rok. Też złego słowa nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 08.06.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Siemens designed by Porsche, dla milosnikow jakosci i designu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 08.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W poprzednim domu (u rodziców) Philips ze zwykłą grzałką szt 2. Jeden padł po 7 latach, dugi działa do dzisiaj. A do nowego domu dostaliśmy w prezencie Siemensa z grzałka w dnie - tego stylizowanego by Porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja od jakiś 6 lat używam czajnik Tefala z płytą grzejną - świetnie się sprawuje. 4 lata temu kupiłam taki do firmy (jest bardzo eksploatowany) i też nie ma z nim problemu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 08.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 super , tez chce taki prezent,ale pewnie bede musiala sama sobie kupic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 08.06.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Juz trzeci rok uzytkuje okragly czajnik z stali nierdzewnej firmy Kenwood, jest to model z plyta. Nie dosc, ze ladnie wyglada, to jest naprawde bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 08.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 my mamy jakiś nołnejm i to już chyba 6 czy 7 lat. Nazywa się "Finesse bell". Bell, bo ma dzwonek. Jak się woda zagotuje, to przy wyprztykiwaniu ptrzyczka cośtam jakiś młoteczek wali w dzwoneczek i się rozlega piękne dzyń. Przez te "dzyń", nie możemy się zdecydować, żeby wymienić ten czajnik na ładniejszy. Ten jest niebieski i mocno ma powycierane napisy i nijak nie pasuje do naszej nowej kuchni. Ale tak się przyzwyczailiśmy do tego dzwoneczka, że nie możemy się zdobyć na kupno nowego, wykończonego w stali nierdzewnej, a ten stary jakoś się nie psuje.Czyli czajnik - jaki ? - jeden pies - byle miał dzwoneczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 09.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Eirma wabi sie HOLDEN a czajnik to "Tomek plus filtr" - działa toto juz 4 lata - filtr to taka siateczka metalowa ,żeby kamień nie wylatywał z czajnika po zagotowaniu wody , ma oczywicie dzwoneczek i co najwazniejsze w każdej pozycji moge go włozyć w podstawkę z pradem ( nie muszę specjalnie celować we wtyki jak to majš co poniektóre nawet renomowane firmy - a jest to wkurzajšce jak sie spieszysz) - u mnie po prostu na okragłej podstawce centralnie jest usytuowany okragły bolec . Jedyne co mu sie stało to kuleczka we wskaniku poziomu wody niestety przestała umieć pływać i spokojnie leży na dnie ale juz przyzwyczailismy sie do sprawdzania iloci wody na ręke lub wyostrzony wzrok - ndla mnie ten jest bomba i jak na razie nie zamierzam go zmieniać na inny - gotuje 1,5 litra wody naprawdę ekspresowo - jak jestem u znajomych i taka iloc gotuja na gazie to mnie szlag trafia ,że tak długo trzeba czekać - ale gaz jest tańszy a czajniczek jednak trochę zżera pienišżków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ponieważ w prezencie kiedyś dostałam markowy czajnik Kenwooda a w tym samy czasie użytkowaliśmy bezmarkowaca za 20 zł - powiem jedno lepszy bezmarkowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 09.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Phillips bodajże Essence (z dzwoneczkiem) z płytą - padł dopiero po 4 latach.Teraz mamy Tefal, też z płytą. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 18.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 my mamy jakiś nołnejm i to już chyba 6 czy 7 lat. Nazywa się "Finesse bell". Bell, bo ma dzwonek. Jak się woda zagotuje, to przy wyprztykiwaniu ptrzyczka cośtam jakiś młoteczek wali w dzwoneczek i się rozlega piękne dzyń. Przez te "dzyń", nie możemy się zdecydować, żeby wymienić ten czajnik na ładniejszy. Ten jest niebieski i mocno ma powycierane napisy i nijak nie pasuje do naszej nowej kuchni. Ale tak się przyzwyczailiśmy do tego dzwoneczka, że nie możemy się zdobyć na kupno nowego, wykończonego w stali nierdzewnej, a ten stary jakoś się nie psuje. Czyli czajnik - jaki ? - jeden pies - byle miał dzwoneczek. Mieczu - jakże Cię rozumiem jakieś 7 lat temu dostałam czajnik firmy ELDOM na imieniny.Ostatnio właśnie się wykończył. Czajnik najnormalniejszy i najprostszy z możliwych ale jest niezastąpiony bo miał dzwonek. Dzwonek po zagotowaniu wody dzwonił przez chwilkę. Od miesiąca chodzę i szukam czajnika z dzwonkiem jak opętana. Sprzedawcy patrzą jak na wariatkę ...... A w domu woda gotuje się wiele razy bo nie słychać że już się zagotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 18.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 my mamy jakiś nołnejm i to już chyba 6 czy 7 lat. Nazywa się "Finesse bell". Bell, bo ma dzwonek. Jak się woda zagotuje, to przy wyprztykiwaniu ptrzyczka cośtam jakiś młoteczek wali w dzwoneczek i się rozlega piękne dzyń. Przez te "dzyń", nie możemy się zdecydować, żeby wymienić ten czajnik na ładniejszy. Ten jest niebieski i mocno ma powycierane napisy i nijak nie pasuje do naszej nowej kuchni. Ale tak się przyzwyczailiśmy do tego dzwoneczka, że nie możemy się zdobyć na kupno nowego, wykończonego w stali nierdzewnej, a ten stary jakoś się nie psuje. Czyli czajnik - jaki ? - jeden pies - byle miał dzwoneczek. Mieczu - jakże Cię rozumiem jakieś 7 lat temu dostałam czajnik firmy ELDOM na imieniny.Ostatnio właśnie się wykończył. Czajnik najnormalniejszy i najprostszy z możliwych ale jest niezastąpiony bo miał dzwonek. Dzwonek po zagotowaniu wody dzwonił przez chwilkę. Od miesiąca chodzę i szukam czajnika z dzwonkiem jak opętana. Sprzedawcy patrzą jak na wariatkę ...... A w domu woda gotuje się wiele razy bo nie słychać że już się zagotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 19.06.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Zaro , Mieczu , w takim razie Siemens designed by Porsche, by Was zadowolil, wprawdzie nie ma dzwonka ,ale ma taka funkcje, ktora utrzymuje wrzatek non stop , bardzo przydatne w czasie imprezy, no i jak wyglada... moi znajomi architekci , wzdychaja do niego jak wpadaja na kawe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts