Teska 19.06.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ja mam philipsa i jest ok....zapaciłam za niego całe 400 stówki, jest chromowy podstawka i raczka jest w kolorze waniliowym idealnie pasuje mi do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 aha jest na obrotowej podstawce z pradem i mozna nim w czasie gotowania obracac na około...Wczesniej tez miałam Philipsa i był tez ok.Teraz słuzy rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 19.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 My mamy Siemensa z plyta i na podstawce obracanej....nastepny tez na pewno bedzie z plyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 21.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Peterek napisał: Ja mam MPM, jakaś niaznana firma, ale czajnik debeściak, z małymi przerwami już 4 lata wodę mi grzeje. i Ta firma MPM to polska firma z Milanówka. Jakościowo porównywalna z Zelmerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enter 27.06.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ja mam Phillipsa juz bardzo bardzo dlugo (nawet nie pamietam od kiedy, ale na pewno dluzej niz 5 lat ) oczywiscie z normalna grzalka. Jeszcze nigdy sie nie zepsul (odpukac ). Ponieważ potrzebuję jeszcze jednego czajnika zaczelam zastanawiac sie nad również nad Philips'em a dokładniej modelem HD 4665. Czy ktos z Was posiada taki czajnik? Jesli tak to czy moglby moglby sie podzielic informacja co do jego zalet i wad. Dzieki http://www.bestekeus.nl/shop/images/HD4665-20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 08.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Zaro , Mieczu , w takim razie Siemens designed by Porsche, by Was zadowolil, wprawdzie nie ma dzwonka ,ale ma taka funkcje, ktora utrzymuje wrzatek non stop , bardzo przydatne w czasie imprezy, no i jak wyglada... moi znajomi architekci , wzdychaja do niego jak wpadaja na kawe polecam Ja mam siemensa i poza wygladem nie jest to rewelacja niestety...bardzo szybko osadza sie kamien,na gornej czesci przy wlewaniu wody robi sie bialy nalot -kamien i o funkci ktora utrzymuje wode goraca nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ETi1719499804 08.08.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 My od tygodnia użytkujemy czajnik BRITA ACCLARIO PREMIUM z wkładem filtrującym.Jak narazie sprawuje się super, a i herbatka jest zupełnie inna i smakuje inaczej . Wcześniej mieliśmy TEFALA z płytą grzejną i też sprawował się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Tak. Philips to szajs. A ja sie nie zgadzam. Mam Philipsa juz 6 rok i swietnie dziala. Kiedys byl urzywany na okraglo obecnie sporadycznie z racji tego ze gotuje wode na gazie, ale ciagle nie mam do niego zastrzezen. No chyba, ze nowsze modele zrobili jakies szajsowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 09.08.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 tefal z płytą grzeje od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleklu 09.08.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 tefal z płytą grzeje od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 09.08.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Zaro , Mieczu , w takim razie Siemens designed by Porsche, by Was zadowolil, wprawdzie nie ma dzwonka ,ale ma taka funkcje, ktora utrzymuje wrzatek non stop , bardzo przydatne w czasie imprezy, no i jak wyglada... moi znajomi architekci , wzdychaja do niego jak wpadaja na kawe polecam A mozna jakies zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 10.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Miałem już TEFALa, ZELMERa, teraz na budowie użytkuję jakąś chromowaną "chińszczyznę"- wszystkie gotują wodę tak samo, jedno co jest dla mnie bardzo ważne: moc czajnika powinna zaczynać się od minimum 2200 [W] a potem to już tylko rosnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 22.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Obrotowy Braun z kryta grzalka jest the best! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ab 23.10.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Zaro , Mieczu , w takim razie Siemens designed by Porsche, by Was zadowolil, wprawdzie nie ma dzwonka ,ale ma taka funkcje, ktora utrzymuje wrzatek non stop , bardzo przydatne w czasie imprezy, no i jak wyglada... moi znajomi architekci , wzdychaja do niego jak wpadaja na kawe polecam A mozna jakies zdjecie? http://www.eshoppen.de/shop/images/artikel/TW91100.jpg a oto i on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebulba 23.10.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 zdecydowanie z płytą grzewcza oraz nie zostawiać czajnika bez wody szczególnie na dłuższy okres czasu, najlepiej by była zalana cały czas płyta grzewcza posiadam MPM model allegro i działa juz 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 20.11.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 http://www.bestekeus.nl/shop/images/HD4665-20.jpg Wlasnie sie zastanawiam czy wybrac ten czy Brita z wbudowanym filtrem... Moze ktos cos moze na ten temat powiedziec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzx 22.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 nie polecam czajnika Severin WK 3325http://www.ceneo.pl/629057 coprawda ładny wygląd, wygodny uchwyt i funkcjonalne chowanie kabla ALEpo zagotowaniu wody ten wygodny uchwyt staje się tak gorący że nie da się złapać czajnika, trzeba trzymać trochę niżej.. po prostu gdzies tam przez plastiki dostaje się para..po za tym po zagotowaniu wody wrze jeszcze przez około 20 sekund zanim się wyłączy.. porażka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 22.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a my mamy obecnie cus baaaardzo starego... chyba nawet nazwy nie ma..... jakies 11 - 12 lat temu moi rodzice wygrali to to na balu karnawalowym sluzyl mi przez caly okres sludiow i w obecnym domu tez ladnie daje rade, nie jest glosny, ale tez nigdy nie pokusilam sie, zeby zobaczyc czy licznik od pradu nie ma zamiaru wyfrunac podczas wlaczania owego czajniczka jest okropny !! bialo-czerwony, prosty do bólu i ze zwykla grzalka w srodku, ale przywiazalam sie do niego jak do domowego zwierzaczka na szczescie (nieszczescie) od tygodnia sie buntuje.... nie wylacza sie po zagotowaniu, pokrywka sie podniszczyla, bucha spod niej parą.... ale za 2 miesiace przeprowadza kupilismy nowiutkiego BOSCH'a - oby dzialal, choc niekoniecznie musi byc dlugodystansowcem 4-5 latek sprawnego dzialania wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 mam Philipsa i niestety potwierdzam ze jest beznadziejny :/W firmie mamy Zelmera (crystal) , znajomi maja tez Zemera (jakies inne modele - takie niby "metalowe") i chwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 22.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Philipsy po jakims czasie przeciekają. Ja mam narazie boscha takiego czerwonego z jakiejs czerwonej serii i mi sie podoba. Co bedzie dalej to sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts