Mis Uszatek1719499023 24.08.2008 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Czy czajniki Philipsa i Siemens/Porsche mają wbudowaną inteligencję, która uniemożliwia ponowne podgrzanie "prawie wrzątku"? Strasznie mnie denerwuje, kiedy muszę lać 80st albo czekać kiedy całkiem ostygnie, żeby dogrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.08.2008 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 a jak BOSCH ? sprawdza sie w czajnikach jak w innych produktach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 24.08.2008 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Zaro , Mieczu , w takim razie Siemens designed by Porsche, by Was zadowolil, wprawdzie nie ma dzwonka ,ale ma taka funkcje, ktora utrzymuje wrzatek non stop , bardzo przydatne w czasie imprezy, no i jak wyglada... moi znajomi architekci , wzdychaja do niego jak wpadaja na kawe polecam ładny był (jest) ale zamknięcie odgórne szwankuje (zacina się) po kilku latach użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 24.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Nie wiem o co chodzi z tym Philipsem - jedni chwalą drudzy ganią... U nas też Philips się nie sprawdził. Zepsuły się trzy pod rząd, każdy kolejny był droższy od poprzedniego, a i tak wysiadał mniej więcej po upływie okresu gwarancji Obecnie od trzech lat mamy Zelmera Crystal i chodzi jak burza Zabierzemy go napewno do nowej kuchni, tym bardziej, że "dyzajn" ma pasujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 24.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 ja rowniez mam philipsa i od ponad 5 lat dziala bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 24.08.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam taniego Severina za 90 zl. Biorac pod uwage awaryjnosc czajnikow elektrycznych wogole, to nie kupilabym nigdy sprzetu za 400 zl, ale co kto lubi... http://image.ceneo.pl/data/products/386429/product.jpg http://www.ceneo.pl/386429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 24.08.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Philips to szajs, dobre sobie... chyba z allegro za 25zl z przesylka, z napisem filips. Od 8lat jest używany, z płyta grzejną, szeroki z wyłącznikiem z boku. Juz takich nie ma. Kosztował chyba 350zł.W domu teraz mam boscha od 2 lat z kolekcji magic blue z podswietlanym dołem i przeźroczysta klapką, ale widze, że tez takich juz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Czy czajniki Philipsa i Siemens/Porsche mają wbudowaną inteligencję, która uniemożliwia ponowne podgrzanie "prawie wrzątku"? Strasznie mnie denerwuje, kiedy muszę lać 80st albo czekać kiedy całkiem ostygnie, żeby dogrzać. A w jakim celu to robisz? To zwykła strata energii jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 24.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 A propos strat energii -w jakim czajniku można zagotować najmniej wody? Tak na jedną szklankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 1. blaszany czajnik na kuchence 2. Elektryczny czajnik z płytą (model o najmniejszym dnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 24.08.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 A w jakim celu to robisz? To zwykła strata energii jest. 1. Chcę mieć wrzątek, a nie prawiewrzątek 2. Nie lubię jak mnie maszyna zmusza do czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 1. Chcę mieć wrzątek, a nie prawiewrzątek W większości wypadków zalecany jest prawiewrzątek 2. Nie lubię jak mnie maszyna zmusza do czegoś Trochę Cię rozumiem, ale nadal uważam, że podgrzewanie z 95 do 100 tylko dlatego, że się jest wkurzonym na "maszynę" to marnowanie energii. Trzeba było nie kupować proekologicznego czajnika. Jestem przekonana, ze ta jego cecha była wyeksponowana w reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 25.08.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Jestam za wolnością jednostki - ma być 100 stopni i ani jednego mniej. Chę palić, pić i wyjadać miód pszczółkom z ula. Nie lubię kłamstw ekologicznych. Nie chcę świetlówek w miejsce żarówek - najpierw niech Chińczycy zmniejszą energochłonność swoich fabryk. Nie chcę żeby mi dolewali rzepaku do benzyny - niech koledzy z PSL obsieją swoje pola czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 25.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Prosze podzielcie sie opiniami nt. czajników elektrycznych, jakie sie u Was sprawdziBy. Dotychczas miaBam rózne rodzaje Philipsa - ale nie polecam. Pozdrawiam a ja wręcz przeciwnie polecam Philipsa - mamy czajnik (staruszek już) ze zwykłą grzałką i od 10 lat jest bardzo drastycznie wykorzystywany a pomimo tego nadal dzielnie nam służy. w między czasie rodzice i teście wymieniali już czajniki z 4-5 razy (kupowali różne i te najtańsze i te droższe a i tak średnia ich życia wyniosła ok. 2 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 25.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Philips u teściów przecieka i jest tak głośny że słychac go na końcu domu. Do siebie wybiorę cos ińszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.08.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Philips u teściów przecieka i jest tak głośny że słychac go na końcu domu. Znaczy się zakamieniony. Bardziej wina braku pielęgnacji i twardej wody niż samego czajnika. Nie wiem czy takie coś którykolwiek jest w stanie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 28.08.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 mam philipsa (z grzalka) od ponad 8 lat i dziala bez zarzutu, ani razu nie padl, nie narzekal, z mojej strony philips jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 18.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 podciągam, bo muszę kupić nowy czajnik. Jak to jest z tymi z nierdzewki czy bardzo się nagrzewają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 19.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Udało mi się odebrać, po prawie dwóch miesiącach, takie cudo: http://www.siemens-agd.pl/?5=TW911P2&25=3375 I pal licho jak będzie działać, ważne że marka na której punkcie mam lekkiego świra Pozdrawiam P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 19.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Philips taki, na którym mozna ustawić żądana temperature wody - np. 80'C - idealna do zaparzania zielonej herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts