kachna1 06.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 chce sie doradzic co do wygladu i kosztow bo moze ktos budował: http://www.studioprojekt.pl/projekt.php?id=SP-1221&idk=2&strona=1&str=projekty.php bardzo prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 chce sie doradzic co do wygladu i kosztow bo moze ktos budował: http://www.studioprojekt.pl/projekt.php?id=SP-1221&idk=2&strona=1&str=projekty.php bardzo prosze o rade nie budowałam, ale z racji tego, że sama prosze na forum o opinię i radę nt. swojego projektu pokuszę się o kilka słów: fajny projekt jak na dom parterowy z wjazdem od południa (a u nas taki właśnie jest i to przysporzyła na etapie poszukiwania projektu straszne problemy). Bardzo podoba mi się rozmieszczenie pomieszczeń. Do minusów zaliczyłabym mały wiatrołap (do tego jeszcze 3 drzwi). Mało jest też pomieszczeń gospodarczych. Brak piętra, no więc i schodów, a tym samym brak schowka pod schodami powoduje konieczneośc wygospodarowania jakiegoś miejsca na różne sprzety i tzw. domowa rupieciarnię. Do tego brak Garderoby na ubrania (poza wierzchnimi, bo temu służy 9) Co się z tym wiąże konieczność wstawienia szaf, u mnie odpada. Spiżarka mocno oddalona od kuchni, aby coś z niej przynieść trezba przemaszerować przez salon, a jeśli się mylę (nie wiem czy jest otwarta na hol, może źle interpretuję ten obrazek) przez hol właśnie. Poza ty okna od strony południowej (tak jak w projekcie) i telewizor na tej ścianie to pomyłka. W ekranie będzie się odbijało światło i nici z oglądania:) wszystko da się jednak usprawnić. Jedyne czego nie da się zmianić to koszty dachu, na moje oko (niefachowe co prawda) drożyzna i to straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts