selimm 06.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Może ktos polecić sprawdzoną ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 jak powaznie to niemoge , jak na zarty to rekawy zakasac i do roboty , a nie z pazurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 chyba żeś "Nigdy w życiu"oglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 oglądałem ....najbardziej mi sie mina starego podobała (ex-małżonka) Masz jakies lepsze propozycje ?? wystarczy by byli solidni , umowe podpisali moją ( nic szczeg. ale zabezpieczająca mnie przed niespodziankami ) aaa i jeszcze jedno zeby mi za fundamenty (robocizna) nie spiewali 10-11 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HomeLess 07.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Nie obrażaj górali, u nich słowo droższe pieniędzy, a tzw. "przybicie" zastępuje wszelkie podpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A to aż górali z gór trza ciągnąć. Lokalnie dobrej firmy budowlanej nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Do zakopca jade hm 2 godziny ...a co do lokalnych to nie znalazłem porządnej i wolnej na chwile obecną ...wiec szukam dalej a słyszałeś gdzies ze górale to paproki ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 u nas pracowali górale. Ale oni teraz "eksportowi" w Polsce nie robią jedną ekipe mielismy OK, z drugiej jeden był moczymordą, w trzeciej dwóch sie opierdalalo Tak więc góral góralowi nie równy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Majka dlatego szukam poleconej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wydaje mi się, że górale sa rozpuszczeni. Poszukaj lepiej ekipy z tzw. sciany wschodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 a słyszałeś gdzies ze górale to paproki ? ... Tacy sami jak wszyscy inni. Są ekipy bardzo dobre, ale te mają z reguły terminarze pozajmowane na sezon w przód i sa papraki, takich można od ręki brać, lecz czy warto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Widziałem ze ktoś szuka bezskutecznie tutaj ekipy do Ytonga i też nic dziwne jak sie kogoś spytam :poleć dobrego lekarza , czy mechanika , to kazdy chętnie podaje namiary ....a tu widnieje jakby zmowa milczenia ...nikt nikogo nie poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Widziałem ze ktoś szuka bezskutecznie tutaj ekipy do Ytonga i też nic dziwne jak sie kogoś spytam :poleć dobrego lekarza , czy mechanika , to kazdy chętnie podaje namiary ....a tu widnieje jakby zmowa milczenia ...nikt nikogo nie poleca jeszcze komus podkupisz ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Ja Ci chętnie polecę ekipę do porothermu i ściany 3W. U mnie zrobili perfekcyjnie, nawet tynkarze nie powiedzieli na nich złego słowa, dekarze tyż pochwalili dokładność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 zastanawiam sie nad silką albo bk.....choc to ponoć bez znaczenia jest mozesz przyblizyc ceny ? etap zero itd...bo tutaj czytam ze 15-20 za stan surowy zamkn.ludzie płacą , ja takiej firmy nie znalazłem by za tyle sie podjeła budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 23 tyś z więźbą i papą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 jak jeszcze nie wywaliłem to przesle Ci moje wyceny włacznie z firmą gdzie za stan surowy zamkn.(z elewacją) z dachowką lokalnego producenta chcą 80 tyś !!! , są firmy ktore tylko z pow.materiału robią i z tego nic nie wiesz ..wycena obejmuje całość Ale w jednym Masz racje porzadne firmy to mają nawet na przyszły rok grafik zajety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Negocjuj oddzielnie robociznę, oddzielnie materiały jak zechcą wziąść na siebie VAT, inaczej wtopisz kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 dokładnie ..czarno na białym ma być , bo inaczej słaby ginie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts