Przekorek 07.06.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Znam rozsądną, sprawdzoną ekipe w Brennej. Nie wiem czy szukac do niej kontaktu, czy odpuszczasz. daj znac na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wydawało mi sie ze konkurencja wymusza wysoką jakośc usług , niestety te budowy które oglądałem raczej temu przeczą. Dostałem troche namiarów na ekipy na priva, dzwoniłem do kazdej z nich w jednej chcieli 300zł za wystawienie kosztorysu w innej mi facio powiedział ze jakos sie dogadamy ( no dziekuje wole sie dogadać przed ) ale trafiłem na dosc konkretna ekipe z Nowego Sącza , posłałem projekt jutro ma byc wycena. Przekorek no pewnie ze mnie interesuje ...w tym roku chce miec stan surowy zamkniety i nie dostac zawału ....zaraz pozwole sobie kliknac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 08.06.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Myśmy też mieli u siebie górali i z czystym sumieniem możemy polecić ekipę, która u nas robiła. Ale jedna uwaga - gościu ma podobno 3 ekipy, i ta nasza to miała być ta najlepsza. Przejrzyj nasz dziennik, jak będziesz zainteresowany to prześlę kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzieki w domu zerkne na Wasz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 08.06.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześc Selimm, Ja miałam inna ekipę tego pana co Whispery.Ogólnie jestem zadowolona, robią dobrze.Za to jak szefa nie ma, to robota idzie im dużo wolniej.Moi teraz zalewają fundaenty w Grodzisku Mazowieckim. Za 1,5 miesiąca będa wolni.Kłopoty w dzieniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ogólnie jestem zadowolona, robiędobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 hm no to dobrze ...to moze bym wpadł zobaczył żarty zartami ale ja bym chciał już .....a najlepiej wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Widziałem ze ktoś szuka bezskutecznie tutaj ekipy do Ytonga i też nic dziwne jak sie kogoś spytam :poleć dobrego lekarza , czy mechanika , to kazdy chętnie podaje namiary ....a tu widnieje jakby zmowa milczenia ...nikt nikogo nie poleca Pamietaj ,że często "zrobić komus dobrze to jak nas...ać sobie w czapkę" jak mawiał znajomy z Berlina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie jest tak zle , mam juz w czym wybierać ...a jeszcze mam dostac troche nowych kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 09.06.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Niektórzy strasznie mało piją dodatku do góralskiej herbaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.06.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Gdzieś miałem namiary na ekipę "górali" ale oni robili tylko dachy w tym ponoć są najlepsi. Jak już będziesz tym etapem zainteresowany to daj znać będę szukał adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 09.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dachy to robi Malysz. Jest dekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia 09.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ja miałem ekipe górali robili wszystko od fundamentów az po dach łącznie z kryciem perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts