Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy istnieje kalkulator na prace remontowe???????

Lakiluk

Recommended Posts

Witam, świetnie jest czytać to forum bo znajduję się w nim cała wiedza i doświadczenie wypowiadających się i w związku z tym mam do Was koleżanki i koledzy pytanko.

A mianowicie:

Mam zamiar przeprowadzić kapitalny remont w naszym domku z roku 1934 na koszt zaciągniętego kredytu.

Kredyt biorę w PKO BP "Mieszkaniowy kredyt hipoteczny własny kąt" na 7% w skali roku (jeżeli ktoś zna banki z lepszym - niższym oprocentowaniem to proszę o propozycję) ale pod warunkiem że dostarczę im wstępny kosztorys remontu.

Czy są jakieś strony z takim ewentualnym kalkulatorem lub możecie mi podpowiedzieć jakie są koszt położenia metra kafli na ściany, podłogę, instalację wodną itp.

W razie niejasności zadajcie mi pytania a ja na każde z nich odpowiem.

Dzieki. :lol:

Witam !

Kalkulatorem remontowym są programy do kosztorysowania , są one jednak bardzo drogie od 1200 zł do 3000 zł więc do jednej kalkulacji szkoda pieniędzy .

Mam własny program do komputerowego kosztorysowania .

Wykonuję kosztorysy robót remontowych .

Jeśli jesteś zainteresowany przejdź na priva

Kosztorysowanie z pasją

tel. kom. (0) 505 645 728

• 4 weeks później...
  • 5 years później...
Witam, świetnie jest czytać to forum bo znajduję się w nim cała wiedza i doświadczenie wypowiadających się i w związku z tym mam do Was koleżanki i koledzy pytanko.

A mianowicie:

Mam zamiar przeprowadzić kapitalny remont w naszym domku z roku 1934 na koszt zaciągniętego kredytu.

Kredyt biorę w PKO BP "Mieszkaniowy kredyt hipoteczny własny kąt" na 7% w skali roku (jeżeli ktoś zna banki z lepszym - niższym oprocentowaniem to proszę o propozycję) ale pod warunkiem że dostarczę im wstępny kosztorys remontu.

Czy są jakieś strony z takim ewentualnym kalkulatorem lub możecie mi podpowiedzieć jakie są koszt położenia metra kafli na ściany, podłogę, instalację wodną itp.

W razie niejasności zadajcie mi pytania a ja na każde z nich odpowiem.

Dzieki. :lol:

Na stronie http://info.eoba.pl/darmowe+widgety.html masz ciekawy kalkulator remontowobudowlany do wstawienia na strone. W formie widgeta.