Rytunia 07.06.2005 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no i wychodzi na to, że zostałam sama stworzę więc nowy wątek: Nocne Budujących Rozmowy zapraszam wszystkich, którym budowa domu ( i nie tylko ) spędza sen z powiek wstęp po 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Rytuniu nie jestes sama tez tak myslalam o nocnym, ale zdrady jakos tak sie przyjely bede wpadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 01:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 zapraszam,cieszę się, że nie jestem sama pozdrawiam z świtającej Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 a co serwujesz?no Wiesz jakie trunki i atrakcje?jezdzilam kiedys do fryzjera do Gdyni , do Gabriela czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 02:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 a jest taki, jest ponoć niezły, nie wiem, bo sama się ciacham a co do trunków....każdy niech pije to co lubi, bo gdybym to ja serwowała .......wątek opustoszałby przed zaludnieniem osobiście poleję sobie wodę mineralną, co by mi się skóra zbytnio nie zestarzała po 41 papierosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 to Ty widze taka niby ze przyzwoita jestes , gdybys nie palila to selim bylby dla Ciebie w sam raz ale tych papieroskow to nie duzo jak na mloda panienke? pomysl chociaz o ciastkach i dobrej muzyce ja niby na diecie , ale po kryjomu to sie to i tamto wtrzachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 02:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ja sem młoda panienka po 30 mogę polecieć po jagodzianki trunki używam, ale potem tańczę na stole, więc się powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 rrmi, wystraszyły Cię jagodzianki, czy tańce na stole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts