oled 07.06.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam .Proszę o radę ,jak usunąć nieprzyjemny zapach wydobywający się przez tynk z komina.Kiedyś paliłem w CO mokrym drewnem i powstałe skropliny przesiąknęły przez komin i powstał ten problem.Obecnie komin jest suchy ,ale zapach pozostał.Myślę , że ten przesiąknięty tynk trzeba skuć i położyć nowy ,ale chyba trzeba by było dać jakąś izolację żeby ten zapach znowu nie przeszedł.Czy dobrym rozwiązaniem było by szkło wodne albo jakaś folia?.Jeśli ktoś wie proszę o pomoc.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 24.06.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Skucie tynku nie musi wystarczyć, przesiąknięta jest całą ściana wraz z materiałem konstrukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slavqo 28.06.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ja miałem ten problem, rozwiązałem w ten sposób, że skute zostały tynki, część zaprawy między cegłami, uzupełnione ubytki, kilka warstw szkła wodnego, nowy tynk i od 2 miesięcy spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 proponuję jednak wsadzić do przewodu kominowego wsad.A potem tak jak radza poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts