Frodo-pl 11.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To proszę podaj namiary na te firmy. Jakoś wszyscy o nich mówią tylko nigdzie ich nie można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rite 12.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Już wielu osobom wysłałem namiary, w temacie Gaspol przejmuje NEN toczy się właśnie rozmowa o tym. Proszę przesłać wiadomość na priv to odeśle namiary na te firmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 13.06.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 @Frodo-pl O użytkowniku @rite informowałem Cię na priv gdzieś z miesiąc temu tak jak pisałem -wystarczy szukać ,proponuje też załozyć wątek w dziale np lista płac wykonawców lub wymiana doświadczeń , gdzie forumowicze dzieli by się kontaktami dostawców gazu.pozdrawiamredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 20.06.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Niestety na wolnym rynku cena gazu nie jest tak jak pisze tutaj kolega. Przynajmniej nie w WLKP a dodatkowo mniej jak 3000 l nie przywiozą. Obecna cena za propan to 1,68 zł netto na wolnym ryku. Chętnie kupię propan po 1 zł tylko kto go sprzedaje. Na pewno nie żadna legalna firma. Jeden z moich potencjalnych klientów donosi że duża i znana firma oferowała mu wlew do jego zbiornika(jeszcze go nie ma - podzwonił sobie) za 1,5 brutto bez negocjacji w WLKP - tak jak poisałem wystarczy szukać. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 17.07.2009 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Z deka lekko ciekawe. Wychodzi na to, że nie umiem dzwonić i rozmawiać. Rzadko kiedy jakaś firma chce do obcych zbiorników nalewać a jak już chcą to taką ilość, że instalacja przydomowa tego nie pomieści. Ciekawe jestem co to za firma 1,5 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rite 18.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A skąd dokładnie jesteś, że nie możesz żadnej firmy znaleźć. Ja jestem z pomorskiego i mam tyle ofert, że nie wiem co wybrać. Czekam właśnie na tankowanie propanu za 1,40 brutto litr, więc można. Oczywiście, że zdarzają się firmy które nie chcą tankować albo im się nie opłaca. Nie mówie, że było łatwo znaleźć dobrą firmę. Siedziałem po nocach i przeszukiwałem cały internet, wszystkie książki telefoniczne, spisywałem numery z cystern, które widziałem na drodze itd. trochę mi to zajęło, ale udało się. Dobrze jest też pytać się firm które robią instalację zbiornikowe, oni często mają dobre namiary. Ja swoją firmę znalazłem po 10 telefonach Ale chyba zdaję mi się, że wysyłałem na priv namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 18.07.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Poznań i okolice. To jakaś prywatna firma czy koncern? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rite 19.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Prywatna firma, tylko raczej do Poznania nie jeźdzą, bo są z Gdańska. Ale z okolic Poznania chyba miałem oferty, poszukam i wyśle na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 19.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Panowie rozmowa fascynująca ale prosiłbym na priv pogadać. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 19.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Przepraszam czy Ty jesteś właścicielem/moderatorem tego wątku? Wymieniamy tutaj opinie kontakty itp. nie robimy z niczego tajemnic. Uwaga Twoja jest nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 19.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 @Frodo-pl. Uwaga jak najbardziej na miejscu. To Dział Ogłoszenia Drobne - dokładnie moje ogłoszenie . Dział wymiana doświadczeń troszkę wyżej .pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 19.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ogłoszenia drobne mają już chyba z 9 stron. To już nie takie drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 19.07.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Zgodnie z regulaminem art 16 punkt 6 ..do 200 stron-- drobne póżniej grube. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 19.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no to mamy jeszcze sporo do limitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 21.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Redrum, Twoja firma została przejęta przez Gaspol, czy możesz na priv podać ofertę? Jaka cena gazu, miaszanka czy propan? Jaki koszt dzierżawy/zakupu zbiornika? Czy cena gazu jest inna jeśli płacę przy tankowaniu za cały zbiornik, a inna jeśli rozliczam się miesięcznie wg.stanu licznika? I jaki jest koszt całej instalacji ze zbiornikiem podziemnym na plycie?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 22.07.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 @AskaK odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.07.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a czy i ja mogę prosic o namiary Wrocław i okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 28.07.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 @Damro odpowiedź na priv.Zapraszam po 13.08 -Urlop.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 12.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 redrum - Wlasnie przymierzam się do zalozenia gazu plynngo, czy mogłabym prosić o podesłanie oferty, koszt dzierżawy, instalacji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabianiczanin 18.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Redrum Poproszę o wycenę instalacji zbiornika podziemnego 2700L wraz z podłączeniem do domku. Oczywiście z zbiornikiem na własność, nie dierżawę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts