redrum 18.08.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 @DZDZIACZAK , @ pabianiczanin odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejb79 25.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam Proszę o wycenę montażu zbiornika na własność 2700 litrów naziemnego/podziemnego.Prosze również o podanie aktualnej ceny gazu na wolnym rynku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojkus 10.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Również poprosiłbym o wycenę montażu i zbiornika na PW lub na email wojkus(at)tlen.plZbiornik podziemny na własność z podłączeniem do domu, pojemność 2700, lokalizacja około 30 km od Piły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 10.09.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 @Wojkus info na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 17.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Proszę o wycenę montażu zbiornika naziemnego 2700 i instalacji w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crystal84 17.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam Chciałbym się dowiedzieć jaka będzie cena kompletnego zbiornika podziemnego na gaz płynny 6700 dm3 wyposażonego w zawory bezpieczeństwa, zawór poboru fazy gazowej, zawór do napełniania zbiornika, wskaźnik stopnia napełniania zbiornika i reduktor I-go stopnia. Prosiłbym o odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paul997 18.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Poproszę o troszkę materiałów do poczytania i jakieś przybliżone ceny zbiornika oraz całej instalacji. Zbiornik najtańszy i najmniejszy (2700 litrów naziemny?), Ostrołęka (120 km od Warszawy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 18.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 @ kgolebiowski ,@crystal84, @paul997 odpowiedzi na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrBrat 27.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam,Mam pytanie dot. rury łączącej zbiornik naziemny gazu płynnego z domem.Rozumiem, że jest ona pod ziemią?Jesli tak, to czy można tą rurkę poprowadzić w ten sposób, żeby "zahaczyć" po drodze o granicę frontową działki w ten sposób, żeby tą rurę wykorzystać później do podłączenia gazu ziemnego, który za parę lat ma być doprowadzony?Jeśli taki myk byłby możliwy, to nie byłoby wtedy potrzeby na nowo przekopywać działki, żeby podłączyć gaz ziemny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 28.09.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 @DrBrat przyłącze należy prowadzić zgodnie z projektem , od gazowni trzeba uzyskać info o średnicy rury .Jeżeli jedno i drugie mamy to działamy Ewentulanie przyłącze do gazu płynnego swoją drogą , pe do ziemnego doprowadzic do wejścia przy domu i za jakiś czas połączyć.pozdr olredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrBrat 28.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 28.09.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Z mojej praktyki :jak do nitki gazu macie mniej niz 200 -250 m to istnieje możliwosć że gazownia pociagnie sieć na swój koszt. Warunek : musi się znaleźć conajmniej 3-4 inwestorów stawiajacych dom ( lub w niedalekiej przyszłości do 2-3 lat)i chcących te domy ogrzewac gazem. U mnie tak było i nitka sieci jest podprowadzona do działki . Od złożonych oswiadczeń pozostałych właścicieli działek mineło 18 miesiecy do wybudowania sieci. Zeszły sezon " opędziłem " ogrzewanie na 30 kg butlach gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starykot 08.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam, Poprosze ofertke na zbiornik podziemny i naziemny, dzierżawa i na własnosc, oraz ceny gazu. Dom buduje się w Legionowie pod Warszawą. Ofertkę prosze razem z kosztem postawienia (wkopania) zbiornika i dociągnięcia instalacji do domu. (około 10m). Prosze tez o informacje o warunkach umowy. Liczę na to że w ciagu kliku lat doczekam się tam gazociąu. Dzięki.PS. Zapomniałem doda. Rozliczenie miesięczne i opłata z góry za tankowanie. Czy jest różnica w cenie gazu a jak tak to jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 09.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 @starykocie oferta dotyczy zbiornika na własność bez przymusu tankowania od "dostarczyciela instalacji".pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starykot 09.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 hmm .. nie mam jeszcze nic na priv. Zastanawiam się czy zbiornik na własnosc ma sens jeśli w ciągu 2-3 lat dociagną gazociag do działki .... rozumiem jednak że realia się trochę zmieniły i teraz już nie ma bezterminowych umów i rozliczenia według zuzycia? Kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 09.10.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 @starykocie na priv nic nie pisałem.Ofera jest moją prywatną nie zwiazaną z żadną firmą i z żadną umową. Zadzwoń do mnie zastanowimy się czy ma sens własny zbiornik na ten okres czasu.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a rejon łodzki też obsługujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 16.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 @AGP TAKpozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A moge prosić o ofertę?Zbiornik podziemny w dzierżawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 16.10.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 @AGP TRoche mało danych, nie wiem czy masz już zbiornik w dzierżawie i chcesz z umowy zrezygnować czy chcesz zbiornik podziemny w dzierżawę , jaka poj. zbior. Najlepiej zadzwoń to pogadamy(tel. w ogłoszeniu).pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts