czandra 07.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 A ja i tak dziękuję redrumowi za szybki odzew na zapytanie. Jest to o całkowicie odmienne podejście do klienta, niż te, z którym zetknęliśmy się w gazowni. Całe szczęście mamy kapitalizm i nie trzeba być skazanym na tych monopolistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.07.2007 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 @Pyrgon . Wielokrotnie wskazywałem odpowiednie miejsca do dyskusji np. Klub użytkowników gazu płynnego i parę wątków w Dziale Wymiana doświadczeń. To jest moje ogłoszenie mojej działalności i nie mogę się zgodzić na szkalowanie mnie, mojej firmy przez osoby które maja nieczyste zamiary Pod przykrywką ochrony interesu ogółu lub udając potencjalnego klienta szkodzą mi mając w tym swój własny interes . Wyzwiska musiały się pojawić - po ignorancji, prośbach, nawoływaniach, apelacjach. Czasem trzeba moim zdaniem konkretne zachowanie nazwać po imieniu, czasem emocje biorą górę.Każdy wie czytając te ogłoszenie w której firmie pracuje i jeżeli jest zainteresowany napewno z mojej strony może liczyć na ofertę oraz na merytoryczna rozmowę o rynku i ofertach konkurencji oczywiście na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biba 08.07.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Gazio, dziękuję za odpowiedż. Dziękuję za rady jak rozwiązać problem ze zbiornikiem na gaz płynny. Może jednak inni Inwestorzy z nich skorzystają.Moja koleżanka, która ma zamiar budować dom w Żyrardowie, zdecydowała się jednak na ogrzewanie olejowe. Zależy jej na zaczęciu budowy jeszcze w tym roku i nie ma czasu na czekanie na odstępstwo, które jednak w Żyrardowie trzeba uzyskać. Być może w innych gmianach jest inaczej, ale tu nie. Być może później wystąpi o pozwolenie na zmianę ogrzewania z olejowego na gazowe. Może ktoś napisze mi czy jest to możliwe.Redrum, nie odbieraj wszystkiego jak osobisty atak na Ciebie, przynajmniej z mojej strony tego nie było. Być może ktoś wcześniej na wątku to robił (nie śledziłam aż tak całej dyskusji), ale ja nie miałam takiego zamiaru. Poprostu denerwuje mnie bałagan w przepisach lub ich brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 08.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 @Pyrgon . Wielokrotnie wskazywałem odpowiednie miejsca do dyskusji np. Klub użytkowników gazu płynnego i parę wątków w Dziale Wymiana doświadczeń. To jest moje ogłoszenie mojej działalności i nie mogę się zgodzić na szkalowanie mnie, mojej firmy przez osoby które maja nieczyste zamiary Pod przykrywką ochrony interesu ogółu lub udając potencjalnego klienta szkodzą mi mając w tym swój własny interes . Wyzwiska musiały się pojawić - po ignorancji, prośbach, nawoływaniach, apelacjach. Czasem trzeba moim zdaniem konkretne zachowanie nazwać po imieniu, czasem emocje biorą górę.Każdy wie czytając te ogłoszenie w której firmie pracuje i jeżeli jest zainteresowany napewno z mojej strony może liczyć na ofertę oraz na merytoryczna rozmowę o rynku i ofertach konkurencji oczywiście na priv. pozdr ol sorki nie zauważyłem że trafiłem do działu Ogłoszenia drobne - a to czyni różnicę; masz rację najgorsi są konkurenci podszywający się pod niezadowolonych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 08.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 A skoro jesteśmy przy NENie. Co powiesz na taki "zarzut" że NEN nie ma własnego źródła gazu - kupując go od któregoś z konkurentów jest od niego uzależniony, i w razie rozwiązania umowy klienci mogą przez jakiś czas mieć problem z dostępem do gazu? Nie pytam złośliwie tylko merytorycznie; jestem zainteresowany gazem płynnym i nawet wybierałem sie niedawno do NENu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 09.07.2007 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 @Pyrgon .Nikt na rynku LPG nie jest producentem gazu może poza 1 firmą - każdy gdzieś kupuje - najczęściej z kierunku wschodniego. Jeżeli chodzi o N.EN. dostawy są w pełni zdywersyfikowane. Dlatego stopień obawy o : i w razie rozwiązania umowy klienci mogą przez jakiś czas mieć problem z dostępem do gazu? jest taki sam jak u konkurencji. Pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 11.07.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Biba. Oczywiście że można zmienic ogrzweanie na LPG. Trzeba tylko opracowac projekt budowlany instalacji zbiornikowej oraz gazowej instalacji wewnętrznej. Dodatkowo projekt musi uwzględniać wymianę kotła. Następnie pozwolenie na budowę i heja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biba 15.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 17.07.2007 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 @gazio .heja nie reklamuj telefonii komórkowej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 17.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Nie mam na imie Marcin - skąd ten pomysł?Zwidy? Wróżenie z fusów? Ciekawe praktyki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobotka 17.07.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Do tej pory wypowiadałem się tylko pozytywnie o NEN do czasu kiedy otrzymałem podwyżkę cen gazu po pierwszym roku grzewczym.i szokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkstara cena 5,3m3nowa cena 8,1m3 przy czym ceny na rynku gazu wzrosły przez ostatni rok o 20gr za litr. na m3 wchodzi jak się nie mylę 3,4litry gazu. daje to podwyżkę 68 groszy. czyli można tylko mówić o oszukaniu klienta. myślę o rozwiązaniu umowy i nie znalazłem w niej stawki za demontaż zbiornika. rozczarowany i oszukany klientsobótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 18.07.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 redrum:Komórkowa pisze się przez - ó. Moja żona jest nauczycielką, polecam korepetycje.Jeśli chodzi o cenę - trzeba przecież nadrobić niskie ceny obowiązujące dotychczas. Kiedy muszą zacząć wychodzić na +. czyli tak jak pisałem wcześniej. redrum - nie mam uprzedzenia, lecz znam sie na stronie finansowej takiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 18.07.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 @gazio Dziękuje za propozycje z korepetycjami , nie dziękuje .Zawsze do bólu bawili mnie kolesie na forach czepiających się o ortografie jak Cię to tak pasjonuje to zapraszam na forum ortografii i interpunkcji.Zwykle nie mając argumentów merytorycznych piszą takie głupoty ---rewelka.Idąc tym tropem idjotyzmu mogę powiedzieć że @sobotka nie ma racji bo np: jest brzydki i znam dobrego ..... @sobotkaJeżeli mówisz o "oszukaniu klienta" i chcesz by Twoja wypowiedź chociaż trochę zachaczała o obiektywizm to podaj cenę konkurencji dla klientów w kolejnych sezonach grzewczych. Jeżeli posiądziesz tę wiedze Twoje oburzenie będzie znacznie mniejsze. O oszustwie możemy rozmawiać jeżeli umowa stanowi inaczej niż wynika to z nowej stawki za gaz. A tak nie jest.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 05.08.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Do góry ceny do góry ceny. Najpierw przez 3 miesiące nie chcieli mojego stanu licznika a teraz przysłali mi rachunek po nowej cenie. W pobliskiej gazowni gaz podrożał 9% a Nen podniósł 25% zmuszając mnie do przygotowywania CWU nie gazem a prądem. Na szczęście moje rozwiązania na to pozwalają Tak dalej panowie i pomyślę nad drugą taryfą i kociołkiem elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 06.08.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 @siwy z gosławicNapisz jaką cenę ma np Bałtyk, Dragon , Gaspol dla klientów już istniejacych nie nowych .W dalszym ciagu masz najtaniej, takze masz taniej od publikacji w Rzeczpospolitej.Pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 09.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam redrumMam pytanie czy cos moze Panu wiadomo co sie dzieje z Pania Anna Macutkiewicz, potrzebuje sie z nia skontaktowac w sprawie montazu zbiornika i skrzynki gazowej. Od paru dni probuje sie z Pania Ania skontaktowac i zero odzewu .... Czy mam ominac Pania Anię i dzwonic bezpośrednio do firmy ?? Prosze o pomoc. pozdrawiamPiotr Pobikrowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 10.08.2007 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 @pobik odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszymon 13.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 witam proszę o pełen zestaw informacji dot. gazu płynnego w twojej firmie: ceny instalacji zbiornika jak i gazu oraz innych ewentualnych opłat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cleodor12 15.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 witam, ja rowniez poprosze o pelna informacje dot. gazu płynnego w firmie N.EN.: ceny instalacji zbiornika jak i gazu oraz innych ewentualnych opłat... poprosze rowniez o namiary na przedstawiciela handlowego w woj.mazowieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 17.08.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 @cleodor12,@mszymonodpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts