alexa82 19.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Bardzo prosze o wszelkie dane odnośnie zbiornika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 20.08.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 @alexa82 odpowiedź na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tpazyra 13.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam Jestem klientem redrum'a. Jak na razie moge NEN polecać. W ciągu 7 dni od wysłania przeze mnie do cetrali NEN kopii projektu ostemplowanego przez Starostwo stanęła butla. Montaż szybki i bardzo sympatyczny.Dzisiaj zamowiłem gaz. Oby tak dalej.Pozdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 13.09.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Korzystam z usług N.EN od ponad roku. Co do ceny za gaz nie wypowiadam się bo tego nie analizowałem ale wydaje mi się że nie jest z tym źle. Obsługa klienta jest bardzo dobra. Biuro reaguje na wszelkie moje sugestie np. gdy protestowałem że faktura za gaz i za dzierżawę butli przychodzą osobno i muszę dodatkowo pamiętać o jeszcze jednym przelewie dostałem fakturę zbiorczą do końca roku płatną w ratach bym mógł dzierżawę płacić wraz z opłatą za gaz lub inaczej jak mi jest wygodniej. Dostawa gazu uzgadniana jest wcześniej i dowóz o oznaczonej porze. Na początku projekt wykonano szybko i sprawnie a podłączenia wg opinii instalatora zrobiono bardzo profesjonalnie. Z N.EN’u jestem zadowolony. Ale się podlizałem. Proszę o upust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 18.09.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 @ppp.j,@tpazyra - miło słyszeć też takie głosy.pozdr olredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykv 19.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Poproszę o ofertę na [email protected] oraz kontakt z przedstawicielem z rejonu Olsztyn i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 20.02.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 @henrykv odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczupa 02.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ja również proszę o informacje na temat kosztow calkowitych podlaczenia waszego zbiornika i dane przedstawiciela regionalnego (Brzeg koło Opola) pozdrawiam seb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan148 14.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jaką promocję przewidujecie na wiosnę Panie Redrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 16.03.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 witam serdeczniepotrzebuję danych dotyczących Waszej instalacji:koszty, terminy itd.Dobrodzień woj Opolskie...z góry dziękuje...[email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotek 01.04.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam Czy w woj. lubelskim, okolice Zamościa też oferujecie dostawy? Ewentualnie jakie warunki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 02.04.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 @fotek. Niestety w lubelskim nie prowadzimy działalności .pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 02.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 witam Panie redrum...prosiłem o kontakt..podałem telefon...ani odpowiedzi...ani telefonu....czy mogę od Pana otrzymać dane dotyczące gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 03.04.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 @ciasteczka sytuacja naprawiona(urlop)pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 07.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Można prosić o dokładnie info na temat instalacji butli, zakresu zaanagażowania w papierologię, ceny i sposoby rozliczania. Lubin, dolnyśląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.04.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 @xavier odpowiedż na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 06.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja również proszę o ceny instalacji i samego gazu. Czy oprócz miesięcznego rachunku za gaz płaci się coś jeszcze? Czy w szczecinie i okolicach tez działacie? Prosze o odpowiedź na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 07.05.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 @olo69 Odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 11.05.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Poproszę o informacje na temat kompleksowej instalacji butl podziemnej, ceny gazu, dzierżawy itp. [email protected] pn Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 11.05.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Poproszę o informacje na temat kompleksowej instalacji butl podziemnej, ceny gazu, dzierżawy itp. [email protected] pn Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts