AGP 16.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie, nie zbiornika nie mam. Poprostu interesuje mnie dzierżawa zbiornika podziemnego 2700 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 16.10.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 @AGP Oferta dotyczy zbiornika na własność jest bez dierżawy bez umowy .pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A byłbyś tak miły i podesłał mi też ofertę na zbiornik na własność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie zauważyła, że juz ja mam. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 27.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 prosze o oferte - okolice Warszawy , mam zbiornik 2700l podziemny i umowe z progasem ktora konczy sie w przyszlym roku, chetnie zmienie jesili inny dostawca da lepsze warunki. jaka aktualnie cena za propan - cena za litr nie m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 27.10.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 @wilma odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 19.11.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Redrum, Twoja firma została przejęta przez Gaspol, czy możesz na priv podać ofertę? Jaka cena gazu, miaszanka czy propan? Jaki koszt dzierżawy/zakupu zbiornika? Czy cena gazu jest inna jeśli płacę przy tankowaniu za cały zbiornik, a inna jeśli rozliczam się miesięcznie wg.stanu licznika? I jaki jest koszt całej instalacji ze zbiornikiem podziemnym na plycie? Pozdrawiam! Ja z tym samym pytaniem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 19.11.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Redrum, Twoja firma została przejęta przez Gaspol, czy możesz na priv podać ofertę? Jaka cena gazu, miaszanka czy propan? Jaki koszt dzierżawy/zakupu zbiornika? Czy cena gazu jest inna jeśli płacę przy tankowaniu za cały zbiornik, a inna jeśli rozliczam się miesięcznie wg.stanu licznika? I jaki jest koszt całej instalacji ze zbiornikiem podziemnym na plycie? Pozdrawiam! Ja z tym samym pytaniem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 19.11.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 @wasja odpowiedź mejlem.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Novatino 19.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 to i ja poprosze N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 19.11.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 @Novatino odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miko2 22.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Redrum, Twoja firma została przejęta przez Gaspol, czy możesz na priv podać ofertę? Jaka cena gazu, miaszanka czy propan? Jaki koszt dzierżawy/zakupu zbiornika? Czy cena gazu jest inna jeśli płacę przy tankowaniu za cały zbiornik, a inna jeśli rozliczam się miesięcznie wg.stanu licznika? I jaki jest koszt całej instalacji ze zbiornikiem podziemnym na plycie? Pozdrawiam! To i ja się dołączę do pytania tylko że u mnie to województwo łódzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 24.11.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 miko2 odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 24.11.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witam.Do oferty oprócz zbiornika na gaz, instalacji gazowych , projektów gazowych wprowadzam pilotażowo PROPAN w korzystnych cenach.Po szczegóły proszę telefonować lub kontaktować się na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zett75 13.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Jestem w kropce, w marcu 2010r rozpoczynam budowe domu i juz wiem ze gazu ziemnego nie bede miał wczesniej niz w 1-2lata po planowanym zakonczeniu budowy. Musze znalesc rozwiazanie ogrzewania domu: rozwazam dwa rozwiazania: 1. rozwiazanie tymczasowe, zbiornik z gazem2. pompa ciepłaJakie koszty wejsciowe bede musial poniec instalujcac zbiornik z gazem ?Czy można wydzierzawic zbiornik na 2lata czy raczej opłaca się go kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 13.12.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 @zett75.Co do rozwiązań tymczasowych na rok czy 2 ani to zbiornik na własność a tym bardziej w dzierżawę się nie opłaca(niskie koszty rozstaniai instalacji są przy zobowiązaniu do zakupu dużej ilości gazu zwykle 17tys litrów) i tak naprawdę każdy rodzaj ogrzewania by się słabo opłacał.Napewno przy wyborze ogrzewania gazowego LPG zostanie mam instalacja wewnętrzna oraz piec który wykorzystamy. Przy kalkulacji powiedzmy: zużycie gazu na poziomie 2 tys litrów(po okresie promocyjnym w firmach dzierżawiących zbiorniki) i późniejszej odsprzedaży własnego zbiornika no powiedzmy wychodzimy na 0 . Podaj na priv namiary na siebie odezwie się przedstawiciel z Wa-wy i przedstawi konkretniejszą kalkulacje.pozdr olredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 05.02.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Redrum, Twoja firma została przejęta przez Gaspol, czy możesz na priv podać ofertę? Jaka cena gazu, miaszanka czy propan? Jaki koszt dzierżawy/zakupu zbiornika? Czy cena gazu jest inna jeśli płacę przy tankowaniu za cały zbiornik, a inna jeśli rozliczam się miesięcznie wg.stanu licznika? I jaki jest koszt całej instalacji ze zbiornikiem podziemnym na plycie? Pozdrawiam! To i ja się dołączę do pytania tylko że u mnie to województwo łódzkie. Witam właśnie otrzymałem ofertę od gaspolu,dołączam się do pytania.woj.mazowieckie Zabia Wola gm.Grodzisk Mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart2007 16.02.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam!Dom jednorodzinny w okolicach Swarzędza k. Poznania. Czy jest możliwość uzyskania oferty?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 16.02.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 @Bart2007 odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_h 01.03.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj Redrum Poproszę o wycenę instalacji zbiornika naziemnego / podziemnego 2700L wraz z podłączeniem do domku. Oczywiście zbiornik na własność. Okolice - Nowy Dwór Mazowiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts