Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Proszę o oferte na zakup zbiornika gazu 2700l (podziemego i naziemnego) wraz z wszystkimi kosztami. Dom o powierzchni 153m2, stan surowy zamknięty w Raciborzu.

pozdrawiam,

• Odpowiedzi 641
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam,

Proszę o ofertę dot. zbiornika dla 110m domu dla rodziny 4 osobowej w okolicy Łodzi.

Interesuje mnie wersja naziemna jak i podziemna.

Mam pytanie do Pana LiderGasa:

czy jest problem z dostawą mniejszej ilości gazu np. 1000l?

i dlaczego nie można się dowiedzieć przez telefon jaka jest u Państwa cena gazu?

@Justyna134 Tak jak mówiłem przez telefon co z tego że gaz mogę mieć za x zł jak w tym regionie mogę nie mieć cysterny i to jeszcze małej bo jak rozmawialismy duża nie wjedzie, temat przekazałem współpracownikowi z Trójmiasta - z tego co wiem telefonował z propozycją.

@AllFREDoo &Romin:) odpowiadałem juz wczesniej na mejla .

@admi69 Prywatna wiadomość

pozdrawiam

LiderGas

Edytowane przez redrum
@Justyna134 Tak jak mówiłem przez telefon co z tego że gaz mogę mieć za x zł jak w tym regionie mogę nie mieć cysterny i to jeszcze małej bo jak rozmawialismy duża nie wjedzie, temat przekazałem współpracownikowi z Trójmiasta - z tego co wiem telefonował z propozycją.

@AllFREDoo &Romin:) odpowiadałem juz wczesniej na mejla .

@admi69 Prywatna wiadomość

pozdrawiam

LiderGas

Kiedyś, z pół roku temu rozmawiał mąż z Panem przez telefon o kupnie on Pana butli i wtedy była rozmowa o ok 1,5 zł za litr gazu. Nadal jesteśmy zainteresowani kupnem własnej butli, ale w tym przypadku chyba to nie ma sensu jeżeli jest problem z zakupem gazu. Teraz potrzebowaliśmy tylko 1000l i nie mogliśmy kupic :( Ktoś dzwonił do mnie, nie wiem czy była to osoba od Pana, ale cena gazu była już ok 2,5 zł, więc jest trochę różnica.

I wszystko się zgadza ;latem owszem gaz można kupić i nawet ponizej 1,5 , podobnie bedzie i w tym roku . Natomiast zimą cena kształtowała/kształtuje się od 2 do 2,5 zł. Obecnie cena powoli lecz systematycznie spada , jeżeli nie jest b. pilna warto zaczekać . Co do własnego zbiornika- zwykle doradzam i projektuje taką pojemnośc zbiornika aby jedno letnie tankowanie wystarczyło na cały rok i wtenczas mozna cieszyć się super tanim gazem za 1,5 cały sezon grzewczy .Problemu z zakupem gazu nie ma żadnego ,ale ofert na małą cysternę jest mniej.

pozdrawiam

LiderGas

• 2 weeks później...

Witam,

Proszę o ofertę na zbiornik naziemny 2700 litrów na własność wraz z wykonaniem instalacji zewnętrznej.

We własnym zakresie jestem w stanie wykonać wykop pod instalację oraz płytę pod zbiornik. Lokalizacja: okolice Wyszkowa.

Ja również proszę o ofertę - zbiornik 2700, naziemny,podziemny + projekty , płyta , instalacja zewnętrzna/ew wewne. Mazowieckie, Okolice Tarczyna powiat piaseczyński.Pozdrawiam
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...