Tświrek 13.05.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 poprosze o pelna oferte promocyjna na priva zbiornik z płyta instalajcja itd. na i podziemny 2700l, okolice torunia. ponawiam prosbe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 13.05.2011 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witam.ODPOWIEDŹ NA priv.pozdrawiamredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 26.05.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 29.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Poporszę o Pana pełną ofertę. Zbiornik na zewnątrz oraz zakopany. Brzoza, koło Bydgoszczy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.06.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam. Przepraszam za zwłokę ale kończe studia i troche zabawy jest przy tym, @PatiJ odpowiedź na priv.pozdrawiamredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.06.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 01.08.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawjan 06.08.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam,Proszę o ofertę na zbiornik naziemny 2700 litrów na własność wraz z wykonaniem instalacji zewnętrznej. Lokalizacja: okolice Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 07.08.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, ja również poproszę o ofertę na zbiornik naziemny 2700 l, na własność wraz z wykonaniem instalacji zewnętrznej, wykonanie wykopu i płyty pod butlę po mojej stronie. Lokalizacja okolice Sochaczewa. Proszę o podanie aktualnej ceny gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość DarekC 07.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam,Proszę o ofertę zbiornika 2700 l. na własność. Montaż, płyta, instalacja zewnętrzna, projekt, i ewentualnie cena gazu na dzień dzisiejszy. Jak długo trzeba czekać na wykonanie wyżej wymienionych robót. Woj. mazowieckie, powiat Piaseczno.Pozdrawiam,Dariusz C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 16.08.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 @pawjan, @przeman, @DarekC odpowiedzi na priv - w razie czego zapraszam do kontaktu telefonicznego 790 87 88 44 .Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olecki 16.08.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 podziwiam tych co to chcca grzac gazem i to w dodatku z butli. Ludzie ..sprobujcie sobie podzownic po firmach ktore handluja gazem ..nie dziwi was dlaczego oni nie chca podac ceny gazu na telefon? to jakas tajemnica? ..A Pan ktory sprzedaje butle i instalacje..tez takich cen nie poda...wszystko ok tyle a tyle ..pozniej jak przychodzi co do czego, to dowóz troszke za daleko, tam to nie jezdzimy ..a to moze kolega jezdzi... nie dajcie sie robic w balona Chwycic za telefon i podzwonic po tych sprzedawcach i zapytajcie o cene gazu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 17.08.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja natomiast już się przyzwyczaiłem, że osoby typu Pan Aleksander znany tutaj jako @olecki nie widzą różnicy miedzy działem ogłoszenia drobne a wymiana doświadczeń. Co do motywów czy to działalność konkurencyjna czy może roztargnienie jest mi wszytko jedno. Zawsze proszę o usunięcie posta-paszkwila albo Twórcę albo admina ( nie odmawia). Jeżeli @olecki ma przemożną chęć ostrzeganiainnych (dodam że nie jest moim klientem ) to niech pisze do nich priv albo sobie założy własny wątek w odpowiednim dziale.Chyba że oszukała lub zmanipulowała firma konkurencyjna podajac coś co nie ma pokrycia w faktach) to prosze podać jej nazwę - porozmawiamy o tym. Odnośnie gazu - różnica wydzierżawiający a własny zbiornik na sierpień 2011r. to od 1zł nawet do 1,8 zł. Te ostatnie to ekstremum ale firma smocza ma się dobrze stawia sporo instalacji i po pierwszym okresie sprzedaje gaz po blisko 4zł za litr. Inwestor posiadający własny zbiornik tankujący się latem 2010 zakupił gaz od 1,4 do 1,8 brutto. Obecnie zapłaci drożej o około 30gr. Chociaż słyszałem już o cenie tego lata 1,67 -ale tylko słyszałem, w zeszłym roku w okolicach 1,5 brutto kilku moich klientów kupiło gaz i to jest pewnik. Co do balona przy zużyciu 3000tys litrów rocznie nawet 1zł różnicy - daje konkretną oszczędność. Czy to nabijanie w balona -proponuje załatwić coś na poczcie, przejechać się w dobrym zimowym czasie PKP albo polskimi hajłejami- może z południa na północ nad morze i otrzeźwieć .pozdr ol Edytowane 7 Listopada 2011 przez redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 17.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 podziwiam tych co to chcca grzac gazem i to w dodatku z butli. Ludzie ..sprobujcie sobie podzownic po firmach ktore handluja gazem ..nie dziwi was dlaczego oni nie chca podac ceny gazu na telefon? to jakas tajemnica? .. A Pan ktory sprzedaje butle i instalacje..tez takich cen nie poda...wszystko ok tyle a tyle ..pozniej jak przychodzi co do czego, to dowóz troszke za daleko, tam to nie jezdzimy ..a to moze kolega jezdzi... nie dajcie sie robic w balona Chwycic za telefon i podzwonic po tych sprzedawcach i zapytajcie o cene gazu .. A dlaczego to niby firmy nie chcą podać ceny gazu przez telefon? Znam firmy które pobiły by się o klienta więc nie rozumiem w czym tkwi problem? Jak jednej jest za daleko to druga ma bliżej. Proste jak drut:) Czy sprzedawca samochodu ma jeszcze załatwić klientowi benzynę? Czy ma mu jeszcze zagwarantować cenę benzyny na przyszły rok? No zejdź kolego na ziemię. Pewne jest tylko jedno, że przy swoim zbiorniku nie ma się plomb i nie jest sie zdanym na łaskę koncernu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackcyl 24.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja zbiornik mam właśnie od @Redrum. Gaz tankuję sam. Mam wielu znajomych z instalacjami na propan więc już wiem że butle tankuje się w maju czerwcu max początek lipca. Wtedy ceny najlepsze. W tym roku tankowaliśmy na początku lipca centa netto 1,37. Dostawca z Żyrardowa (rozmawiałem z kierowcą, jeżdzą po całej polce o ile jest kilku umówionych odbiorców po drodze). (w tamtym roku płaciłem 1,54 netto ale to było jesienią - propan z płocka)W tym roku akurat kupowałem z jedynm znajomym niecałe 5000litrów wiec taka była cena jak podałem. Powyżej 5000l było by 1,34 netto. Jak ktoś jeszcze ma swoj zbiornik w okolicach sochaczewa to niech da znać. Czym więcej klientów tym lepsza cena. PS.Nie było nigdy problemu aby ustalić cenę przez telefon z żadnym z dostawców w moim rejonie:) Jackcyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 24.08.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam.Dodam że średnio inwestycjia we własny zbiornik zwraca się w zależności od zużycia w instalacji powiedzmy 3tys litrów już między 3 a 4 rokiem użytkowania. W przypadku Pana Jacka który pisał wyżej np w stosunku do wydzierżawiającej firmy "smoczej" oszczędność sięga już 2zł netto na litrze czyli inwestycja zwraca się o ponad rok szybciej. A przy dużej konsumpcji np 4 czy 5 tys litrów rocznie może zamortywać się już po 18 miesiącach.pozdrawiam redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 24.08.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam poniżej parę fotek z instalacji z okolic Puław.http://www.fotoski.pl/out.php/i11512_IMAG0388.jpgNiestety warunki gruntowe uniemożliwiają posadownie zbiornika podziemnego, szybka decyzja poparta wieloletnim doświadczeniem pozwala uniknąć katastrofy. Zbiornik będzie, ale już jako zakopcowany. http://www.fotoski.pl/out.php/i11513_IMAG0389.jpghttp://www.fotoski.pl/out.php/i11514_IMAG0390.jpg Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 28.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Jestem juz po instalacji zbiornika ( te zdjecia powyżej to właśnie moja instalacja) i mogę zdecydowanie polecić zakup u redrum.Fachowo,punktualnie,sympatycznie,a co najważniejsze-w sytuacji kryzysowej ( okazało się,że poziom wód gruntowych znacznie się podniósł od momentu stawiania fundamentów i w wykopie na zbiornik mogę staw zakładać...) nie zostawił nieszczęsnej inwestorki z pasztetem,bo w końcu wykop należał do niej,to niech się baba martwi,tylko szybko znalazł wyjście z sytuacji.A już szczególne podziękowania należą się ekipie instalatorów.Ponieważ z powodu nieprzewidzianych okoliczności cała zabawa lekko się rozciagnęła w czasie i panowie skończyli pracę o 21ej , przyjechali dwa dni później,żeby wszystko jeszcze raz sprawdzić i jak to określili "spać spokojnie". Zbiornik juz napełniony,jeszcze trochę papierologii i mogę zaczynać sezon grzewczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUZZY333 30.08.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 serdeczna prośba o pomoc w wyborze Szanowni, mam 4 oferty dostawców gazu,jednak na tyle słabo jestem biegły w tych kwestiach,że nie potrafię wybrać najkorzystniejszej-operatorzy podaja np.ceny gazu dla różnych polemności(litry,m3,etc).Bardzo proszę o ewentualną pomoc i sugestię.Zainteresowanym poślę też najnowsze oferty,by nie marnowali tyle czasu,co ja.mój adres:[email protected]pozdrawiam Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jln 05.09.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam wszystkich!Jestem już po instalacji przydomowego zbiornika, kupionego, a jakże, u redruma. Była to jedyna firma z wielu pytanych, która odpowiedziała pełną ofertą i wyjątkową cierpliwością, na mój całkowity brak wiedzy w temacie ogrzewania gazowego. Potwierdziło się to, co napisała smadalena! Szybko sprawnie fachowo i sympatycznie! Niecałą godzinę temu zbiornik został zatankowany. Tu wielki ukłon dla jakcyla, za podpowiedź, gdzie szukać taniego gazu. W moich okoliczach (Sochaczew), za litr gazu zapłaciłem 1,44 netto. Tak więc zbiornik zatankowany pod "przysłowiowy korek", piec odpalony a w domu ciepło, aż miło! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts