Gość 02.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 kolego mat1 juz którys raz z kolei posługujesz sie mna i wypowiedziami które pisze (w dodatku wyssanymi z palca) do tego by wprowadzic innych uzytkowników w błąd jednoczesnie mnie oczerniajac Dobre wychowanie nakazuje mi najpierw prosic Cie a dopiero potem ostrzec zebys przestał. Regulamin jest taki ze jezeli uzytkownicy napisza do admina ze utrudniasz to cie skresli. A jezeli jestes z konkurencji firm sprzedajacych instalacje to zrób sobie swoj własny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 02.09.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 jeżeli chodzi o ten post to faktycznie jest to czysta reklama i jest ok, jeżeli was uraziłem to sorki, chodzi mi tylko o obiektywne opinie w innych postach, aktualnie też przymierzam się do założenia instalacji, ale uważam wasze opinie w innych postach, za czysto subiektywne, a ja i inni użytkownicy chcą wybrać to co najlepszepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 23.09.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 podciągam do góry - sezon idzie - zapraszam . Super niskie ceny na instalacje także we wrześniu. Zapraszam. Cena gazu 5,47 brutto za m3. Zapraszam Poproszę na priv o konkrety jeśli chodzi o samą instalację. Jakie zasady, na ile umowa, jakie warunki ew. rozwiązania, jakie koszty całkowite instalacji. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 23.09.2005 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 @wg - odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 26.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja również poproszę na priv wszelkie informacje na temat oferty Twojej firmy. Interesuje mnie zbiornik podziemny, opłaty związane z instalacją, projekt, cena dzierżawy, cena gazu itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 26.09.2005 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 @Betty&M odpowiedź na privpozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 26.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Proszę wysłać ofertę mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 26.09.2005 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 oferta na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canon111 14.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Betty&MSprawdź sobie jeszcze oferty innych firm, a jest ich kilka:GaspolStatoilProgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 15.10.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 @canon1 - prosił bym Cię o nie reklamowanie innych firm w moim ogłoszeniu - jeśli chcesz doradzić Betty&M - zrób to na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 16.10.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 do góry!! Poprosze o namiar na przedstawiciela z woj. mazowieckiego, wzor umowy i info o cenach (litr propanu, dzierzawa, instalacja). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 facet sie nazywa Tomasz Rogala a własnie, dzis przyslano mi gaz i zalano buteleczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 16.10.2005 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 @vivaldi - odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 18.10.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Poproszę na priv o namiar z woj. lubelskiego i o ofertę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 18.10.2005 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 @BORF -odpowiedź na priv.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiko 08.12.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 UWAGA TA FIRMA TO KRĘTACZE, PRZEKONAŁ SIĘ O TYM MÓJ ZNAJOMY Z BOLEWIC KOŁO POZNANIA, WE WRZEŚNIU MIAŁ MIEĆ GAZ A DO DZISIAJ NAWET ZBIORNIKA NIE MAJAK ODWIEDZI WAS PRZEDSTAWICIEL TO KONIECZNIE PYTAJCIE O REFERENCJE I SPRAWDŹCIE JE..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.12.2005 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 (edytowane) pozdr ol Edytowane 5 Października 2011 przez redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uciu 26.01.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam. Czy wykonujecie Państwo kompletne instalacje gazowe do domków jednorodzinnych?? Interesowałaby mnie butla podziemna/naziemna (zależnie od ceny) z całym podłączeniem do domu. Jaką butlę polecacie? Z jakimi trzeba się liczyć kosztami? Dom będzie miał 90m2 i jego budowa rozpocznie się na wiosnę (okolice Jędrzejowa k. Kielc). Czy na taką instalację potrzeba jakieś specjalne zezwolenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 26.01.2006 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 WitamDziękuje za zainteresowanie @uciu .Wykonujemy kompletne instalacje gazowe zarówno zew. i wew.Jeżeli chodzi o cenę instalacji , w mojej firmie cena naziemnej i podziemnej jest jednakowo niska także taka sama kwota dzierżawy.Na instal. zew i wew potrzebny jest projekt .Zew . instal. - zgłoszenie Wew. instal. pozwolenie na budowe.W nie których starostwach przy zbiornikach podziemnych wymagają zrobienie warunków środowiskowych(sanepid) i cała procedura wydłuża się o jakieś 2-3 miesiące.@uciu podaj na priv swój telefon zadzwonię i omówimy szczegóły.pozdr.redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariat 05.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 JESTEM ZAINTERESOWANY ZAŁOŻENIEM BUTLI PROSZĘ PRZESŁAĆ MI OFERTĘ .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts