Zybich 23.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam redrum - poroszę na priv o szczegóły ofertylokalizacja - Białystokpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz 1971 26.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ja zajmuje sie projetkowaniem instalcji moza jakas wsplnawspólpraca pozdrawiam grzesiek tel. 501258030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 26.05.2006 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 @grzegorz 1971 - jak najbardziej szczegóły na priv.@Zybich -dziekuje za zainteresowanie odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reziolki 26.05.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Prosze o przesłanie propozycji : zbiornik naziemny, dom 136 m2 parterowy, Lubin woj. dolnośląskie, wzór umowy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 27.05.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 @reziolki - dziękuje za zainteresowanie -odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 30.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Sprawdziłem ofertę waszej firmy NEN i stwierdziłem że nie macie najniższych cen gazu, a do tego jesteście na rynku od niespełna roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 30.05.2006 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Sprawdziłem ofertę waszej firmy NEN i stwierdziłem że nie macie najniższych cen gazu, a do tego jesteście na rynku od niespełna roku @mat1 Prosiłem Cię wielkorotnie o nie wypisywanie bzdur w moim ogłoszeniu.Tym razem w tym co napisałeś są aż dwa kłamstwa - proponuje każdemu sprawdzenie wypocin @mat1 na forum. pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 30.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 redrum, ale napisz prawdę z tymi magazynami...wiem że nie macie magazynów i kupujcie gaz z Gaspolu, dodając wysoką marżę, współczuje waszym Klientom jak skończy im się cena promocyjna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 31.05.2006 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 @ mat1 proponuje przyjrzeć się tytułowi filmu Zanussiego ze Sthurem, Zapasiewiczem i przed każdym pomysłem pisania na forum o powtarzanie go wielokrotnie.pozdr i życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 05.06.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 RACZEJ WYSTRZEGAŁBYM SIĘ OFERTY NENU, Z KILKU ZNACZĄYCH POWODÓW: - JEST TO FIRMA, KTÓRA NA RYNKU GAZU PŁYNNEGO JEST NIESPEŁNA ROK - STAWIAJĄ UŻYWANE ZBIORNIKI - A PRZEDEWSZYSTKIM NIE MAJĄ MAGAZYNÓW GAZU, CZYLI SĄ POPROSTU POŚREDNIKIEM, ZBIERAJĄ OFERY NA ZAKUP GAZU OD RÓŻNYCH FIRM (GASPOL, BP, PROGAS ITP.) - NIE MAJĄ WŁASNYCH CYSTERN, A W 'GORĄCYM SEZONIE' (OD GRUDNIA DO MARCA JEST NAPRAWDĘ CIĘŻKO WYNAJĄĆ CYSTERNE) A JAK JUŻ UDA IM SIĘ WYNAJĄĆ TO WIECIE JAKIE SĄ CENY TRANSPORTU PALIW, A KTO ZA TO ZAPŁACI...WIADOMY KLIENT W CENIE GAZU NA POCZĄTKU JAK KAŻDA FIRMA DAJĄ NISKĄ CENĘ NA PIERWSZE TANKOWANIE, A PÓŹNIEJ SIĘ ZACZNIE AHA I PYTAJCIE HANDLOWCA O REFERENCJE I SPRAWDZAJCIE JE, BO MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE BĘDZIECIE JEDYNYM KLIENTEM W PROMIENIU 50-100 KILOMETRÓW, A WTEDY MOŻECIE SIĘ DOMYŚLEĆ JAKA CENA WAS CZEKA GWARANTOWANA NA CAŁY ROK A OGÓLNIE NIE POLECAM INSTALACJI Z LICZNIKEIM, PODPISANIE TAKIEJ UMOWY TO COŚ W RODZAJU CYROGRAFU, FIRMA USTALA CENY, A WY BULICIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 07.06.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 WYSTRZEGAŁBYM SIĘ W 100% DORADCÓW SIEJĄCYCH JAD - WYSTARCZY PRZEJRZEĆ JEGO POSTY -od najgłupszych irracionalnych do szkalowania i obrażania moich klientów np @Pablo 197* - twierdził że to ja sam.Jestem przekonany że Działność osobnika @mat1 ma związek z jego pracą na rzecz konkurencji . Przypuszczony atak w tym terminie wskazuje że się boi, zaczyna nerwowo przebierać nogami i czuje naszą sile na rynku.Jeżeli tak nie jest to jedynym wytłumaczeniem może być choroba psychiczna.To co dla niego jest zarzutem dla mnie i moich klientów jest zaletą W MOJEJ FIRMIE KLIENT W CENIE GAZU , DZIERŻAWY NIE PŁACI ZA KOSZTOWNE MAGAZYNY, ROZLEWNIE GAZU, SKŁADY PODATKOWE , DZIESIĄTKI CYSTERN , ROZBUDOWANY APARAT ADMINISTRACYJNY.Do wykonywania tego typu biznesu nie są one potrzebne - konkurencja działająca "starą metodą" ponosi z tego tytułu o wiele większe koszty i z odpowiednia marżą dolicza do swoich cen.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 07.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 konkurencja ma koszty, dolicza marżę i z tą marżą sprzedaje Klientom między innym NEN, który ponownie dolicza marżę i sprzedaje swoim Klientom, dokładnie tak jest pozdrawiam ps. nie jestem z konkurencji, poprostu szukam najlepszej oferty na dzierżawę zbiornika i konkurencyjne ceny gazu i nie wiem dlaczego razem z pablem mnie tak atakujecie, to tylko forum i każdy może wyrzić swoje opinie i obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.06.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 (edytowane) pozdr ol Edytowane 5 Października 2011 przez redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 09.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jaqbek jest to z pewnością obre rozwiązanie, ale na początek trzeba wyskoczyć z 7000 zł, a ja mam teraz inne wydatki,a ile płacicie za m2 kostki granitowej z robotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 09.06.2006 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Policzylem to jest z 11 paszkwil @mat1 w moim ogłoszeniu + kilkanaście w tematach "gazowych"Widze że masz poważny problem z N.EN.NOWA ENERGIA.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 11.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 jeszcze problemu nie mam, ponieważ nie podjąłem jeszcze decyzji co do wybory firmy, nadal szukam, ale raczej nie będzie to N.EN z opisanych wcześniej powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz 1971 13.06.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 WIDZE ZE OSTRO PARCUJESZ AN FORUMPOZDRAWIAMJAK Z UMOWĄ NIE WRÓCIŁA DO MNIE JESZCZE PODPIDANA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 07.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam, Kontaktowałam się już z Państwem poprze e-maill z Paniš Annš Macutkiewicz - ale od jakiego czasu nie odzywa się. Bardzo proszę o kontakt pod nr telefonu 668837463 jestem zainteresowana Państwa oferta zbiornika naziemnego (a w zasadzie dwóch zbirników do dwóch domów wybudowanych obok siebie w Mińsku mazoiweckim). Prosze o pilny kontakt, bo Państaw oferta jest dla mnie interesujšca. PozdrawiamDorota Lipińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 08.07.2006 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 @doli - Dziekuje za zainteresowanie.Odpowiedź na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 10.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 opisałam wyżej w tym dziale moje doświadczenia jako klienta Nowej Energii-uważajcie na dotrzymanie terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts