MIGacZ 14.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Redrum jaka jest teraz u Was cena gazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 15.01.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 @MIGacZ Odpowiedż na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotasz 23.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A czy ja również mogę prosić o podstawowe informacje na temat instalacji zbiornika i warunków przy korzystaniu z gazu. Nadmieniam, że casting trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam ale tu dyskusje prowadzicie .Jest tu może ktoś z Bydgoszczy?Możecie polecić jakiegoś taniego dostawcę gazu na rejon bydgoski .Oczywiście wraz z montażem butli. Pytałem niedawno o firmę N.EN. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91440&highlight=ale niestety nikt mi nie odpowiedział .A tutaj na ten temat troszkę widzę . Możecie mi ten temacik rozjaśnić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 24.01.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 @dorotaszodpowiedź na priv@GACUŚodpowiedź na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 24.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 dzięki , odczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomko74 29.01.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam.Można prosić o jakieś informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 29.01.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 @Tomko74 odpowiedź na priv.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 29.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam!!!W tym roku szykuje sie na stan surowy i chciałbym tez w tym roku zamontować gaz. Jakies szczegóły oferty można dostać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 30.01.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 @metis_ps odpowiedź na priv!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 31.01.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 @metis_ps odpowiedź na priv!!!! Redrum, czy możesz podesłać mi jakis kontakt w Warszawie? szukam dostawcy gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 01.02.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 @qmoter odpowiedź na privpozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 czy mozesz mi podać jakiś kontakt na małopolskę . okolice krakowa ? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 07.02.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 @szczepek odpowiedź na priv!!!pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan148 14.02.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 "Przyszłym użytkownikom nie zalecam podpisywania umowy bez analizy z prawnikiem." to cytat z wcześniejszych wypowiedzi no cóż mam tą przyjemność poczytać umowę NEN, fajna nie powiem żadnych limitów zużycia tak jak w Shell, Gaspol, Progas itd, tylko jedna kwestia - w Gaspolu np po wykupieniu 4000 m3 gazu płacę za demontaż instalacji kilkaset złotych (chyba 400 zł) i koniec mam ich z głowy, w Shellu podobnie a w NENIE? żadnego limitu zużycia więc po co rabat? pytam handlowca. eeeeee no cóż tak jest (odp handlowca) podejrzewam takie trochę psychologiczne podejście - żadnych limitów, zobowiązań itd PO PROSTU MIODZIO, ale jak chcesz rozwiązać umowę to zawsze musisz zwrócić rabat - niezależnie ile wykupiłem gazu.... (w moim przypadku 2700 zł) + transport zbiornika (tak naprawdę nie wiadomo gdzie go zawiozą i ile za to zapłacę) + demontaż zbiornika (zgodny z cennikiem NEN - tylko jak ten cennik będzie wyglądał za 3 lata???? i ile to kosztuje dzisiaj?????) + odessanie pozostałości gazu (nie mają cystern, wynajmą firmę i JA zapłacę podwójnie????) powiem szczerze męczy mnie ten temat, zawziąłem się i nie odpuszczę ale muszę mieć na umowie zapisane wszystkie płatności bo diabeł tkwi w szczególe czyli skąd się biorą różne ceny gazu? wiadomo że są różne tricki aby zdobyć klienta, żeby tylko się podpisał mały druczek na kolejnych stronach umowy a później OSTRZYMY NOŻE I PRZYCINAMY PRZY SKÓRCE jak mówił Chyra w "Komorniku" na placu boju zostało trzech - Gaspol - marka, rzetelność i solidnośćProgas - ciekawa i tania ofertaNEN - jw ale mam zastrzeżenia do umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 15.02.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 @johan148 strasznie długo wybierasz już firme gazową Pierwszy Twój wpis w tym ogłoszeniu z maja 2005 r. Poprzednim razem jasno poprosiłem kilku userów o opiniowanie mojej oferty vs konkurencji w innych miejscach . Tak jak Ty byś sobie nie życzył żeby przy sprzedaży Twojego domu ktoś inny kwestionował w ogłoszeniu to tamto -czy podawał inne oferty. Dziś jednak "popłynąłeś" Nie dość ze reklamujesz tu usługi konkurencji to dotego piszesz nieprawdę : Meritum nieprawdy ponizej: podejrzewam takie trochę psychologiczne podejście - żadnych limitów, zobowiązań itd PO PROSTU MIODZIO, ale jak chcesz rozwiązać umowę to zawsze musisz zwrócić rabat - niezależnie ile wykupiłem gazu.... (w moim przypadku 2700 zł) + transport zbiornika (tak naprawdę nie wiadomo gdzie go zawiozą i ile za to zapłacę) + demontaż zbiornika (zgodny z cennikiem NEN - tylko jak ten cennik będzie wyglądał za 3 lata???? i ile to kosztuje dzisiaj?????) + odessanie pozostałości gazu (nie mają cystern, wynajmą firmę i JA zapłacę podwójnie????) pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan148 15.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Szanowny Panie Redrumprzeczytałem jeszcze raz umowę i jakoś nie dopatrzyłem się nieprawdy, jeżeli ma Pan wątpliwości proszę skontaktować się z handlowcem Markiem Z. i zapytać czy jest limit zużycia gazu na ofercie/umowie którą mi zostawił (pewnie nie tylko mojej osobie) i kto ponosi koszty demontażu, rabatu i dodatkowych płatności o których pisałem wyżej Tak jak pisałem wcześniej nadal biorę pod uwagę Waszą ofertę, decyzja będzie w marcu/kwietniu (prywatnie znam jednego z Waszych pracowników i poczekam spokojnie kilka tygodni - jeśli sprawdzi się plotka to nie wejdę z Wami w kontrakt) teraz mniej kulturalnie:na Twoim miejscu trzymałbym pampersa baaaardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 15.02.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 (edytowane) pozdr ol Edytowane 5 Października 2011 przez redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan148 15.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 czyżbym miał inną umowę? no tak to zrozumiałe są klienci i klienci rada z pampersem: widzę że wiem więcej niż pracownik firmy, cóż zdarza się nie każdy przedstawiciel musi wiedzieć o tym co się dzieje na górze na razie powstrzymam się z pisaniem na jakieś kilka tygodni aby przypadkiem nie zniechęcić potencjalnych nabywców wspaniałego i taniego produktu, szczególnie tych którzy zalogowali się i w pierwszym poście na forum poprosili o ofertyRE-WE-LA-CJA(jak szybko ludzie reagują na dobre newsy czyt. gaz? a może koledzy... aby nakręcić kolo zamachowe owczego pędu u innych czytelników?- a może szybciej i łatwiej wejść na stronę NEN i wypełnić formularz zgłoszeniowy lub po prostu zadzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.02.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Proszę o przesłanie oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts