-migele- 07.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam Poszukuje srodka do uszczelnienia rynny.Kiedyś widzialem taka masę do rozprowadzania pędzlem. Jak sie ten preparat nazywa?Lub ewentualnie jakis inny niedrogi środek. Dziękuję za porady-pozdrawiam- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 07.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 hmm jaka to rynna ?? stalowa ? aluminiowa ? plastikowa ? do kazdej z nich trzeba inne sposoby nprawy zastosowac ale ogulnie jestem sceptykiem co do takich cudownych rodkow, co sie smaruje, i juz nie cieknie , takie rzeczy trzeba kompleksowo naprawic, aby bylo to na lata: wymienic uszczelke, zlutowac, czy wymienic kawalek rynny, czesto tez darza sie, ze po zimie, haki sie odginaja, i wystarzca tylko ich wyprostowanie, czy podlzoenie czegos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-migele- 07.06.2005 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Zgadzam się z tym, że najlepiej wymienić kompleksowo uszkdzony fragment. Mi natomiast chodzi o zaklejenie jednej dziurki (zacieka na ściane). Postawie drabinke,zakleje i bedzie troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 A co chcesz uszczelniać? Połączenie w plastiku? lut w ocynku czy może Ci przerdzewiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-migele- 07.06.2005 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ok juz znalazlem przerdzewiała rynna chodziło mi o środek : Wasser Stop dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Jak rdzewieje to tego typu środki to tylko odroczenie wyroku. Ja kiedyś łatałem rynnę i po sezonie trzeba było robić od nowa kilka cm dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 07.06.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Wymień ten odcinek bo to co robisz pomoże jak umarłemu kadzidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts