Gerion 14.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Pasco, zdrowych spokojnych świąt. Porządnie zastawionego stołu i wielkanocnego lenistwa. A w poniedziałek pogoń rodzinkę wiadrami wkoło domku, a co. NIech poczują taki PRAWDZIWY śmigus-dyngus. raz jeszcze wszystkiego naj Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 18.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Dzięki kochani za życzenia świąteczne. Ja niestety przez ostatnie dni nie miałem dostępu do sieci (urlop ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 23.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 a ja egoistycznie jak do reszty poznaniakow z prosba o namiary na ekipe od domku do stanu surowego otwartego i lie barli za metr [email protected] z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 28.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 a ja egoistycznie jak do reszty poznaniakow z prosba o namiary na ekipe od domku do stanu surowego otwartego i lie barli za metr [email protected] z gory dzieki Ja nie miałem ekipy - robię etapami, co mogę to samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts