Rezi 07.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://www.rezulak.pl/schody22.jpg jaka firma produkuje takie schody Schody z litego drewna, np. bukowe bejcowane, grubosc stopnia i podstopnicy ok 55-60mm, schody mocowane do sciany na kołki stalowe Ta którą znam traktuje to jako nowość życzy sobie zbyt duże pieniądze Pełne wymiarowanie schodów będe wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 07.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Schody piękne...ale pewnie wszędzie będą koszmarnie drogie...bo zawsze to co najprostsze (minimalistyczne) to najwięcej kosztuje...dziwne... T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.06.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Domański. koszt przy około 16 stopniach i jednym spoczniku - 25 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.06.2005 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Domański. koszt przy około 16 stopniach i jednym spoczniku - 25 tys. JEzuuu a ja myslałem że nikt moich nie pobije, W Poznaniu wycenili je na 23 tys idę porozmawiac z żoną ... raczej wybic jej z głowy te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 07.06.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ja sobie je sama z głowy wybiłam. Mój mąż odebrał tę cenę w kategorii żartu... no i zrobiliśmy żelbet, możliwie cienki i obłożę go drewnem w taki zygzak. nie będzie to stanowczo to samo, ale też nie będzie tak zwyczajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.06.2005 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 jakie wymiary mają wasze schdy betonowe ...zastanawiam się nad takim samym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 13.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 szerokość biegu 90 cm, dwa ciągi po 8 stopni plus spocznik. szukam stolarza który zrobi obłożenie bejcowanym dębem, bez nosków, z zygzakiem boku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts