RENATA BANASIAK 07.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam. Jestem na etapie wykonania instalacji wod-kan+montaz kotlowni. W propozycji umowy wykonawca nie zawarl zadnych warunkow udzielenia gwarancji na poprawne dzialanie. Czy w zawieranych przez Was umowach byla udzielana gwarancja, na jakie elementy i jaki okres?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.06.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam. Jestem na etapie wykonania instalacji wod-kan+montaz kotlowni. W propozycji umowy wykonawca nie zawarl zadnych warunkow udzielenia gwarancji na poprawne dzialanie. Czy w zawieranych przez Was umowach byla udzielana gwarancja, na jakie elementy i jaki okres?Pozdrawiam Gwarancje - skoro ich nie ma to po co ta cała umowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 07.06.2005 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 No wlasnie. W propozycji umowy sa kary za nieterminowe wykonanie, terminy usuniecia usterek, kary dla inwestora za wycofanie sie z umowy!!!, okreslenie rodzaju materialow itp ale o gwarancji na sprawne dzialanie ani mru mru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 07.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 czy mozesz mi przesłac wzór takiej umowy ?Chciałbym tez taka spisac z moim instalatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 gwarancję masa w tym wypadku ustawową, którą zapewnia Ci kodeks cywilnyna roboty budowlane wynosi 3 lata, nie dotyczy gwarancji producenckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 08.06.2005 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 czy mozesz mi przesłac wzór takiej umowy ? Chciałbym tez taka spisac z moim instalatorem. Na razie nie jest to wersja ostatyczna, a tylko prace nad... Moge przeslac ,ale faxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 08.06.2005 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 gwarancję masa w tym wypadku ustawową, którą zapewnia Ci kodeks cywilny na roboty budowlane wynosi 3 lata, nie dotyczy gwarancji producenckich Rozumiem, ze obligatoryjnie jest, ale czy taki zapis znajdowal sie w zawieranych przez Was umowach. Napiszczie prosze, bo czasu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 08.06.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam. Jestem na etapie wykonania instalacji wod-kan+montaz kotlowni. W propozycji umowy wykonawca nie zawarl zadnych warunkow udzielenia gwarancji na poprawne dzialanie. Czy w zawieranych przez Was umowach byla udzielana gwarancja, na jakie elementy i jaki okres?Pozdrawiam http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=47093&postdays=0&postorder=asc&start=60 polecam ostatnie posty tego wątku....może tu znajdziesz podpowiedzi pozdrawiam - ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 aries podał link, tam jest wzór umowy jaką zawieram z klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENATA BANASIAK 08.06.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzieki. Sensowna umowa. Pozdrawiam. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts