markoto 10.01.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam! Bardzo prosze o przeslanie zdjec z realizacji i gotowego domu , co prawda wybralismy 33+2g ale mozemy jeszcze zmienic decyzje i ciagle rozwazamy 101. Pozdrawiam Marta [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRedmer 10.01.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam i ja poproszę o zdjęcia [email protected] najchętniej obejrzałbym w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 10.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Wysłałem zdjęcia. Potwierdźcie czy doszedł mail, bo wysyłałem z webmaila i nie mam potwierdzenia w wysłanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ja otrzymalam, dziekuje mam prosbe jeszcze o zdjecia wnetrza jesli posiadasz takowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annzap 11.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam wszystkich miłośników APS-ów. Dawno tutaj nie zaglądałam ale pogoda sprzyjała więc więcej czasu soędzałam na budowie niż przed komputerem. Widzę, że nam się towarzystwo 101 powiększyło. Witaj Hans Kloss! Jak czytam twoje wypowiedzi odnośnie zmian w projekcie, to jakbym samą siebie słyszała. Ja dokładnie jak Ty zlikwidowałam dwa słupy na strychu i teraz ten pokój najbardziej mi się podoba. Zastanawialiśmy się czy nie zlikwidować wszystkich ale doszliśmy do wniosku że z tym jednym słupem może być bardzo ciekawie i trochę urozmaicono. Jeżeli możesz to proszę bardzo o zdjęcia Twojego domu bo jestem bardzo ciekawa jak wygląda już wykończony, tym bardziej, że ja też nie zmieniałam bryły budynku (właśnie to w tym projekcie mi się najbardziej podobało). Ja zakończyłam na etapie deskowania i papowania oraz zabicia na zimę (krórej nie widać) otworów okiennych. Teraz wybieram stolarkę okienną i dachówkę i wiosną zaczynam dalej. Podaję email: [email protected]. Pozdrawiam Anka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 11.01.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A tak generalnie co do kosztów budowy APS 101, 147 czy 33, bo ostatnio wymieniam opinie z niektórymi z Was. To co podaje Archi-Projekt na swoich stronach to wg mnie bujda, nawet nie teoria. Do kosztów budowy tzw. pod klucz podawanych przez Archi-Projekt radzę dodać jakieś 100tys. wtedy będzie to mniej wiecej odzwierciedlało realną sytuację na rynku budowlanym (rosnące ceny materiałów i robocizny - wszak mamy boom budowlany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 17.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam. Ja będę budować APS 147 po zmianach dość podobny do 101. Gdyby nie to, że jest trochę dla nas za duży wybralibyśmy 101 - jest super. Hans Kloss i inni, którzy mają zdjęcia swojego APS-ka - chętnie także zobaczę zdjęcia, czy możecie podesłać? mój adres [email protected] z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 17.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Moje zdjęcia już wiszą w galerii Forum pod adresem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90461 Jeśli są chętni to niech tam dowieszają zdjęcia swoich APS101. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość It**** 21.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Moje zdjęcia już wiszą w galerii Forum pod adresem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90461 Jeśli są chętni to niech tam dowieszają zdjęcia swoich APS101. dzięki - dom wygląda okazale; fajnie jest obejrzeć sobie go w realu pozdrawiam _ _ _ Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 12.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Szczegółowe zestawienie ile i czego na więźbę dachową jest w projekcie. Ja mam wymiary dokładnie wg projektu z wyjątkiem długości kolumn podpierających więźbę na piętrze. Niektóre są dłuższe, bo podnosiłem ściankę kolankową na piętrze o jedną warstwę Ytonga. Co do oglądania w realu, wyślij mi proszę kontakt do siebie na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bankier 13.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 WitamJa też buduję APS 101Właśnie kończą kłaść mi dach (deski + papa) Zmian miałem jak każdy z was kilkanaście. Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł aby zamiast garderoby na korytarzu na pietrze zrobić osobno ubikację tylko nie wiem czy da sie to wszystko teraz podłączyć. Hans domek bardzo ładny, dzięki Twoim zdjęciom tez będę miał okna w kolorze mahoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annzap 13.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witaj Bankier!Miło jest powitać jeszcze jednego budowniczego APS101. Jestem bardzo ciekawa jakie zmiany zrobiłeś w swoim domku. Ja osobiście jestem troszeczkę dalej niż Ty (bo mam już dach gotowy /czyli deski+papa/, dachówka już zakupiona, czekamy na poprawę pogody). A Ty jaki dach planujesz? A co chodzi o ubikację w miejscu garderoby to pewnie jest to możliwe na etapie stanu surowego.Pozdrawiam Anka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 18.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Pracownia Archiprojekt wydał poprawiony projekt APS 101 pod nazwą APS 105. Chyba wzieli sobie do serca wszystkie nasze adaptacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arco2008 09.11.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Właśnie rozpoczołem budowę APS101 i nawiąże kontakt z osobami które mają praktyczne pomysły na wprowadzenie zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lensa 04.01.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witamzamierzam na wiosnę zacząć budowę wg projektu APS 101chciałbym obejrzeć stojący domekchciałbym zobaczyć gotowy domekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mir3001 15.06.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witam .Prosze o kontakt chćę zadać kilka pytań w sprawie aps 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mir3001 15.06.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 mój nr 504090873 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_04 20.02.2019 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Witam .Prosze o kontakt chćę zadać kilka pytań w sprawie aps 101 Witam. Kupuje rozpoczęta budowę wg projektu APS 101. Na forum dawno nikt nie zaglądał. Potrzebuję kilka pomysłów na wykończenie, wskazówek co zmienić, co zostawić? Jakie są przybliżone koszty użytkowania? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts