Magda Kurek 08.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 witam, czy ktos może wie jaki jest koszt zrobienia na strychu (czyli w dachu) okienka tzw.jaskółki, a ile takiego zwykłego w dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Magda - cen Ci nie podam ale w moim przypadku zrobienie kilku jaskółek - robocizna w fazie ciesielki i blacharki - to koszt zblizony do zera ... w wykończeniówce ... juz nie - materiał to dodatkowe koszty na: krokiewki, materiał pokryciowy, izolacja, szyby zespolone, okienka, zabudowa wewnetrzna, listwy maskujące, itd moja opinia jest taka: efekt zdobniczy - spory ... funkcjonalnoć ... mała pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda Kurek 09.06.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dzięki za info, tak myslałam, że z tą jaskółką to nie tak prosto. W takim razie dalej mam dylemat bo rzeczywiście dom z jaskółką wygladałby jakoś tak fajniej tymbardziej, że mam dach dwuspadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts