robert skitek 10.06.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Polacy nie gęsi... tez swój mają... http://www.medusagroup.pl/projektyzernica.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 11.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 bardzo jestem ciekawa, kim jest właściciel tetgo powyższego domuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 13.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 A mnie sie podoba dom wklejony przez Roberta. Blisko ziemi, wkomponowany w piekny pejzaż, przestronny, swietlisty...... Jedynie trochę to "obicie" (nie wiem, jak sie to fachowo na te boazerię mówi, jeszcze nie wiem drewniane, z założenia super sprawa, trochę jakby wypłowiałe.... Modulor- a ja bardzo lubię na forum ogladac domy inne niż wszystkie. twój niewoątpliwie do takich należy. pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 15.06.2005 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A mnie sie podoba dom wklejony przez Roberta. Blisko ziemi, wkomponowany w piekny pejzaż, przestronny, swietlisty...... Jedynie trochę to "obicie" (nie wiem, jak sie to fachowo na te boazerię mówi, jeszcze nie wiem drewniane, z założenia super sprawa, trochę jakby wypłowiałe.... Modulor- a ja bardzo lubię na forum ogladac domy inne niż wszystkie. twój niewoątpliwie do takich należy. pozdrawiam,nata to nie mój to dom w belgi nistety nie wiem czemu te pozostałe obrazki się nie wklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A jak komuś się chce, to niech zajrzy tu: http://www.huf-haus.de prawdziwe szklane domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Jak pomiedzy lewa a prawa strona tego domu kursuje autobus, to czemu nie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts