Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

...

osowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Osowa, w KK rozweselacz dla Ciebie.

Nigdy nie jest tak źle, żeby gorzej być nie mogło, żaden więc to znak i nie pora na pożegnania.

Pogadamy, wypijemy, zwyciężymy :wink:

Dawaj do KK.

Przepraszam za śmiałość w wyrażaniu myśli – to moja okropna wada. Zaczęłam powątpiewać we wszystko co mnie otacza – i ten wątek był tego skutkiem

osowa co Ty gadasz to nie wada :o :o :o

relax....kazdego czasem kot zmeczy :wink:

patunia, ja też uważam to za nieporozumienie.

Czy nie odnosisz przy okazji wrażenia, że są(były?) tu takie typki, które do końca chcą przykuwać sobą uwagę (nie myślę w tej chwili o osowie). Aż do bólu. Do granic wytrzymałości. Aż ich obecność (ekspansywność) staje się trująca, chora. Bezrefleksyjna.

A może się mylę?? :roll:

patunia, ja też uważam to za nieporozumienie.

Czy nie odnosisz przy okazji wrażenia, że są(były?) tu takie typki, które do końca chcą przykuwać sobą uwagę (nie myślę w tej chwili o osowie). Aż do bólu. Do granic wytrzymałości. Aż ich obecność (ekspansywność) staje się trująca, chora. Bezrefleksyjna.

A może się mylę?? :roll:

Dzięki ara, bo bałam się, że jak napiszę, co myślę, to mnie tu zaraz ktoś zlinczuje. Całkowicie się z tobą zgadzam. Ja czasem mam wrażenie, że niektórzy tworzą tu sobie teatr jednego aktora i wciąż domagają się okasków, mimo że przedstawienie jest już conajmiej nudne a sztucznie wywoływany dramatyzm mocno naciągany.

patuniu jak mozna by Cie zlinczowac za to co napisalas?

kazdy wszak ma prawo do wlasnego zdania i nie zawsze musi ono innym pasowac, dawno Cie nie bylo? urlopik?

Fakt, rrmi, że nie jestem tu aż tak często ;) ale trochę się naczytałam w niektórych wątkach takich osobistych "napaści", jak ktoś miał inne zdanie (choćby w wątku z poezją Osowy - ktoś ośmielił się skrytykować i nagonka była taka, że aż się zdumiałam, bo przecież jak ktoś umieszcza swoją poezję w necie to musi się liczyć z tym, że nie każdemu się spodoba). Więc czasem wolę przemilczeć... Ale tu się nie mogłam powstrzymać...