rrmi 12.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Fakt, rrmi, że nie jestem tu aż tak często ale trochę się naczytałam w niektórych wątkach takich osobistych "napaści", jak ktoś miał inne zdanie (choćby w wątku z poezją Osowy - ktoś ośmielił się skrytykować i nagonka była taka, że aż się zdumiałam, bo przecież jak ktoś umieszcza swoją poezję w necie to musi się liczyć z tym, że nie każdemu się spodoba). Więc czasem wolę przemilczeć... Ale tu się nie mogłam powstrzymać patuniu kilka razy i my sie nie zgadzalysmy i co? ja dalej Cie lubie , bo wlasnie mowisz co myslisz i jestem zawiedziona gdy czytam , ze sie powstrzymalas od oceny poezji poezja? ja poezje widze tez nieco inaczej, ale kazdy ma swoje spojrzenie podejscie tez ps. w watku wierszy czy to poezji nie bylam , tzn ,bylam przez 10 sec, opini nie czytalam , wiec sie nie wypowiadam o tym kto tam na kogo napadal dla mnie gdybym nawet cos tworzyla , byloby nie do pomyslenia takie obnazanie sie , ale moze ktos tego potrzebuje tu ja osowe rozumiem , ale to nie watek o ocenie osowy tak czy owak niektorzy potrzebuja sie wykrzyczec , ja tez do nich naleze , ale krzycze inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ci najbardziej egocentryczni (żeby, nie urażając, nie nazwać ich dosadniej) odchodzą w końcu w siną dal... Gorzej, że wymiatają uprzednio całą ławicę ludzi, dla których jedyną odpowiedzią na tą trującą ekspansję może być skromne, milczące odejście z Forum. A swoją drogą, choć tworzymy społeczność wirtualną, sporo można się tu dowiedzieć o nas samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 tak czy owak niektorzy potrzebuja sie wykrzyczec , ja tez do nich naleze , ale krzycze inaczej rrmi, to drzyj się ile wlezie, tylko tak, żebyśmy cię słyszały To też oczyszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 rrmi, to drzyj się ile wlezie, tylko tak, żebyśmy cię słyszały To też oczyszcza. dziekuje Ci aro -bede moje na szczescie tyle co sobie pokrzycze , czasem przyjmuje argumenty , choc nie zawsze sie z nimi zgadzam ale tak nam sie dobrze gada , ze juz 2 watek zmieniamy , pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 12.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 patuniu kilka razy i my sie nie zgadzalysmy i co? ja dalej Cie lubie , Ja ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.06.2005 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 po to jest Forum – służy wymianie myśli i wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 12.06.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 jestem zawiedziona gdy czytam , ze sie powstrzymalas od oceny poezji A wiesz rrmi, masz rację, niepotrzebnie się chyba powstrzymałam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Moi kochani... Jednak to Forum skradło mi serce . Więc pozwólcie, że pomęczę Was jeszcze -a jak się za mocno rozbestwię - dajcie mi prztyczka w nos . Serdeczne buziale Osowa Czyzbys jednak zmienila zdanie,co do swego odejscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ja poezje widze tez nieco inaczej, ale kazdy ma swoje spojrzenie podejscie tez ps. w watku wierszy czy to poezji nie bylam , tzn ,bylam przez 10 sec, opini nie czytalam , wiec sie nie wypowiadam o tym kto tam na kogo napadal dla mnie gdybym nawet cos tworzyla , byloby nie do pomyslenia takie obnazanie sie , ale moze ktos tego potrzebuje tu ja osowe rozumiem , ale to nie watek o ocenie osowy tak czy owak niektorzy potrzebuja sie wykrzyczec , ja tez do nich naleze , ale krzycze inaczej _________________ widzisz osowa w tym krytyke ? niemniej nadal uwazam , ze skoro cos jest na forum to dlaczego patunia nie wypowiedziala swojej opinii, ?chyba , ze nie miala ochoty wypowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 12.06.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Osowa niestety nie mogę Ci napisać na priva, szkoda, więc podaję tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja też zrozumiałam, że się pożegnałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.06.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Moi kochani... Jednak to Forum skradło mi serce . Więc pozwólcie, że pomęczę Was jeszcze -a jak się za mocno rozbestwię - dajcie mi prztyczka w nos . Serdeczne buziale Osowa Czyzbys jednak zmienila zdanie,co do swego odejscia? zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 12.06.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Osowa, to nie jest kwestia lubienia czy nielubienia. Ja nie neguję twojej strony z poezją, tylko tych, którzy wypowiadali się w wątku z komentarzami do tej poezji i napadali na forumowiczów, którzy byli w stosunku do niej krytyczni. Ale ja Ciebie po prostu nie rozumiem! Po co zakładałaś tenże wątek, żegnałaś się z wielką pompą, skoro chwilę później piszesz: Więc pozwólcie, że pomęczę Was jeszcze -a jak się za mocno rozbestwię - dajcie mi prztyczka w nos . To chyba nielogiczne i niekonsekwentne, nie? I w dodatku wprowadza sporo bezsensownego zamętu. Dlatego odniosłam wrażenie, że po prostu chcesz zrobić znowu trochę szumu koło siebie, bo zaczęłaś się nudzić. Nie traktuj tego osobiście, po prostu tak to odbieram (i chyba nie ja jedna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.06.2005 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Osowa niestety nie mogę Ci napisać na priva, szkoda, więc podaję tutaj: szczególny numer telefonu - gwarantuję, że uśmiech pojawi się na Twojej buzi: 022 790 06 19 i mój prywatny numer - zadzwoń koniecznie - i naczej pojadę tam do Ciebie, a mam niedaleko i natrę uszy: 0661 283 114 Joasiu - czekam, o każdej porze - dziś może być nawet koło północy albo i później.to i mnie by ta pora odpwiadała, można się załapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to i mnie by ta pora odpwiadała, można się załapać? _________________ any problems? milego wieczoru zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 osowa Teraz to juz calkiem mnie zakrecilo.Napisz jeszcze raz,ale jednoznacznie:odeszlas czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.06.2005 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Odchodząc nie odeszła. Chyba coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to be or not to be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts