Luc Skywalker 12.06.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A wątek miał mi pomóc znależć odpowiedź na pewien problem. to dlaczego nie zalozylas watku,zaczynajac od slow: mam pewien problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.06.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A czy może ktoś by chciał abym ja odszedł z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A czy może ktoś by chciał abym ja odszedł z forum a jestes chlopcem czy dziewczynka? bo mi z chlopcami sie lepiej rozmawia to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.06.2005 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 12.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A czy może ktoś by chciał abym ja odszedł z forum? I porwałbyś ze sobą tę tancerkę o rozkosznie rozkołysanych biodrach?? Nigdy w życiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to i mnie by ta pora odpwiadała, można się załapać? _________________ any problems? milego wieczoru zycze wszystkim Od razu zapowiadam, że o przebiegu wieczoru na forum się nic nie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 to dlaczego nie zalozylas watku,zaczynajac od slow: mam pewien problem A bo ja wiem? ... kobietą jestem- więc nie zawsze to, co robię jest logiczne Pozdrówka ty sie kobiecoscia nie wykrecaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.06.2005 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Od razu zapowiadam, że o przebiegu wieczoru na forum się nic nie pojawi _________________ a masz juz plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 mogę więc brakiem rozumu ?... brawo masz u mnie duzy plus w dziedzinie samooceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 12.06.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 mogę więc brakiem rozumu ?... brawo masz u mnie duzy plus w dziedzinie samooceny Luc szkoda że TY nie masz takiego plusa i nawet szansy nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 dajmy juz moze spokoj tej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 osowa a tak na serio,to gdyby nie takie kwiatki jak Ty,to te forum zapadloby na nude.No bo ile o wyzszosci styropianu nad welna mozna pisac.Troche mnie tylko rozsmieszyla ta teatralna proba zwrocenia na siebie uwagi.Chyba nie gniewasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Luc szkoda że TY nie masz takiego plusa i nawet szansy nie widać nie zabiegam o to. Zwroc uwage,ze opisuje tylko fakty tworzone przez osowa. A ze wykorzystuje do tego jej slowa?To mi wolno.To ona bierze za nie odpowiedzialnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 juz dymy byly , awantura prawie , zamieszanie tez ,rozejdzmy sie po domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 12.06.2005 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 12.06.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Odchodząc nie odeszła. Chyba coś w ten deseń Dobre Trafiłaś w samo sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 12.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Odchodząc nie odeszła. Chyba coś w ten deseń Trochę przypomina mi to zachowanie niektórych sportowców. Najpierw organizują mecz pożegnalny, zapraszają wszystkich (zwracając na siebie uwagę), po czym za jakiś czas wracają jakby nigdy nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.06.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Luckuś nie, nie gniewam się ... jak już wspominałam – miałam głębsze powody i sądzę, że ich nie zrozumiesz ... Jakby nie było ... dla Ciebie mogę być nawet kwiatkiem osowa ogromne poklady zrozumienia rzeczy niezrozumialych drzemia we mnie. kwiatka uzylem w dodatnim znaczeniu tego slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 12.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Luckuś nie, nie gniewam się ... jak już wspominałam – miałam głębsze powody i sądzę, że ich nie zrozumiesz ... Jakby nie było ... dla Ciebie mogę być nawet kwiatkiem osowa ogromne poklady zrozumienia rzeczy niezrozumialych drzemia we mnie. kwiatka uzylem w dodatnim znaczeniu tego slowa Luc - twoja trzeźwość myślenia, nutka cynizmu i wyostrzony humor sprawiają, ze mimo tego teatrzyku, to forum ciągle ma sens! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts