Luc Skywalker 16.06.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Luc powiem Ci jedno, upierdliwy jesteś Osowa to kobieta "la donna e mobile" i wszystko, każdy lubi być czasami w centrum uwagi 1950 osowa stanela w otwartych drzwiach mowiac wychodze. No i zrobil sie przeciag. Nie wiem co bedzie dalej. Wyciagnie je na zewnatrz,czy cofnie sie do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.06.2005 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 to moze na magistry wrocimy? Mariuszu? Już Ty rrmi wojny od nowa nie zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Już Ty rrmi wojny od nowa nie zaczynaj Mariuszu ja nie zaczynam , ja nie skonczylam milego likendu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ok - szykuje nowe argumenty w takim razie, jak będziesz gotowa to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Luc, cofnie do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Luc, cofnie do środka Wiem. Ja tak tylko sie przekomarzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.06.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 MariuszOk - szykuje nowe argumenty w takim razie, jak będziesz gotowa to daj znać _________________ Mariuszu , ale sie na mnie nie zawzinaj, ja mam tylko 8 klas a moze kawka w NY? Tylko co z Aneta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Nie da rady, pewnie do końca roku to ja tylko po Polsce będę jeździł A Aneta nie musi wiedzieć o wszystkim, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 20.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Osówko, mało się udzielam ale dużo czytam. Lubisz szum i trochę egzaltacji za dużo, ale kwestia gustu... sky i patunia - po forum o czerownych kartach uważajcie, jeszcze Was wykasują Nie dajmy się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 24.06.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Osówko, mało się udzielam ale dużo czytam. Lubisz szum i trochę egzaltacji za dużo, ale kwestia gustu... sky i patunia - po forum o czerownych kartach uważajcie, jeszcze Was wykasują Nie dajmy się zwariować No, to by była jawna dyskryminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts