Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NAZWY PROJEKTOW w temacie a nie imiona wlascicieli

Gość

Recommended Posts

Kochani

Dlaczego nikt nie podaje nazwy projektu domu ( i ew. pracowni) w temacie?????????

Co mnie obchodzi, czy to buduje Ziuta czy Kazio? Chcialabym szybko znalezc to, co mnie interesuje. Nie zawsze mam czas na ogladanie wszystkiego po kolei.

Chociaz czasami przez to (a moze dzieki temu) siedze strasznie dlugo i w koncu zapominam, czego szukalam.

Ale nie zawsze tak moge.

Prosze podawajcie nazwy projektow w temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie chodzilo mi o to, ze w ogole nie obchodzi mnie, kto buduje, ale w pierwszej chwili, gdy szukam czegos konkretnego, po prostu latwiej znalezc informacje dotyczace konkretnego projektu. A pozniej? Milo jest kojarzyc, z kim sie rozmawia. Ale naprawde nie w momencie, gdy przegladam setki postow.

Część domków wykonywana jest według projektów indywidualnych(np mój)więc wpisywanie w takiej sytuacji nazwy jest w ogóle bez sensu. Ja np jestem zadowolona z wpisywania imion lub nicków forumowiczów bo mam "swoje ulubione" domki do oglądania i lubię śledzić dokonania konkretnych forumowiczów :D

Pozdrawiam

A ja w ogole nie wiem w czym jest problem :o

jak kots chce zobaczyc jak wyglada jakis konkretny projekt to niech wejdzie na "Projekty" a jak chce zobaczyc domek np. kogoś z kim kiedys na forum rozmawiał niech wejdzie tutaj :D

A poza tym co by dalo ze ktoś by napisal ze np buduje dom w Prymulkach, D08 itp, jak tak kazy domek jest inny (raczej nie ma 2 takiech samych domków wykonanych na podstawie tego samego projektu - wystaczy troche przestawic scianke, inna elewacje itp).

A w ogole sadze ze ten watek warto by przeniesc do "Uwagi o forum" :wink:

Zgadzam się w 1000000 % z justą

Trafiłam na forum muratora głównie z tego powodu aby sprawdzić czy ktoś buduje taki dom jak ja! Przeczytałam jednym tchem wszystkie informacje na temat mojego projektu jaki znalazłam w wyszukiwarce forum.

W drugiej kolejności intersują mnie wątki "wymian doświadczeń", "wnątrza". Co komu szkodzi w temacie wątku "dziennik budowy" wpisać w tytule "dom Ziutki i Stasia -projekt indywidualny" lub "manuela Józia i Zosi"?

To nie wymaga więcej nakładu pracy a jestem pewna, że chętniej czytałoby się te strony. Powód jest prosty- każdy przy budowie ma bardzo mało czasu. Jak już się dostanę na forum to raczej po konkretne informacje.

Pozdrawiam wszystkich budowlańców

Betty

• 3 weeks później...
a jak czyjś projekt nazywa się: "projekt budowlany budynku mieszkalnego, dwurodzinnego, garażu dwustanowiskowego i przydomowej oczyszczalni ścieków" ??? ;)

Tak właśnie, zwie sie moj (tylko jednorodzinnego):D

• 4 weeks później...
  • 4 months później...
JUsta ma rację- mozna przecieżzamiescić nazwę projektu,pracownię i tego nieszczęsnego Kazia czy Zyzia. Mnie interesuje przedewszystkim wygląd konkretnego projektu a nie lista imion domowników. A co do projektów no name to ile takich jest na forum?

co najmniej jeden - moj. Projekt indywidualny :)

A jak chcesz sobie poszukac to jest opcja "szukaj" :D

No a potem przez godzinę przekopuj się przez domki Kazia i Ziutki żeby nie

znależć tego własćiwego - powodzenia! I nie mów o własciwym definiowaniu kryteriów wyszukiwania - jeszcze sobie z tym jakoś radzę i myślę, że większość użytkowników Forum też. A co do projektów indywidualnych to można np.tak Dom indywidualny Kazia i Ziutki nie? :D

No a potem przez godzinę przekopuj się przez domki Kazia i Ziutki żeby nie

znależć tego własćiwego - powodzenia! I nie mów o własciwym definiowaniu kryteriów wyszukiwania - jeszcze sobie z tym jakoś radzę i myślę, że większość użytkowników Forum też. A co do projektów indywidualnych to można np.tak Dom indywidualny Kazia i Ziutki nie? :D

Mozna, ale nie trzeba. :)

Oczywiscie z Twojego punktu widzenia masz racje. Z mojego nie. Mamy demokracje i kazdy sobie nazywa jak chce... :D

• 5 weeks później...