Gość 08.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 KochaniDlaczego nikt nie podaje nazwy projektu domu ( i ew. pracowni) w temacie?????????Co mnie obchodzi, czy to buduje Ziuta czy Kazio? Chcialabym szybko znalezc to, co mnie interesuje. Nie zawsze mam czas na ogladanie wszystkiego po kolei.Chociaz czasami przez to (a moze dzieki temu) siedze strasznie dlugo i w koncu zapominam, czego szukalam. Ale nie zawsze tak moge.Prosze podawajcie nazwy projektow w temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 08.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a jak czyjś projekt nazywa się: "projekt budowlany budynku mieszkalnego, dwurodzinnego, garażu dwustanowiskowego i przydomowej oczyszczalni ścieków" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Justa! Nie bądź niesprawiedliwa... Nie wszyscy tak robią - jest dużo nazw projektów w tematach postów, chociaż ja akurat nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Przykro mi, że Cie to nie obchodzi, ale np taka JA - co miałam wpisać jak nie wiem jaka jest nazwa projektu??? To raczej skomplikowana sprawa dlaczego tak jest, ale po prostu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Nie chodzilo mi o to, ze w ogole nie obchodzi mnie, kto buduje, ale w pierwszej chwili, gdy szukam czegos konkretnego, po prostu latwiej znalezc informacje dotyczace konkretnego projektu. A pozniej? Milo jest kojarzyc, z kim sie rozmawia. Ale naprawde nie w momencie, gdy przegladam setki postow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 To może jakby każdy wpisywał ta nazwę dużymi literami jako pierwsze słowa w poście by Ci (i innym) pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Część domków wykonywana jest według projektów indywidualnych(np mój)więc wpisywanie w takiej sytuacji nazwy jest w ogóle bez sensu. Ja np jestem zadowolona z wpisywania imion lub nicków forumowiczów bo mam "swoje ulubione" domki do oglądania i lubię śledzić dokonania konkretnych forumowiczów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 A ja w ogole nie wiem w czym jest problem jak kots chce zobaczyc jak wyglada jakis konkretny projekt to niech wejdzie na "Projekty" a jak chce zobaczyc domek np. kogoś z kim kiedys na forum rozmawiał niech wejdzie tutaj A poza tym co by dalo ze ktoś by napisal ze np buduje dom w Prymulkach, D08 itp, jak tak kazy domek jest inny (raczej nie ma 2 takiech samych domków wykonanych na podstawie tego samego projektu - wystaczy troche przestawic scianke, inna elewacje itp). A w ogole sadze ze ten watek warto by przeniesc do "Uwagi o forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.06.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Wojty,popieram Cie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 17.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Zgadzam się w 1000000 % z justą Trafiłam na forum muratora głównie z tego powodu aby sprawdzić czy ktoś buduje taki dom jak ja! Przeczytałam jednym tchem wszystkie informacje na temat mojego projektu jaki znalazłam w wyszukiwarce forum. W drugiej kolejności intersują mnie wątki "wymian doświadczeń", "wnątrza". Co komu szkodzi w temacie wątku "dziennik budowy" wpisać w tytule "dom Ziutki i Stasia -projekt indywidualny" lub "manuela Józia i Zosi"? To nie wymaga więcej nakładu pracy a jestem pewna, że chętniej czytałoby się te strony. Powód jest prosty- każdy przy budowie ma bardzo mało czasu. Jak już się dostanę na forum to raczej po konkretne informacje. Pozdrawiam wszystkich budowlańców Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 18.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a jak czyjś projekt nazywa się: "projekt budowlany budynku mieszkalnego, dwurodzinnego, garażu dwustanowiskowego i przydomowej oczyszczalni ścieków" ??? Tak właśnie, zwie sie moj (tylko jednorodzinnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.07.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Hmm, ja osobiście nie rozumiem problemu - zwłaszcza w sytuacji, kiedy jest wyszukiwarka.Można wstukać nazwę projektu i szukać w konkretnym dziale - np. właśnie w galerii. I po kłopocie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 15.07.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ta wyszukiwarka tak na marginesie działa "kiepsko". Jeden wielki smietnik.AUtor mógłby nad tym popracować Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 08.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 jeśli tylko macie nazwy projektów zamieście je !!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TJ7 01.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 JUsta ma rację- mozna przecieżzamiescić nazwę projektu,pracownię i tego nieszczęsnego Kazia czy Zyzia. Mnie interesuje przedewszystkim wygląd konkretnego projektu a nie lista imion domowników. A co do projektów no name to ile takich jest na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 03.01.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 JUsta ma rację- mozna przecieżzamiescić nazwę projektu,pracownię i tego nieszczęsnego Kazia czy Zyzia. Mnie interesuje przedewszystkim wygląd konkretnego projektu a nie lista imion domowników. A co do projektów no name to ile takich jest na forum? co najmniej jeden - moj. Projekt indywidualny A jak chcesz sobie poszukac to jest opcja "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TJ7 03.01.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 No a potem przez godzinę przekopuj się przez domki Kazia i Ziutki żeby nie znależć tego własćiwego - powodzenia! I nie mów o własciwym definiowaniu kryteriów wyszukiwania - jeszcze sobie z tym jakoś radzę i myślę, że większość użytkowników Forum też. A co do projektów indywidualnych to można np.tak Dom indywidualny Kazia i Ziutki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 04.01.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 No a potem przez godzinę przekopuj się przez domki Kazia i Ziutki żeby nie znależć tego własćiwego - powodzenia! I nie mów o własciwym definiowaniu kryteriów wyszukiwania - jeszcze sobie z tym jakoś radzę i myślę, że większość użytkowników Forum też. A co do projektów indywidualnych to można np.tak Dom indywidualny Kazia i Ziutki nie? Mozna, ale nie trzeba. Oczywiscie z Twojego punktu widzenia masz racje. Z mojego nie. Mamy demokracje i kazdy sobie nazywa jak chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 02.02.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Zdecydowanie jestem za umieszczaniem nazwy projektu, a potem imion inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts