Wojty 08.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Własnie przymierzam sie do kupna dachowki Creatona - harmonia, w kolorze łupka i zastanawiam się ile najbardziej mozna zbic cene? Jakie macie doświadczenia w tym temacie? - zwlaszcza teraz, w promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.06.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 co, nikt nie pochwali się swoimi rabatami na dachówke Creatowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 My w 2002 roku na Symfonię Creatona (angobowana miedź) dostaliśmy 25% upustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 12.06.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 no mi daja 20 procent ale jak wystawia fre to wtedy zobacze co i jak, napiszcie czy to ok czy mozna ich popiescic wiecej, kkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.06.2005 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no mi daja 20 procent ale jak wystawia fre to wtedy zobacze co i jak, napiszcie czy to ok czy mozna ich popiescic wiecej, kkk ale an jaka dachówke? Nie wiem jak jest z innymi ale na harmonie spokonie mozna dostac ponad 40% (mi się narazie udalo wytargowac 47% i zastanawiam sie czy da sie wiecej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 13.06.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam A można znać cenę wyjściową i po upuście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.06.2005 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 4,25->2,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.06.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Wojty - nieźle utargowałeś Ten upust to tylko na dachówkę podstawową czy też na wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.06.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Maluszku, az tak dobrze nie ma - to tylko na podstawowa, na reszte nie pamietam, ale tez sie targowalam. A takie rabaty to teraz sam creaton promuje i nie jest to jakis suuper wynik (creaton sam dal ok 30% - reszta hurtownia) dlatego jestem ciekawa jak to jest w innych regionach i hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Szkoda, że nie dają takiego rabatu na wszystko Widać z tego, że w tym roku Craton w Polsce promuje ten rodzaj dachówki jak daje taki upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 13.06.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no mi daja 20 procent ale jak wystawia fre to wtedy zobacze co i jak, napiszcie czy to ok czy mozna ich popiescic wiecej, kkk ale an jaka dachówke? Nie wiem jak jest z innymi ale na harmonie spokonie mozna dostac ponad 40% (mi się narazie udalo wytargowac 47% i zastanawiam sie czy da sie wiecej ) sory- creaton classik czerwona angoba, co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.06.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Prawde mówiąc trudno mi sie wypowiedziec, bo ja sie "specjalizuje' w harmonii A towoja to chyba karpiówk, prawda? Ale cos misie widzi ze i tak niezle sie wyatargowales (a teraz jest jakas promocja na te dachwke, od jakiego rabatu zaczeli?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 14.06.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Prawde mówiąc trudno mi sie wypowiedziec, bo ja sie "specjalizuje' w harmonii A towoja to chyba karpiówk, prawda? Ale cos misie widzi ze i tak niezle sie wyatargowales (a teraz jest jakas promocja na te dachwke, od jakiego rabatu zaczeli?) tak to karpiowka, prawde mowiac to zaczeli od tych 20 procent i na tym stoja dlatego pytam - czy na karpiowke mozna wiecej wycisnąć? te Twoje 47 procent mnie powalilo , przenosze sie do wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.06.2005 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nie musisz sie przenosic do Wrocka (ale jakby co to zapraszam ) wystarczy ze zapytasz sie po ile maja harmonie - kolor lupka peweni i tobie dadza spokojnie 40% na poczatek. Przedzwon też do rpzedstawiciel i popytaj sie o adresy innych hurtowni ktore handuja creatonem i pochodz po nich a potem poprostu negocjuj z kazdym z nich z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.06.2005 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 71kkk - jak ci ida negocjacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 06.08.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Witam, my dostalismy 40 % na Kera-Pfanne kolor miedziany. Zastanawiam sie jak moge troszke wiecej "uszczknac" bo te 40 % to aktualna promocja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 13.08.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 mnie proponują kolor łupka za 44,88/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.08.2005 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 A my ostatecznie za harminie - kolor lupka zaplacilismy: ceny jednostkowe brutto, loco budowa: 2,27 -dachówka podstawowa 23.06 - gasior 97,48-gasior poczatkowy 45,09 - zaśplepka 27,94-dach. krawędziowa 424,56-trójnik 34,16-wentylacyjna Negocjacje trwaly dluuugo - mam nadzieje ze sie oplacalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simplesolution 14.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Coz jako, ze sprzedaz materiałow budowlanych na domki stanela zupelnie, to i producenci i sklady sa sklonne do dawania duzych upustow. Njalepiej porozmawiac z przedstawicielem, powiedziec, "ze sie szuka skladu, ktory da duzy upust, bo znajomi dostali ponad 40%", Przedstawiciel nie powinien kombinowac, bo moze stracic klienta. Wiem, to sam jestem handlowcem, a obecnie wykonwaca, ale nie dekarzem:) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.08.2005 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Ja od rozmowy z przedstawiciele Creatona zaczelam Jednak nie chcial ingerowac w ceny - mimo ze jeszcze rok temu tak robil-bo sie podobno na tym sparzyl... Co do cen to u nas (nie wiem jak jest w innych wojewodztwach) niestety w ogole nie spadly mimo marazmu w branzy... Sprzedawcy wiedza ze nie moga isc na ilosc wiec ida na jakosc.. jakosc ceny. Jak porownuje ceny sprzed roku i ceny, po ktorych teraz sie kupuje to sie za glowe lape... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts