Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie uzyskaliscie rabaty na dachwki Creatona?

Wojty

Recommended Posts

Prawde mowiac to gdzie kupilam dachowke to zadna tajemnica - pisalam o tym juz na grupie wroclawskiej ;)

Dachowke kupilam we Wrocku, na Gliniankach, na Lotniczej. Ceny naprawde mieli o wiele nizsze niz konkurencja! (bylam razem u 5 sprzedawcow Creatona na naszym terenie) A najwazniejsze, ze uczciewie wyliczyli mi potrzebna ilosc dachowek (zreszta pozniej razem przeliczalismy w sklepie)- inna hurtownia podala ponad 600szt. wiecej!

Z tego co wiem to kilka osób na naszej grupie pozniej tez u nich kupilo dachowke i rowniez byli zadowoleni z ceny!

Niestety jednak te ceny, ktroe podalam na forum moga byc troche nieaktualne, bo ja kupowalam dachwoke na wiosne, kiedy byly najwieksze promocje...

Powodzenia

A my ostatecznie za harminie - kolor lupka zaplacilismy:

ceny jednostkowe brutto, loco budowa:

2,27 -dachówka podstawowa

23.06 - gasior

97,48-gasior poczatkowy

45,09 - zaśplepka

27,94-dach. krawędziowa

424,56-trójnik

34,16-wentylacyjna

Negocjacje trwaly dluuugo - mam nadzieje ze sie oplacalo ;)

aile Cie wyniosło całe pokrycie dachowe (tylko materiały) i jaki masz dach

Dach bedzie kosztowal 19 000 brutto loco budowa -narazie zaplacilismy tylko za dachowke podstawowa i gasiory - towar odbierzemy jak bedziemy kladli dach (kupowalismy dachowke przed wyladniem law - ze wzgledu na promocje :lol: ). Wszystkie wynegocjowane ceny zostaly spisane w umowie :)

Dach mam niestety duzy-2 spadowy (wiec b. duzo dachowek krawedziowych - grrr) z 2 lukarnami, 290m2