Dr.opsik 15.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Wojty, a mozna wiedzieć u kogo dostałeś taki rabat na creatona? Może wysłać info na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.08.2005 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Prawde mowiac to gdzie kupilam dachowke to zadna tajemnica - pisalam o tym juz na grupie wroclawskiej Dachowke kupilam we Wrocku, na Gliniankach, na Lotniczej. Ceny naprawde mieli o wiele nizsze niz konkurencja! (bylam razem u 5 sprzedawcow Creatona na naszym terenie) A najwazniejsze, ze uczciewie wyliczyli mi potrzebna ilosc dachowek (zreszta pozniej razem przeliczalismy w sklepie)- inna hurtownia podala ponad 600szt. wiecej! Z tego co wiem to kilka osób na naszej grupie pozniej tez u nich kupilo dachowke i rowniez byli zadowoleni z ceny! Niestety jednak te ceny, ktroe podalam na forum moga byc troche nieaktualne, bo ja kupowalam dachwoke na wiosne, kiedy byly najwieksze promocje... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 15.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 A my ostatecznie za harminie - kolor lupka zaplacilismy: ceny jednostkowe brutto, loco budowa: 2,27 -dachówka podstawowa 23.06 - gasior 97,48-gasior poczatkowy 45,09 - zaśplepka 27,94-dach. krawędziowa 424,56-trójnik 34,16-wentylacyjna Negocjacje trwaly dluuugo - mam nadzieje ze sie oplacalo aile Cie wyniosło całe pokrycie dachowe (tylko materiały) i jaki masz dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 15.08.2005 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Dach bedzie kosztowal 19 000 brutto loco budowa -narazie zaplacilismy tylko za dachowke podstawowa i gasiory - towar odbierzemy jak bedziemy kladli dach (kupowalismy dachowke przed wyladniem law - ze wzgledu na promocje ). Wszystkie wynegocjowane ceny zostaly spisane w umowie Dach mam niestety duzy-2 spadowy (wiec b. duzo dachowek krawedziowych - grrr) z 2 lukarnami, 290m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts