PabloB 08.06.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam,Mam pytanie: chcialbym wybudowac domek jednorodzinny wraz z malym przedszkolem(okolo 8 dzieci). Nie wiem jak podejsc do tego tematu: czy jezeli wystapie o warunki zabudowy, to mam napisac, ze chcialbym budowac dom jed. z "przedszkolem przydomowm"? Czy taka kategoria nadal istnieje? Nie chcialbym "wytaczac ciezkiej altylerii" i wystepowac o war. zab. dla przedszkola jako glownego sposobu uzytkowania budynku....Nie wiem, co zrobic. Dodam, ze dzialka jest w miescie, dookola same domy jednorodzinne/szeregowe, brak planu zag. przestrzennego. Gdzie moge znalezc przepisy odnosnie wymagac dla przedszkoli? Nie zamierzam budowac osobnej kuchni, w ktorej gotowalo by sie posilki, chce je zamawiac - co powinno uproscic uzgodnienia z sanepide'm.Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts