osowa 14.06.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Z nieśmiałością podpinam się pod temat – dziś też mam zaszczyt zdmuchiwać jedną świeczkę z torcika Forumowego . Swoją drogą, jak ten czas leci – wydaje mi się, że tyle co wczoraj odkryłam strony Forum –a tu proszę : rok już... Cieszę się, że udało mi się Was poznać – jesteście niesamowici. To jedna z milszych rzeczy, jaka mi w życiu się przytrafiła – oby forum wraz z Wami było wieczne i wciąż tak pełne życzliwości. Z pozdrowieniami pełnymi słońca . Buziale wszystkim jak i również Tobie Jerzysio z tej samej okazji . P.s. Redakcjo- czy ja też przy tej sposobności załapię się na upominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.06.2005 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ossowa ..... i Tobie równiez powodzenia wszelakiego winszuje J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts