pik33 02.11.2002 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Czy ktoś budował coś z tą firmą? Czy ich domy szkieletowe są budowane zgodnie z regułami? Na ich stronie jest mnóstwo referencji, domów w Niemczech itp - ale wolę zapytać jeszcze tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.11.2002 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Spróbuj zapytać Pana Wojciecha Nitka, on na pewno będzie wiedział. Też rozważam ich ofertę Futura. Strona wygląda bardzo dobrze !Czytałeś o domach pasywnych ? Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 02.11.2002 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Czytałem. A Futura nawet by mi pasowała. Jako że jestem z Biaegostoku - mam ich pod bokiem. I dlatego mnie interesują. Jeśli firma jest dobra to lepiej oni niż ktoś z drugiego końca Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Modlińska 02.11.2002 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Witam,W przyszłym tygodniu podpisuję umowę na wykonanie domku wg własnego projektu właśnie z firmą Unibud. Widziałam domek przez nich wykonany pod Kołobrzegiem. Ludzie w nim mieszkający w rozmowie ze mną byli bardzo zadowoleni z samego domku oraz zaskoczeni profesjonalizmem i szybkością wykonania. Jestem ze Szczecina. Nasz domek ma powstać na początku przyszłego roku. Z pewnością podzielę się z Wami moją opinią na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 03.11.2002 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Jaki zakres robót, metraż i ile za to wezmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 05.11.2002 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Domek będzie miał 175 m kw wraz z garażem dwustanowiskowym, parterowy, poddasze nieużytkowe. Wykonanie: stan surowy zamknięty,blachodachówka, elewacja wykończona tynkiem mineralnym na wełnie. Okna drewniane sokółka z szybami antywłamaniowymi, drzwi wejściowe. Środek do wykończenia we własnym zakresie. Cena ok 145.000 PLN + fundament. Widziałem standard wykończenia tej firmy pod klucz , jest rewelacyjny ale dla mnie zbyt drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2002 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Wszystkim zainteresowanym budową domu z elewacją tynk na styropianie polecam artykuł na stronach http://szkielet.com.pl/pismo/artykuly/prawie_wszystko_o_eifs.shtmlWarto przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts