Tiyagaris 09.06.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witam wszystkich,Do zaoferowania mam kompletny niewykorzystany projekt domu (4 kopie) „WB-3488” z pracowni AGROBISP wraz z multimedialnym poradnikiem „Jak Budować” na CD zawierającym szereg wzorów dokumentów, aktów prawnych, sugestii oraz praktycznych rad bardzo pomocnych dla rozpoczynających inwestycję. Koszt zakupu u dystrybutora to 1550,00 PLN ja oferujące go za niezwykle atrakcyjną cenę, która wynosi: 999,00 PLN Na terenie Warszawy możliwy odbiór osobisty. Jestem dostępny pod numerem telefonu 502281999 na GG 2278230 lub pod adresem email: [email protected] także w razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt. Koszt wysyłki to 8,40 PLN (paczka ekonomiczna 6,50 PLN + potwierdzenie odbioru 1,90 PLN). Priorytet to dodatkowo 1,00 PLN. Poniżej garść szczegółów związanych z tą urokliwą konstrukcją Budynek jednorodzinny, mieszkalno-letniskowy, parterowy, z poddaszem mieszkalnym, niepodpiwniczonySymbol projektu: WB-3488Powierzchnia zabudowy: 72.40 m2Powierzchnia użytkowa: 67.70 m2Powierzchnia mieszkalna: 37.80 m2Kubatura: 315.00 m3Minimalna szerokość działki: 14.60 mIlość pomieszczeń: 4 pokoje z kuchniąŚciany zewnętrzne: grubość 36,5 cm: z bloczków betonu komórkowego YTONGStrop: belkowy, drewnianySchody: drewniane, zabiegoweDach: dwuspadowy o nachyleniu 42 stopni, więźba drewniana krokwiowo-jętkowa, krycie dachówką cementowąPoziom kalenicy: od terenu 6,63 m informacje można znaleźć także pod adresem: http://www.agrobisp.com.pl/cgi-bin/store?action=display&item=344&usid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tiyagaris 15.06.2005 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witam ponownie,informuję, że ogłoszenie nie jest już aktualne (projekt sprzedany). pozdrawiamTiyagaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts