Rytunia 09.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Czy ktoś zWas wie co oznacza termin zabudowa rezydencjalna? czy to oznacza, że muszę budować jakiś wielki dom?proszę o pomocpozdrawiamRytunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 To zabudowa na działkach nie mniejszych niż 2500m Także nie musisz stawiać pałacu z kolumienkami koniecznie Ale byc może w planie zagospodarowania "podpowiedzą" Ci kolor dachu, materiał na niego, wysokość budynku itp Ja tak mam z uwagi na obecność skansenu w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.06.2005 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 ale ja mam zabudowę rezydencjalną na działce 600m2 chciałam budować dom 120m2 z dwuspadowym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Hmm, u mnie w planie zagospodarowania termin zabudowa rezydencjalna dotyczy właśnie duzych działek...W necie nie znalazłam.Mi się po głowie obijają dwie kwestie:- intensywność zabudowy (nie masz jakiegoś zapisu w stylu: 20% powierzchni zabudowy działki, 80% tereny zielone nieutwardzone)? Ja mam 22%- budownictwo jednorodzinne wolnostojace jako podstawowe (może być jeszcze zabudowa zwarta, szeregowa czy cos takiego)Dla mnie osobiście "zabudowa rezydencjalna" oznacza okolicę z domami jednorodzinnymi wolnostojacymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts