mdzalewscy 09.06.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witam, mogę już z czystym sumieniem polecić mego elektryka, jak by ktoś był zainteresowany instalacją elektryczną w dobrej cenie, to proszę pisać do mnie na priva. UWAGA: Elektryk wykonuje instalacje tylko w woj. podlaskim dokładnie to w Białymstoku i do 50km od Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.07.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 U mnie instalacja zrobiona bardzo dobrze i w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Tak z ciekawosci spytam : z jakimi sumami sie trzeba liczyc zeby pstryk zrobić ? -robota+materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.07.2005 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Tutaj nie powiem dokładnie, bo głupio za kogoś pracę cenę ustalać, a zalezy od wielu czynników (np. rodzaju ściany i mocowania kabli), ale akurat u tego elektryka wyszło mi najtaniej i działa dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts