Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przemek widzę że dla mnie jest drożej niż dla innych:(

wełna 5 cm -4.54 zł + Vat

wełna 10 cm- 8.88 zł + Vat

wełna 15 cm- 13.10 zł + Vat

wełna 18 cm- 16.71 zł + Vat

A jak długo trzeba czekac na nia?I powiem szczerze że chcę kupić ten cały system u jednego sprzedawcy od wełny a koncząc na płytach itd

OOOOOOOOOOO jest mój ulubieniec ZBYCH

:oops: :) :lol:

dzięki brachu za rade teraz jeszcze musze sie nauczyć co i z czym jeśli chodzi o układanie tego paskudztwa:):)

Jeśli zamierzasz sam układać, to już Ci współczuję. Okropna robota :-?. Wskazówki znajdziesz w wątku ocieplenie poddasza użytkowego

PS A termin mam nadzieję zarezerwowałeś dla mnie około 15 pażdziernika :):):)

Oczywiście :D

przemek widzę że dla mnie jest drożej niż dla innych:(

wełna 5 cm -4.54 zł + Vat

wełna 10 cm- 8.88 zł + Vat

wełna 15 cm- 13.10 zł + Vat

wełna 18 cm- 16.71 zł + Vat

AVID, to naprawdę dobra cena na wełnę DF 35. Te niższe ceny dotyczą gorszej jakościowo wełny DF 40.

Ja swoją wełnę prawie dwa lata temu kupowałem drożej (a było jeszcze 7% Vat-u i dostałem 30% upustu!), niż teraz proponuje przemek70

• 4 weeks później...

Skoro większość jak widzę daje 15+5cm, to wystarczy DF 40- nie ma co przepłacać, choć z drugiej strony oszczędności finansowe na 100metrach nie są jakieś znaczące i zapewne dać lepiej z zapasem niż później żałować.

Poproszę o wycenę z transportem na ok. 130m/kw 15cm Df40 + folia Radom

[email protected]

• 2 weeks później...
Do rafallogiego- chciałem mym mailem kolego tylko Tobie pomóc :evil: dlatego dałem telefon do szefa i wstępnie napisałem o jakim rabacie możesz myśleć, zaznaczyłem też ,że po jednym super zainteresowanym z Twojej okolicy który wyłamał się na koniec transakcji wyszedłem na idiotę przed gościem (a drugi raz tego nie zrobię) toteż wszem i wobec ogłaszam ponownie, że wełnę sprzedaję tylko na Warszawę. Wykazałem dobrą wolę i tyle i nie ma co utyskiwać, że nie sprzedaję wełny a daję adres, telefon do szefa, sugeruję rabat- bo to baardzo dużo.