Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 91
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy wszystkim, którzy dotychczas wpłacili, akcja trwa dalej. Wszystkich darczyńców prosimy o adres - wyślemy upominek dla ludzi wielkich sercem. Pozdrawiamy

Jakoś nie miałam ochoty pisac że poszło, już dawno :)

Robię to dla Nikoli i jej rodziców bo wiem jak to jest jak sie ma chore dziecko :)

Z upominków też rezygnuje :)

a może zamiast upominków dla forumowiczów wyslecie coś Nikoli . Myslę że koszt upominków + wysyłki = coś bardziej pozytecznego

Choć oczywiście to bardzo miły pomysł

pzdr

Aga

POPIERAM !!!

I Ja!

Jestem za :D

I co Redakcja na to? Może jakaś niewielka "sciepa??

Zaczekajmy może , bo jutro umowiłam się z Panią Żybura na podanie stanu konta. Zobaczymy ile nam brakuje jeszcze pieniędzy.

Pamiętajcie, że to był nasz pomysł dodatkowej zbiórki na komputer i fajnie by było, żebyśmy mogli powiedzieć, że to DAR od Forumowiczów.

pozdrawiam

Edzia

Zaczekajmy może , bo jutro umowiłam się z Panią Żybura na podanie stanu konta. Zobaczymy ile nam brakuje jeszcze pieniędzy.

Pamiętajcie, że to był nasz pomysł dodatkowej zbiórki na komputer i fajnie by było, żebyśmy mogli powiedzieć, że to DAR od Forumowiczów.

pozdrawiam

Edzia

Edziu, marzę o muratorowym kubku, ale dla Nikoli oddałbym wszystkie. Wiem co znaczy mieć dziecko i walczyć o jego życie. Mnie pomogło wiele nieznanych mi osób. W ten sposób spłacam dług.

pozdrawiam

Edzia

Edziu, marzę o muratorowym kubku, ale dla Nikoli oddałbym wszystkie. Wiem co znaczy mieć dziecko i walczyć o jego życie. Mnie pomogło wiele nieznanych mi osób. W ten sposób spłacam dług.

Tomku... oddam Ci mój kubek, będzie mi miło spełnic Twoje marzenie, jeden kubek już oddałem, wiec moge to zrobic i z drugim kubkiem

pozdrawiam

m.

A ja cały czas wierzę w naszych wspaniałych Forumowiczów, że damy radę sami uzbierać na ten komputer.

Stanu konta niestety póki co nie podam, bo nie mogę się skontaktować z Państwem Żyburów.

Oni korzystaja z wszystkich możliwych rehabilitacji. Jeżdżą z Nikolą do Warszawy i Lublina. Widocznie dziś są gdzieś poza domem.

Może wieczorem uda mi się ich zastać.

Tak prywatnie obstawiam, że na koncie jest ok. 1,5 tyś zł...

Ciekawe o ile się pomyliłam :o

A ja cały czas wierzę w naszych wspaniałych Forumowiczów, że damy radę sami uzbierać na ten komputer.

Stanu konta niestety póki co nie podam, bo nie mogę się skontaktować z Państwem Żyburów.

Oni korzystaja z wszystkich możliwych rehabilitacji. Jeżdżą z Nikolą do Warszawy i Lublina. Widocznie dziś są gdzieś poza domem.

Może wieczorem uda mi się ich zastać.

Tak prywatnie obstawiam, że na koncie jest ok. 1,5 tyś zł...

Ciekawe o ile się pomyliłam :o

Edzia, ja również szczerze wierzę (wyszedł rym) w naszych Forumowiczów i jestem w 100% pewny, że niedługo Nikola będzie miała komputer i będzie mogła wspaniale dalej się rozwijać. Cierpliwie czekam na stan konta. :-)

Pozdrawiam,

Bazarek

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...