Bazarek 23.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Przelew zrealizowany przez bank. I jakoś lepiej się czuję. Pozdrawiam, Bazarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Dziękujemy wszystkim, którzy dotychczas wpłacili, akcja trwa dalej. Wszystkich darczyńców prosimy o adres - wyślemy upominek dla ludzi wielkich sercem. Pozdrawiamy Jakoś nie miałam ochoty pisac że poszło, już dawno Robię to dla Nikoli i jej rodziców bo wiem jak to jest jak sie ma chore dziecko Z upominków też rezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 23.06.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a może zamiast upominków dla forumowiczów wyslecie coś Nikoli . Myslę że koszt upominków + wysyłki = coś bardziej pozytecznego Choć oczywiście to bardzo miły pomysł pzdrAga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 23.06.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a może zamiast upominków dla forumowiczów wyslecie coś Nikoli . Myslę że koszt upominków + wysyłki = coś bardziej pozytecznego Choć oczywiście to bardzo miły pomysł pzdr Aga POPIERAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a może zamiast upominków dla forumowiczów wyslecie coś Nikoli . Myslę że koszt upominków + wysyłki = coś bardziej pozytecznego Choć oczywiście to bardzo miły pomysł pzdr Aga POPIERAM !!! I Ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a może zamiast upominków dla forumowiczów wyslecie coś Nikoli . Myslę że koszt upominków + wysyłki = coś bardziej pozytecznego Choć oczywiście to bardzo miły pomysł pzdr Aga POPIERAM !!! I Ja! Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Też popieram, choć nie wiem czy Redakcja może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazarek 23.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 a może zamiast upominków dla forumowiczów wyslecie coś Nikoli . Myslę że koszt upominków + wysyłki = coś bardziej pozytecznego Choć oczywiście to bardzo miły pomysł pzdr Aga POPIERAM !!! I Ja! Jestem za JA RÓWNIEŻ POPIERAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 tez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 I co Redakcja na to? Może jakaś niewielka "sciepa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.06.2005 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zaczekajmy może , bo jutro umowiłam się z Panią Żybura na podanie stanu konta. Zobaczymy ile nam brakuje jeszcze pieniędzy.Pamiętajcie, że to był nasz pomysł dodatkowej zbiórki na komputer i fajnie by było, żebyśmy mogli powiedzieć, że to DAR od Forumowiczów.pozdrawiamEdzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.06.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zaczekajmy może , bo jutro umowiłam się z Panią Żybura na podanie stanu konta. Zobaczymy ile nam brakuje jeszcze pieniędzy. Pamiętajcie, że to był nasz pomysł dodatkowej zbiórki na komputer i fajnie by było, żebyśmy mogli powiedzieć, że to DAR od Forumowiczów. pozdrawiam Edzia Edziu, marzę o muratorowym kubku, ale dla Nikoli oddałbym wszystkie. Wiem co znaczy mieć dziecko i walczyć o jego życie. Mnie pomogło wiele nieznanych mi osób. W ten sposób spłacam dług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zaczekajmy może , bo jutro umowiłam się z Panią Żybura na podanie stanu konta. Zobaczymy ile nam brakuje jeszcze pieniędzy. Pamiętajcie, że to był nasz pomysł dodatkowej zbiórki na komputer i fajnie by było, żebyśmy mogli powiedzieć, że to DAR od Forumowiczów. pozdrawiam Edzia Edziu, marzę o muratorowym kubku, ale dla Nikoli oddałbym wszystkie. Wiem co znaczy mieć dziecko i walczyć o jego życie. Mnie pomogło wiele nieznanych mi osób. W ten sposób spłacam dług. Tomku... oddam Ci mój kubek, będzie mi miło spełnic Twoje marzenie, jeden kubek już oddałem, wiec moge to zrobic i z drugim kubkiem pozdrawiam m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Nareszcie mogę napisać, że poszło i zgadzam się z powyższymi wypowiedziami choć jestem wytrwałą zbieraczką kubków i długopisów ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Redakcja też się stara, a kubek to zachęta, by jak najszybciej doprowadzić akcję do finału. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.06.2005 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A ja cały czas wierzę w naszych wspaniałych Forumowiczów, że damy radę sami uzbierać na ten komputer. Stanu konta niestety póki co nie podam, bo nie mogę się skontaktować z Państwem Żyburów. Oni korzystaja z wszystkich możliwych rehabilitacji. Jeżdżą z Nikolą do Warszawy i Lublina. Widocznie dziś są gdzieś poza domem. Może wieczorem uda mi się ich zastać. Tak prywatnie obstawiam, że na koncie jest ok. 1,5 tyś zł... Ciekawe o ile się pomyliłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 24.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 24.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Poszszszsz-ło!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazarek 24.06.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A ja cały czas wierzę w naszych wspaniałych Forumowiczów, że damy radę sami uzbierać na ten komputer. Stanu konta niestety póki co nie podam, bo nie mogę się skontaktować z Państwem Żyburów. Oni korzystaja z wszystkich możliwych rehabilitacji. Jeżdżą z Nikolą do Warszawy i Lublina. Widocznie dziś są gdzieś poza domem. Może wieczorem uda mi się ich zastać. Tak prywatnie obstawiam, że na koncie jest ok. 1,5 tyś zł... Ciekawe o ile się pomyliłam Edzia, ja również szczerze wierzę (wyszedł rym) w naszych Forumowiczów i jestem w 100% pewny, że niedługo Nikola będzie miała komputer i będzie mogła wspaniale dalej się rozwijać. Cierpliwie czekam na stan konta. Pozdrawiam, Bazarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 24.06.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na zdrowie Nikola Miło było Cię poznać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts